כמה שאלות...

AirOHead

New member
סוף סוף

עוד דולפין.... בינתיים רוב אלה ששאלתי אותם רוצים להיות טייגרים נו באמת דוליפים כל היום משחקים הם חכמים (לפי דעתי הרבה יותר מאנשים) חיים בים (מה רע ?!) הם נורא נורא נורא נורא יפים... בקיצר כל מה שנעל אמר......... יש יש יש אגודת הדולפינים

בלה בלה

New member
דולפין!

האמת, אין לי תשובות ברורות לשאלות, אבל נראה לי שהייתי רוצה לחיות במדינה רגועה, שקטה, בלי הרבה אנשים - או בקיצור שוויץ! לבחור חיה זה אפילו יותר קשה, נראה לי שהכי מגניב זה להיות חיה מימית שיכולה לשחות כי שחיה זה הדבר הכי מדהים בעולם, וגם הספורט הכי שווה (שלא נדבר על זה שהשחיינים עצמם שווים ביותר..) ועוד לפני שקראתי את ההודעה של נעל חשבתי על דולפינים, משהו תמיד משך אותי לחיה הזאת (אפילו עשיתי עליהם עבודה בכיתה ד` או ה`) והתאהבתי בהם מזמן, הרבה לפני שצללתי איתם (אחרי הצלילה בכלל הייתי מאוהבת בהם) אין, הם פשוט מדהימים! (שלא נדבר על זה שהשכל שלהם יותר גדול משלנו, והם חיים בים - הלא היא אהבתי השניה) אז אני רוצה להיות דולפין בשוויץ, איך זה? בלה בלה :)

Oi Vey Zmir

New member
יצאתי כבר מקייטנת אגד אבל...

אם הייתי חיה הייתי מלפפון ים (נראה לי שיש דבר כזה) או לחילופין חיה רעה ואני רוצה לגור בסקוטלנד אבל בשביל לקבל שם אזרחות צריך לעבוד במקצוע מועדף או משהו כזה (ככה אבא שלי אמר פעם) וזה נראה לי חוטב עצים אז אי אפשר לדעת אוי

*may*

New member
אממ..

נראה לי שהייתי רוצה להיות דולפין.. וזה לא ממש משנה איפה את האמת.. (במקום שקט ובודד) יותר משנה עם מי.. ;-) מעיין.

PsiChO

New member
ג`ני מפורסט גאמפ אמרה את זה הכי טוב

פורט גאמפ זה אחד הסרטים האהובים על הפסיכי, הוא חושב שזה אחד הסרטים הכי טובים שאי פעם נעשו. באחת הסצינות אבא של ג`ני (חברתו של פורסט) רודף אחריה בשות התירס. בנקודה כלשהי היא מתכופפת עם פורסט ואומרת משפט אחד וחוזרת עליו כמה פעמים: please god make me a bird, so i can fly far far away... לדעתי המשפט הזה גאוני... ]סיכי מאוד בדיכאון כרגע מכל מיני סיבות טובות כמו מישהו שהוא הכיר התאבד ועד המאמן נתן פעם ראשונה למישהו אחר להעביר אימון חוץ ממנו בקפוארה... החיים מאוד קשים כרגע. אני הייתי בוחר לעוף בכל מקום העיקר שלא יהיה פה. אם כבר לאנשהו אז לברזיל... לרקוד קצת סמבה, להתחיל עם ברזילאיות אלב יותר מכל לשחק קפוארה! בכל מקרה עניתי לך על שני השאלות... הייתי הופך לציפור ועף לברזיל... פסיכי*מדוכא

טבעות בצל

1. חתול, ללא ספק. 2. הולנד, לא לא, בלי קשר לחלונות האדומים או לגראס, תודה.

goldy

New member
נשר - מדינות סקנדינביה

לא בהכרח שניהם ביחד. נשר - אני חושב שזה נחמד לעוף עם כנפיים גדולות כאלו. סקנדינביה - מדובר על המדינות דנמרק, שוודיה, נורווגיה ועוד אחת שאני לא זוכר. אני מתכנן לנסוע לשם לפני\אחרי הצבא כי אולי לשם עוד לא הגיעו ישראלים, ואם כן אז מעטים והנזק שהם גרמו מועט. לפחות כך אני מקווה

AirOHead

New member
סורי לנפץ אשליות

אבל ישראלים מגיעים לכל מקום וזה לא מצחיק הייתי במשלחת בארגנטינה הייתי בברילוצ`ה שזה ממש ממש צפוני ובקושי יש שם אנשים (אין תיירים כולה בית מלון אחד בערך בקושי תושבים אם בכלל יש 50 זה שיא) בקיצר טיילנו באיזה יער גשם כזה והיינו בדרך למפל ראינו קבוצה של אנשים ממש רחוק בכיוון שלנו... ידיד שלי אמר לי בצחוק הם בטח ישראלים.. אמרתי איך ישראלים זה אמצע שום מקום... נחשו מה הם היו? כן כן ישראלים לכל דבר ררררררררר

flowr..

