כמה שאלות

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
כמה שאלות

מכיוון שלדאבוני עשתי פו קצת בעיות אני משתדל להכניס הכול להודעה אחת : 1) (אני כבר אומר שבטח אני לא מנסח את זה נכון אז תשתמשו בדמיון) יש כול מיני סוגים של נשמות למשל מדיך רייקי גילה שחבר שלי הוא מלאך והייתי רוצא לדעת איזה נשמה בדיוק יש לי (יש לי רק השארה). 2)אני כבר לומד מאגיה מספיק זמן כדי להתחיל לעשות כישופים אבל יש לי בעיה בדמיון מודרך (אני עושה את התריל עם הפרחים) והשאלה שלי היא כמה זמן יעבור עד שהדמיון שלי יהיה מספיק טוב. אני יודע שלכול אחד זה אחרת אז תנולי בערך סיפורים אישיים משהו...

a naughty angel

New member
כמה תשובות

1- אלה לא סוגים של נשמות, אלא יותר כמו יעוד של כל נשמה. היעוד נקבע מראש, והגלגולים מותאמים לכך, כדי שהנשמה תוכל ללמוד. אני הייתי ממליצה לך לתקשר עם המדריכים הרוחניים שלך כדי לגלות. 2- כמה זמן אתה לומד? אם היית לומד מספיק זמן, לא הייתה לך שום בעיה בדמיון מודרך. אני למדתי מאגיה שנתיים לפני שהתחלתי להטיל כשפים, למרות שיכלתי להטיל כשפים אחרי חצי שנה של למידה, רק כדי לבסס את היכולות הבסיסיות, כמו שליטה באנרגיה ובדמיון מודרך. אני לא אומרת לך לחכות שנתיים, אבל אני אומרת שככל שתרבה להתאמן, כך יגדלו סיכויי הצלחותיך.

jbu

New member
היי

1)זהו הנקודה אין לי מדריך אבל אני יודע שיש דרך לגלות את זה לבד. 2)ומה קשור דמיון ללמידה כי בזמן שלמדתי לא התאמנתי בכלל עד לא מזמן .

TheBlueOne

New member
המממ...

1. מדריך רוחני על פי האמונה הפאגנית- קיים לכל אחד וישנם טקסים מסויימים על מנת לתקשר עם המדריך. זה סוג של קשר שרבים מפתחים ומשתמשים בו על מנת להתייעץ ב"מדריך" ולהעזר בו במצבים שונים. 2. חלק מהלמידה הוא ההתנסות והתרגול. בעיה בדימיון מודרך אינה שווה כישלון בכישוף זה או אחר, זה כבר תלוי בך ובמטרת הכישוף ומבנהו. אני ממליץ לא להתייאש ולתרגל אבל אולי בתנאים אחרים. חוץ מזה אם אתה מרגיש מוכן מבחינת הידע וההרגשה האישית שלך- בהצלחה!

jbu

New member
והעלילה מסתבכת

אני מקווה שזה לא מעצבן אותך אבל: 1)א.אני לא יודע לתקשר עם המדריך שלי ב.אבל אני יודע שיש סמנים או מדיטציה שהעזרת זה אפשר לגלוץ 2)אני פשוט שואל כמה זמן כי הדברים שאני רוצא לנסות דורשים את זה.

TheBlueOne

New member
זה בסדר :)

תקשור עם המדריך הוא עניין של תהליך. אני אחפש עבורך את הטקס שאמור לעזור לך בפיתוח הקשר אך אני מדגיש, זהו תהליך ולכן התוצאות משתנות מאדם לאדם. חלק מצליחים מהר יותר ולחלק לוקח יותר זמן. בקשר לזמן... זה כבר תלוי בך. אולי כדאי לנסות תרגילים אחרים בדמיון מודרך? אני בטוח שאם תבקש אילן ייתן עוד כמה הצעות מענינות :).

jbu

New member
תודה רבה!!!

לי כבר נמאס מעצמי אבל אני חייב לשאול..... מי זה אילן? ואיך משגים אותו?

jbu

New member
שלחתי לו כבר אי-מיל (לאילן) אבל

שלחתי לו כבר אי-מיל (לאילן) אבל איך מתקשרים עם המדריך הרוחני?

dopey_wizard

New member
יש הרבה דרכים שונות

לאחרונה התחלתי לקרוא ספר שהסביר איך לתקשר דרך חלומות... אבל רק התחלתי לקרוא... אני יסביר על זה כשאני יסיים ויבין הכול..

suki da yo

New member
למה ההדגשה?

