כמה שאלות

ortalyes

New member
כמה שאלות

1. צריכה לבחור 4 קורסים מתקדמים, לפחות 3 מהם שיוך למדעי החברה, הקורס הרביעי לא חייב להיות מדעי החברה אבל גם אופציה.

אני מעדיפה קורס כמה שיותר קל, פחות עמוס, וכמה שפחות אנגלית, אם יש בלי אנגלית בכלל אז יותר טוב...
אשמח להמלצות (האופציות מגוונות כי כל קורס במדעי החברה טוב ואפשר גם אחד לא קשור למדעי החברה), גם אם תתנו המלצות על איזה קורסים לא לקחת זה יכול מאוד לעזור כדי לצמצם אפשרויות.

2. התנהגות ארגונית או מבוא לסוציולוגיה? איזה קורס יותר קל ופחות עמוס?

3. צריכה לעשות פסיכולוגיה בחינוך ופסיכולוגיה התפחותית, איזה מהם לעשות קודם? אולי שניהם ביחד?

4. הקורס ג'נוסייד בעברית או אנגלית?

תודה ושבת שלום!

nitsansh

New member
דמוקרטיה ובטחון לאומי בישראל - כל החומר בעברית

ג'נוסייד רק בעברית. למיטב ידיעתי אין קורס ברמה רגילה שנדרשת בו קריאת חומר באנגלית.

ortalyes

New member
שאלתי על מתקדמים בלי אנגלית חחח

לגבי שאר הקורסים ששאלתי ברור לי שהם בלי אנגלית ורמה רגילה, פשוט בנוסף רציתי לדעת לגבי מתקדמים.
ומה רמת הקושי של דמוקרטיה ובטחון בישראל? קורס קל? קשה? איך המבחן והציונים?
&nbsp
תודה

nitsansh

New member
זה הקורס המתקדם הראשון שלמדתי אז אין למה להשוות

עוד לא ניגשתי למבחן אז אין לי מה לכתוב עליו....
בקורס היו שלוש מטלות, כולן חובה. המטלה השלישית היא הצעת מחקר.

ortalyes

New member
מה עם ספורט וחברה ומתודולוגיה של סקרים?

הבנתי שהקורסים קלים. אבל לא ברור לי האם יש בהם אנגלית? אשמח לשמוע חוות דעת
&nbsp
ועוד שני מתקדמים שהבנתי שגם הם קלים בלי אנגלית - שוויון הזדמנויות ואיסור אפליה, ודיני עבודה.
&nbsp
יש אולי קורסים מתקדמים אחרים שהם קלים ובלי אנגלית? (אמרו כאן דמוקרטיה ובטחון לאומי אבל אני לא כ"כ מתחברת לנושא)
&nbsp

ora10010

New member
המלצות קורסים מניסיוני

*. מבוא לסוציולוגיה - יותר קל וקצת פחות עמוס, כמובן שיש לך גם כאן תיאוריות וגישות.

*. פסיכולוגיה בחינוך - יותר קל וקצת פחות עמוס, כמובן שיש לך גם כאן תיאוריות וגישות.

*. הקורס ג'נוסייד בעברית או אנגלית? הקורס בעברית אך יש לך מאמרים כמובן גם באנגלית.

למעלה