כמה שאלות

Berethor

New member
הנה עוד משהו שאתה יכול להבין עכשיו

מין הסתם יותר קשה לה אחרי חדירה יש הרבה יותר "נוזלים" אחרי זה מאשר לפני זה. אבל מה הקטע, למה אתה מתעקש על אחרי אם היא מסכימה ללפני במקום?

ברת'ור

שמור את עצות הסקס שלך
לאחרי שתתחיל לעשות סקס בעצמך.

תודה

Li0r1989

New member
לגבי הגמירה בפה זה דיי מובן

היא פשוט נגעלת מהטעם שעלול להיות לזרע ולגבי הגמירה על הפנים היא טוענת שזה משפיל אותה.. לא מבין מה משפיל בזה אבל זה מה שהיא מרגישה

Berethor

New member
זה לא רק משפיל זה גם 'מלכלך'

גמירה על הפנים זה המצאה של הפורנו ומיותר לגמרי. דווקא הגמירה בפה זה משהו יותר "ספונטני" כי זה יכול לקרות גם שלא בכוונה.

Li0r1989

New member
אם זה יקרה

בלי ״כוונה״ היא תהרוג אותי חחחח אני מעדיף לא לנסות חחחחחח

Berethor

New member
יש לך מזל

שגם בחדירה היא לא עושה לך את זה, אומרת לך "אם תגמור בפנים אני הורגת אותך"..

redredhead

New member
החיים זה לא סרט פורנו

והעובדה שיש לבת הזוג שלך קווים אדומים היא לגיטימית.
תהיה גבר ותכבד אותם.
אם זה לא דיל ברייקר מבחינתך, וכבר ציינת שלא, אז תניח לזה.
אולי בהמשך היא תפתח לזה ואולי גם לא - הבחירה בבת הזוג היא לגמרי שלך.

לא סרט פורנו עלק...

תכף תגידי לי שאפחד לא מזין את המורה , המרצה , השכנה , מדריכ/ה ,הכלב, הסוס , העז התרנגולת , האמא של החבר הכי טוב .
והרומנטיים שאוספים את החברה לסרט דוקומנטרי זר מה אתם ?בזמן שחברתו מחליפה בגדים ומתאפרת בקומה מעל . האם מגיע משדלת בתמימות וללא כוונה זדון בהכנת תה ירוק ורקיק .. תוך כדי ההגשה , כשחריץ דדיה מבצבץ הוא נאתר ..ללחצה..ושולף את כלי זיינו , היא מסתערת עליו כאילו זה הזין הראשון המרשים הנגלה לעיניה ,מכילה אותו בתאווה ,ממלאה את פיה תוך כדי נשימות קצובות ופיזור משפטי הערצה על חשבון גודלו של בעלה.
הבת מסיימת להתארגן ו מצטרפת אליהם , לא לפני שהיא צופה בהם מספר דקות בהיחבא ומאוננת ...
האם המופתעת מתנצלת ובתור פיצוי מתנדבת לכוון לעודד ולהדריך ..עושה לה פיג טיילס , מדגימה גרון עמוק....מפשקת לה את הישבן לאנאלי . וממתינה בסבלנות לתורה...כשבסיום מתקיים טקס החלפה ומריחת נוזלים ביניהן.

יודעת מה? את כל זה אני עוד איכשהו מוכן לקבל אבל ....
שאפחת לא מוצצת לשליח פיצה דרך הקרטון ??!!@$!%!%@$@!$- זה כבר ממש וידוי הריגה -

Hubble

New member
*

*וידוא.

(אלא אם כן הלכת לוידוי אצל כומר ואמרת לו שהרגת את השליח)

Berethor

New member
שליחי הפיצה לוקחים בגדול

מאז שהמציאו את ג'אנר שליחי הפיצה בפורנו, עשרות אלפי שליחי פיצה בעולם התחילו להכין הפתעות בקופסאות הפיצה שהם מביעים. כמובן הרעיון עצמו יכול להיות שהוא בהשראת שיר של The Lonely Island.

http://www.youtube.com/watch?v=q-a40IH6rCM

למעלה