כמה שאלות

Li0r1989

New member
אני יורד לה ונהנה מזה מאוד

אני יותר נהנה מהקטע של הירידות ההדדיות מאשר החדירה

Berethor

New member
בסדר אם כך

אני רואה שאשכרה יש לך פטיש חזק לאוראלי, שגבר יעדיף ירידות מאשר חדירה זה לא דבר שיוצא לי להיתקל בו הרבה, אבל אני מניח שהחברה שלך מרוצה מזה, רק עם הסתייגות מהגמירה בפה שהיא לא מוכנה שתהיה.

Berethor

New member
היא לא בקטע, יהיה קשה לך לשנות את דעתה

אולי אפילו בלתי אפשר. יש בחורות שרוצות או מסכימות לעשות תדברים האלה ויש שלא, פשוט מאוד. אם זה עד כדי כך חשוב לך אין לי מושג איך אתם 3 שנים ביחד בלי זה, אבל לדעתי הדבר הזה בכלל לא חשוב. אתה אפילו לא מקבל שום הנאה פיזית מזה שאתה גומר לה על הפנים, זה יותר ההנאה שבהשפלה, וזה גם אחת הסיבות שהיא רואה בזה דבר משפיל. גמירה על הפנים באופן עקרוני דבר שנועד להוציא תאישה כמה שיותר זנותית לא מעבר לכך, יש בחורות שמוכנות לזה או בגלל הבן זוג או בגלל שיש להן פטיש לזה שישפילו אותן סטייל מזוכיזם ויש הרבה אחרות שלא בקטע כמו הבת זוג שלך.

Li0r1989

New member
חלילה להשפיל זאת לא הכוונה

פשוט זה סטייה שלי גם בפורנו הצפיות שלי זה גמירות בפה לאדע להסביר את זה פשוט מגרה אןתי בטירוף

Berethor

New member
פה ופנים זה לא אותו דבר

שגבר גומר לאישה פנים זה נעשה באופן מכוון לגמרי, הוא אפילו צריך לשהות את הגמירה שלו לפני זה כדי לעשות את זה בפנים. זה אפילו דומה לגמירה בחוץ רק שזה בפנים, זאת אומרת שכן המטרה שם היא יותר "סמלית" מאשר מעשית. באותה מידה הוא יכול היה לגמור בכל מקום אחר. דרך אגב אם זה היה על מקומות אחרים בגוף שלה למשל לדעתי זה פחות משפיל ולזה היא אולי תסכים. לגבי גמירות בפה, אני יכול להבין מאיפה זה נובע, במיוחד בגלל הצד הפרקטי של העניין, אתה צריך להתאמץ יותר כדי לא לגמור בפה באוראלי מאשר בשביל לגמור בפה. אני גם יכול להבין למה אתה מעדיף שלא תגעל מהזרע שלך ותתייחס לזה כאילו זה איזה וניל אבל מה לעשות לא ככה הדבר, ויכול היה להיות יותר גרוע כי היא לא לגמרי נגעלת מזה אלא רק דברים הכי קשים כמו פה ופנים היא לא מסכימה והאמת שאני בטוח שאתה יכול להבין אותה אם תחשוב על זה לעומק, אני בטוח שגם אתה לא הייתה לוקח את הזרע של עצמך לפה או מורח אותו על הפנים, וזה עוד שלך, ולא של מישהו אחר.

Li0r1989

New member
יש בזה משהו

אז איך בכל זאת יש בחורות שמוכנות שיגמרו להן בפה?

Berethor

New member
תשאל אותן

הסיבות העיקריות הן או שהן עושות את זה רק בגלל הבן זוג ולא בשביל עצמן או שהן התרגלו לזה או יש להן פאראפיליה לדבר הזה, כן זה לא מצב הנורמלי והרגיל שבחורה תסכים לזה או תאהב את זה, זה מאוד דומה למזוכיזם לרוב, מישהי 'שאוהבת' השפלה ודברים לא נעימים זה על אותו עיקרון כמו מישהי 'שאוהבת' כאב. ככה שלמעשה חברה שלך היא בחורה רגילה לגמרי בקטע הזה אם אינה אוהבת את זה. חוץ מזה אולי גם חלק מאלו שמסכימות לזה מקבלות את זה כחלק מהאקט האוראלי, ולכן מסכימות לכלול את זה בתוכו אם הן מסכימות לרדת למישהו שגם זה בפני עצמו אקט שיכול להיתפס כמשפיל ומגעיל, אבל כנראה שחברה שלך אומנם מסכימה לרדת לך אבל לא שתגמור לה בפה, בעצם החלק של הגמירה הוא זה שהכי מפריע לה, למרות שהיא מסכימה לאקט שיכול לגרום לך לגמור לה בפה. מה שכן אם הייתה אומר לה שאתה מוכן לתרד לך רק אם תגמור לה בפה זה היה מוביל לאחד מהשניים או שהיא הייתה מסרבת לרדת לך לחלוטין או שאולי היא הייתה מסכימה לזה.

http://he.wikipedia.org/wiki/מזוכיזם

redredhead

New member
פאראפיליה?