בלי לפגוע, אבל הדרך שהדגשת מילים מסויימות מביעות המון זלזול. אני לא עשיתי כמעט תרגילים של דימיון מודרך. הייתי עושה משהו קטן בכל יום, אבל למשך תקופה לא ארוכה ( הרבה פחות משנתיים, זה בטוח) ואני לא חושבת שזה הופך את מה שאני עושה לפחות טוב. זה דבר נורא אישי. מה גם שמתוך חוסר ידע אני זרקתי את עצמי כמעט ישר למיים העמוקים , כמעט בלי ללמוד את הבסיס. והכישופים שלי עבדו. ולמדתי מאז הרבה, אבל אפילו במבט לאחור אני יודעת שלמרות שזה לא היה חכם, זה כן היה מה שאני הייתי צריכה לעשות. כל אחד ההולך בדרך שלו, בטח שבנושא כזה, שזה כלכך אישי. אותו בחור סיפר שהוא לומד, ומתקשה במשהו. אני מתקשה בהרבה דברים. זה לא קשור לזמן שלמדתי- לכל אחד יש צדדים חזקים וחלשים, ועל החלשים אנחנו פשוט צריכים לעוד יותר.

a naughty angel

New member
כנראה שלא הבנת את מטרת ההדגשה.

מטרתה הייתה להדגיש, ותו לא. אין לי שום רצון לזלזל באדם חדש, אלא רק לעזור לו. השנתיים-זה כדי להראות את ההגזמה שלי בלימוד. אני לא אומרת שאני לא קפצתי ישר לדברים מסובכים, כי למען האמת, חצי שנה אחרי שהתחלתי ללמוד, התחלתי לזמן שדים. ההדגשה ב´מספיק´ לא באה לזלזל, אלא באה להראות שהמספיק הוא לא המספיק שלי, אלא המספיק האישי שלו. כשאדם מתקשה בנושא כלשהו, הפתרון הכי טוב הוא ללמוד ולתרגל אותו שוב ושוב, עד שהקושי יתחיל להתפוגג. תאמיני לי שגם לי יש המון קשיים, ובגלל זה אין לי שום סיבה או כוונה לזלזל באדם כזה, כי אין לי סמכות כזו, שלא נדבר על רצון.

jbu

New member
אתם מרכלים עליי?

אני יודע לסננן דבריםואני בא בגישה שבגלל שאני לחוץ בזמן וזה לא בדיוק זיחה בזמן אמת אתם לא בדיוק תבינו אותי. יש לי סיבות טובות למה אני צריך לעבוד על הדמיון המודרך שלי. אחת מהם שאנן לי מקום להכין טקסים גדולים למשל. אבל אני מאוד מעריך את זה שאיכפת לך
. אבל מישהוא\משהיא יכול\ה לענות לי על השאולת (תקציר: 1.איך מתקשרים עם המדריך האישי שלי. 2.תרגלים לדמיון מודרך וכמה זמן בערך זה יקח לי.)

simba00

New member
תשמע אני אתן לך את הדעה שלי...

אני פשוט חושב על האפשרויות הולך עם האיטואיציה לכיוון ההיגיון ושלב את שניהם עושה זינוק מוט מוחי ומגיע למסקנה...(:) שזה אומר אני חושב על הבעיה מסתכל על מה אני מרגיש מה אני חושב מאחד את שניהם ומעוות הכל וזה מה שאני עושה בסוף!! אז אתה לא חייב מדריך עוד מדיטציה או משו מסובך פשוט תשב קצת בשקט ותחשוב על זה ותלך עם כל מני כיוונים בראש ותראה מה אתה מרגיש...

suki da yo

New member
קראתי באיזה מקום

שלקחת תפוח ( אני מניחה שזה עובד עם כל דבר, אבל איפה שקראתי זה היה תפוח) וללמוד אותו, ביידיים, בעיניים, עד שאתה מכיר את המרקם והצורה טוב, ואז לעצום עיניים ולנסות ליצור את התפוח בראש שלך, על כל הפרטים שלו זה תרגיל טוב. מניסיון שלי, זה קשה בהתחלה להחזיק את התמונה ליותר מכמה שניות לפעמים, אבל לאורך הזמן תשתפר...

a naughty angel

New member
קראתי אותו דבר עם עיפרון,

זה משפר את יכולת הדמיון, אחרי שאת לומדת חפץ מסויים לעומק, את יכולה לראות אותו בבירור בדמיון שלך

dopey_wizard

New member
כן גם אני קראתי על העיפרון...

לפני הרבה מאוד זמן.. נראה לי בספר ששמו "מאגיה - מדריך למתחיל".. לא זוכר...[ כן, אכן תרגיל טוב.. יש עוד כמה כאלה.. שדומים לו.. אני יבדוק..

jbu

New member
o.k?????

אני לא רוצא להתחיל פוה סיכסוך אבל אני חושב שאחד ממכם מאוד התנשא\ה מעליי. אז אני יתעלם באלגנטיות (של פולנים) ואשאל עוד הפעם: 1)אני רוצא לדעת את הייעוד של הנשמה שלי(מלאך,ערפד,מזדאב....מה שלא יהייה). אמרתם לי לתקשר עם המדריך שלי אז אני שואל איך. 2)אני יכול לדמין (לא מושלם אבל די טוב) בעיניים עצומות אז אני צריך תרגיל אחר בשביל דמיון מודרך בעיניים פקוחות.

dopey_wizard

New member
יש הרבה דרכים...

בעיקרון.. לתקשר עם המדריך הרוחני אפשר במלא דברים.. חלומות מדיטציה וכו´..

jbu

New member
אז איך עושים את זה בדיוק

אז איך עושים את זה בדיוק? אני מתכוון למדיטציה לתקשור עם המדריך.

למעלה