אוסטרליה?!
אני חושבת שהרבה אנשים מקבלים אשליות מהמדינה הזו. אוסטרליה מהווה קיום מערבי לאנשי העולם בדיוק כמו ארה``ב וישראל, אין שום דבר מבודד או רוחני בה. אלא אם את יוצאת לטראקים- אז אוסטרליה עצמה היא ארץ מערבית לכל דבר, ממש לא מרוחק ולא יותר שקט ממקומות אחרים. דודה שלי גרה שם ויש לי שם משפחה. חוץ מנופים (יותר מדי מדהימים!!!), אין איזו רוחניות לחפש שם. אני מתכננת לנסוע לשם אחריי הצבא, כי מגיל צעיר אני רוצה להיות שם. ראיתי המון תמונות ואני רוצה לפגוש את המשפחה שלי! או, כפי שאמרה סוז (איך קרוא לה כבר?)- ``Iv`e tasted blood and i want more...`` אבל כרגע- היכן שהייתי רוצה להיות, זה בוורמונט. המדינה הזו היא כל כך שקטה ומקסימה!!! הייתי שם בקיץ, ושם אין ערבים, אין מלחמות, אין חיילים הרוגים ואין אריק שרון (ואל תדברו איתי על אריק). הכל כל כך מקסים והאנשים נחמדים, בגלל שגם בקושי יש שם אנשים! סתם, לשבת על ההרים היפים, לנשום, ולא לפחד שאיזה כדור מעוזי שהבאנו לערבים יפגע לך במעי הגס ותמות על ההר. רוגע. אם הייתי חיב מסויימת הייתי רוצה להיות..אממ....אין לי מושג, אני בכלל לא רוצה להיות חיה אחרת! מספיק לי להיות בת אדם! עד העונג הבא, נעמה.