יש נשים שאוהבות גמירה בפה כי זה אקט אינטימי מאד וכי זה מענג את הצד השני. לא רואה איך זה קשור להשפלה, מזוכיזם או לשאר המילים המפוצצות שכתבת פה.
כמו בכל דבר בחיים, גם בסקס יש טעמים והעדפות וכל אחד מתחבר למשהו אחר. זה לא הופך את זה למאסט, אבל גם לא לסטיה.

Berethor

New member
מי שאוהבת תדברים האלה שתסביר לו למה מצידה

כמו שראית שני הודעות מקדמו להודעה הזאת שלי הוא כבר גם כמה מודע לכך שמדובר בסטייה, אבל זה לא סותר את כך שהוא אוהב תדברים האלה. אני לא יתחיל להתווכח איתך אם זה סטייה או לא, אני מאמין שכן. גמירה בפה כמו שאמרתי זה כן דבר שנתפס כמגעיל ומשפיל, לכולם חוץ מלאלו שיש להם פטיש או סטייה לזה, לכן אין בעיה להבין את הבת זוג שלו בנושא, עם זאת כמו שכתבתי כבר בהודעות אחרות עליו בנושא, אני מודע לכך שזה משהו שיכול לקרות גם "בטעות" אם למי שעושים אוראלי, לכן ברור שזה לא משהו שהוא לחלוטין מוזר. גמירה בפנים בניגוד לזה היא משהו שהוא לחלוטין מתוכנן וכן הסיבה העיקרית במקרה שלה זה העניין של השפלה, ומי שנהנה להשפיל או שמשפילים אותו, או שמסכים שיעשו לו את זה רק בגלל/בשביל הצד השני, זה גם אני הזכרתי. בכל אופן הבת זוג שלו לא מעוניינת בזה לא בשבילה ואפילו לא בשבילו כמו שאפשר לראות.

קטניפ

New member
לשיטתך כל מה שאינו שכיבה על הגב

חדירה וגמירה הוא סטיה?
אני רוצה להבין מהיכן מגיעה עזות המצח להגיע לפורום סקס ולטעון שמי שמכונה שיגמרו לה בפה היא סוטה. יש לכך אסמכתא פסיכיאטרית?

Berethor

New member
לשיטתך כל פאראפיליה היא לא פאראפיליה

לא את טועה, לא רק חדירה, אבל גם לא כל דבר שהוא "אפשרי".

redredhead

New member
אז אתה מוזמן לשוב לך

לחייך הסטרילים, הנורמטיבים והמורמים מעם, בהם אף אחד לא מחליף נוזלים עם אחר, או גומר ונהנה, חרמנא ליצלן, ולהותיר אותנו הסוטים וחולי הנפש שגומרים אחד לשני בפה ועל הפרצוף כל היום לחפש לנו מזור.
רק אלוהים יעזור לנו.

loveplaying

New member
לגמור בפה זה לגמרי מיינסטרים

ב-35 שנות פעילות עדיין לא פגשתי אף בת זוג שלא בלעה.
אז לפחות מהמדגם שלי, הסוטות הן אלה שלא בולעות.
אולי אני לא מייצג ...

Berethor

New member
אין מצב

מה גם שאנשים בפורום סקס זה לא מדגם מייצג, זה לא פלא שיש פה הרבה סוטים וסוטות, למרות שאף אחד גם לא קווה שזה must פה..

מעצבן אותי שאני מסכים איתך

ולהוא מעליך.
זנח לתקופה את הספרים והתאוריה, ונסה את הדבר האמיתי.
הוא הרבה יותר מהנה.

מה דחפת פה את

הפאראפיליה???
לבלוע/לרצות גמירה בפה זה לא פראפיליה... איך חיברת בין הדברים בכלל????

Berethor

New member
הסברתי כבר, אבל מי שלא הבין לא הבין

על זה נאמר הגמל אינו רואה את הדבשת שלו. תמשיכי לחשוב שלגמור לאנשים בפה או בפנים זה דבר נורמטיבי אם זה עוזר לך לישון יותר טוב בלילה.

חופ שיה

New member
בדיוק בגלל גברים שחושבים כמוך

נשים נרתעות מלבצע אקטים שהם קצת פחות פופולארים בסקס. הרי אתה וגברים שכמותך יחשבו שהיא סוטה. והיא לא רוצה לגרום לבני זוג שלה לחשוב שהיא סוטה (מתוך פחד לאבד אותו או לגרום לו דחייה ממנה) רק בגלל שהיא מוכנה שיגמרו לה בפה או על הפנים או על וואט אבר, כי לה זה לא מפריע ומה שעושה טוב לבן זוג שלה באשר הוא, זה לגיטימי מבחינתה.

תתקדם!

למעלה