New member
אני הייתי רוצה להיות...

ציפור, ללא ספק. לעוף בחופשיות לאן שאני רוצה. ו...מקום? המממ... נראה לי שארצות הברית... כל הדברים קורים שם וכולם מדברים על המקום הזה, אז זה בטח מקום מעניין... אבל אם אני אהיה ציפור אני אוכל לעוף לכל מקום שאני ארצה.

מה זה חשוב, אתם יודעים למה הכוונה.

הייתי רוצה להיות כלב. או כלבה, ליתר דיוק, אבל מה זה משנה. כלבים הם חיות מקסימות, נותנות המון אהבה, וקצת אנושיות אפילו. (הכלב שלי מאוד אנושי, אנחנו עכשיו פשוט מחכים שהוא יתחיל לדבר.) כלבים, הכי חשוב, הם נאמנים. הרבה יותר מאנשים. וחוץ מזה החיים שלהם נורא פשוטים: אוכלים, ישנים ומטיילים. (כן יש גם את הדבר - ההוא - שכלבים עושים וזה אחד הדברים שמגעילים אותי אצלם, הם לא מונוגמיים כמונו, אז אני מניחה שהייתי צריכה למצוא לי כלב מיוחד במינו.) והייתי רוצה לגור בפינלנד. או אחת ממדינות סקנדינביה. אני צריכה קור (לא מדוייק, אני פשוט -לא- צריכה שמש כמו אצלנו) ואוויר צח ונופים, ופינלנד זו מדינה בלי דאגות חוץ ממה תאכיל את הכבשים שלך מחר בבוקר. אחלה מדינה. דולצינאה. (מישהו מצטרף? יש סלקציה קפדנית.)

ENIGMA

New member
אני מרגישה צורך לחלוק על דעתך

כלב? זאת החיה שאני הכי אוהבת, אבל להיות כלב? בחיים לא! והנה כמה סיבות: א. היית רוצה שילטפו אותך כל היום? ב. באים אורחים שלא אוהבים כלבים....והם סגורים בחדר. ג. נורא קר, ואין כח להוריד אותך למטה לצרכייך..., את עושה את צרכייך בבית....צוקים עלייך ו/או מענישים אותך. ד. אחרי חודש, חודשיים, שלוש, ארבע.....נמאס! בהתחלה יש את המריבות של מי יוריד את הכלב (כי כולם רוצים) ואז רבים מי יוריד את הכלב (כי אף אחד לא רוצה). ה. שכחו להוסיף אוכל/שתיה-את סובלת. ו. את אוכלת חפצים/רהיטים/ביגוד מענישים אותך. ז. מתישהו נמאס ורוצים למכור אותך את עוברת ממשפחה למשפחה בסופו של דבר נזרקת לרחוב, מגיעה לצער בעלי חיים ומסיימת את חייך בצער רב! אבל...כמובן....אין לנו בכלל את היכולת להפוך לבלי חיים אז כל מה שכתבתי היה לשווא...! eNigMa

זה אף פעם לא לשווא.

את קצת צודקת, אז אני רוצה לתקן את עצמי ולהגיד: הייתי רוצה להיות הכלב -שלי-. יש לו את החיים הכי נוחים שיכולים להיות. הוא -לא- סגור כשמגיעים אורחים, הוא בקיבוץ כך שאין למה ``להוריד אותו למטה`` (הוא מסתובב פה חופשי מלבד בלילות, ואז הוא בבית ישן על הספה...) לא שוכחים לתת לו אוכל או שתיה, ואם כן הוא יודע להציק ממש טוב. ואיך את מעיזה?! להעביר אותו ממשפחה למשפחה? לרחוב? לצער בעלי חיים?! מה פתאום! כלב זה כמו משפחה. דולצינאה.

N0

New member
למה אבל...

לרצות להיות כלב כי הוא נורא אנושי ? את כבר אנושית... אם את רוצה להיות אנושית (שאת כבר) אז את פשוט רוצה להיות מה שאת (שזה נראה לN0 כמו הישג לא? ). ואת אוהבת קור ? פעם ראשונה שאני שומע על בת שאוהבת קור. תמיד אתן מתלוננות שקר לכן ושנסגור חלון ונפעיל מזגן. ( ואני לא מכליל זה מוכח מדעית ) N0

flowr..

New member
דווקא

אני מאוד אוהבת קור. אני לא יודעת אם זה קשור לעובדה שנולדתי בחורף, אבל אני מאוד אוהבת קור. אני לא יכולה לסבול חום!! חום דביק ומגעיל וזיעה ורצון להתרחץ כל חצי שעה... אוף!

למעלה