כמה שאלות...

AirOHead

New member
כמה שאלות...

תגידו שזה מפגר לא חשוב 1) אם הייתם יכולים להיות חיה כלשהי איזה חיה הייתם? ולמה? 2) אם הייתם יכולים להיות בכל מקום בעולם איפה הייתם רוצים להיות ולמה?

מתח

New member
גם אני!

1. דרקון זהוב (או אדום), וחלק מהאנשים פה אפילו יבינו אותי 2. אהם, באיזה אי טרופי נידח

dominik

New member
אם אתה מתכוון ...

למה שאני חושבת שאתה מתכוון, אז רק הערה: האדומים הצהובים והירוקים הם של מלכת האופל, עדיף להיות כסף או זהב. אני הייתי רוצה להיות עלפית (אם זה נקרא חיה, אני לא בטוחה). ולגור באלסקה. (אני אצטרך להתחיל לאכול כלבי ים, אבל הנוף שווה את זה).

מתח

New member
בהחלט

אבל האדומים הכי מגניבים.. לא יודע, יש בהם את הקסם הזה. הזהובים סתם משעממים... הכסופים סבבה, אבל הם רק דרקוניות - למעשה, וכמה שאני בטח אהייה ``יפת-תואר`` או בשפת העם העם כוסונית, אני חושב שאני אוותר. אדום פור אבררר!

Funeral_Drum

New member
כותבים אלפים, לא עלפים

האלפים של רומח הדרקון הם סתם שמוקים ובכלל לא כדאי להיות כמוהם. אם כבר מהספרים של ווייז והיקמן אז הייתי רוצה להיות אחד מהגמדים האלה שמשרתים את המכונה העקית הזאת השער המוות. כמובן שלהיות הוביטזה הדבר הכי שווה שיכול להיות, ואם להיות הוביט אז כמובן בפלח... shine

snoway

New member
אני תמיד אהבתי

את רייסטלין. הלוואי שהייתי יכולה לקבל את כל הכוחות שלו בלי לשלם את המחיר שהוא שילם, אבל כנראה שתמיד חייבים לשלם מחיר כלשהו. גם הקנדר לא רע, לחיות בלי פחד נשמע ממש טוב.

Funeral_Drum

New member
אהה רייסט

למרות שכבר הודיתי בפני עצמי שרומח הדרקון זה ספרות ממש גרועה, אני עדיין כמעט מעריץ את רייסטלין. איזו דמות ענקית! shine

dominik

New member
הוביט?

עד כמה שנראה לי היתרון היחיד של הוביט זה רגליים שעירות. ואת זה אני יכולה לארגן לעצמי די בקלות.

Funeral_Drum

New member
לא רק כפות רגליים שעירות

חוץ מכפות רגליים שעירות (שזה דווקא מגניב) יש להוביטים חיים ממש מגניבים. הם אוכלים הרבה הם אוכלים המון הם קלעים טובים הם אוכלים הרבה מאוד shine

לונה

New member
דום, את רוצה להתחתן איתי?

ואני חשבתי שאני האדם היחיד בעולם שיודע שהוא נולד כאדם ולא עלף רק בטעות. הערה להערה למטה - ברור שכותבים עלפים. יש לזה ערפיליות עלפית מדהימה בע`. המחמאה מהגדולות שקיבלתי הייתה שמישהי אמרה שאם הייתי חיה הייתי חתול. אז או חתול או עלף, או ברוטציה. ואני רוצה לגור במקום אם שלג והרים ונוף מדהים. אולי שוויץ?

אני ...

הייתי רוצה להיות כריש ... או נץ .. והייתי רוצה לחיות בישראל .. ללא ערבים :) אתם לא חייבים לפתוח על זה דיון עכשיו

AirOHead

New member
תשובה טובה...

רוצה להצטרף שנה הבאה אני נוסעת עם עצמי

N0

New member
תשובה מצויינת.

לא שנה הבאה (יש שנת שירות וצבא) אבל אחרי צבא N0 מתכוון לעבור לאוסטרליה לאיזה חמש שנים ( אל תשאלו למה חמש שנים זה הזמן שהוא החליט ) ולמצוא לו איזה בית מחסה לחיות שבוא הוא יוכל לשחק עם קואלות וקנגורואים וברווזנים ועוד אלפ ואחת חיות כיס חמודות שיש שם. N0

אוסטרליה?!

אני חושבת שהרבה אנשים מקבלים אשליות מהמדינה הזו. אוסטרליה מהווה קיום מערבי לאנשי העולם בדיוק כמו ארה``ב וישראל, אין שום דבר מבודד או רוחני בה. אלא אם את יוצאת לטראקים- אז אוסטרליה עצמה היא ארץ מערבית לכל דבר, ממש לא מרוחק ולא יותר שקט ממקומות אחרים. דודה שלי גרה שם ויש לי שם משפחה. חוץ מנופים (יותר מדי מדהימים!!!), אין איזו רוחניות לחפש שם. אני מתכננת לנסוע לשם אחריי הצבא, כי מגיל צעיר אני רוצה להיות שם. ראיתי המון תמונות ואני רוצה לפגוש את המשפחה שלי! או, כפי שאמרה סוז (איך קרוא לה כבר?)- ``Iv`e tasted blood and i want more...`` אבל כרגע- היכן שהייתי רוצה להיות, זה בוורמונט. המדינה הזו היא כל כך שקטה ומקסימה!!! הייתי שם בקיץ, ושם אין ערבים, אין מלחמות, אין חיילים הרוגים ואין אריק שרון (ואל תדברו איתי על אריק). הכל כל כך מקסים והאנשים נחמדים, בגלל שגם בקושי יש שם אנשים! סתם, לשבת על ההרים היפים, לנשום, ולא לפחד שאיזה כדור מעוזי שהבאנו לערבים יפגע לך במעי הגס ותמות על ההר. רוגע. אם הייתי חיב מסויימת הייתי רוצה להיות..אממ....אין לי מושג, אני בכלל לא רוצה להיות חיה אחרת! מספיק לי להיות בת אדם! עד העונג הבא, נעמה.

AirOHead

New member
למה אוסטרליה?

אף פעם לא רציתי לנסוע... אבל חברה שלי גרה שם כבר איזה 3 שנים ואני מתה לנסוע לבקר אותה.... אני מוכנה לנסוע לכל מקום רחוק מאנשים (טוב שיהיו כמה אבל לא מלא) עם שקט ושלווה

N0

New member
מי דיבר...

על משהו רוחני או מבודד... ובכלל בטח שאוסטרליה הרבה יותר מבודדת מישראל, נכון אם אתה נוסע לסידני אז אין ממש הבדל מכל עיר אחרת בארץ מפותחת אבל אם אתה יוצא לצלילה באיזו שונית אלמוגים או לאיזשהו יער גשם נחמד אז אתה בהחלט יכול למצוא מקום מבודד. (ומי בכלל הזכיר את זה בהודעות שלו ?) N0

נעל

New member
האם באמת כל כך חשוב איפה?

ואולי דווקא יותר חשובה השאלה ``עם מי``? יכול להיות שנעל הייתה רוצה להיות דולפין. דולפינים הם די נחמדים, מאוד חכמים (יש כאלה שטוענים שאפילו יותר מבני אדם. חבל רק שאורח החיים שלהם לא מאפשר להם להתפתח מבחינה טכנולוגית מעבר למה שהגיעו), ויש להם הרבה מאוד חברה, חיי סקס עשירים מאוד ואחלה מראה חיצוני, slick כזה (וחיוך שובה לב, אם כי אומרים שהוא מבטא דווקא תוקפנות. מה זה משנה בעצם, גם נעל הייתה רוצה חיוך שובה לב). חוץ מזה שסביבת המחיה שלהם נורא רגועה ונעימה, ויכולת התנועה שלהם מאוד מאוד קוסמת לנעל (מעין הדמיה של חוסר כח משיכה (אם כי לא בדיוק), ספק תעופה מוזרה כזו, השחייה הזו מאפשרת). ותודו שהתקשורת הזו שנשמעת כמו מודם שהסניף הרבה דבק מגע ממש ממש מגניבה. נעל ;-)

למעלה