1OverTheRainbow1
New member
כמה שאלות...
שלום
לפני משהו כמו שנתיים חברה סיפרה לי על חלומות צלולים, וקראתי על זה קצת באינטרנט אבל לא התעמקתי בזה. כשדפדפתי אתמול בעיתון של אחותי, ראיתי כתבה בנושא. קראתי מחדש מידע באינטרנט, ועלו לי כמה שאלות שאני אשמח לתשובה עליהן: 1. קראתי כמה חלומות צלולים שפורסמו באינטרנט, ובכולם החולמים היו בסיטואציה מסוימת, ופשוט זרמו איתה. האם אפשר לשנות לגמרי את הסיטואציה כשהחלום הופך לצלול? למשל אם הבנתי שאני בחלום כשאני בבית שלי, אני יכולה לדמיין שאני בחו"ל ואני אהיה שם? 2. הפחדים שלך עלולים לבוא לידי ביטוי בחלום? קראתי כאן משהו על זה, אבל לא ממש הבנתי. 3. מה זה "הקרנה חוץ גופית?" 4. אני לא בטוחה אם השאלה הזו ממש קשורה לפה, אבל אני ממש אשמח אם תעזרו לי בקשר לזה. כשקראתי באינטרנט על חלומות צלולים, מצאתי מידע על שיתוק שינה. הדבר הזה מאוד הפחיד אותי, בעיקר כי אני יודעת שהגורמים לכך (שינה על הגב, לחץ, מחסור בשעות שינה ונמנומים במהלך היום) קורים לי לאחרונה בקביעות. אני מעולם לא נתקלתי בשיתוק שינה, אבל אני מאוד מפחדת מדברים כאלו, אפילו אם זה יהיה לזמן קצר. אז השאלה שלי היא אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע מזה לקרות? והאם העובדה שעכשיו אני מודעת לזה וחושבת על זה הרבה תגרום לזה לקרות? ומה הסיכויים שאני אתקל פעם בכזה דבר? ויש קשר בין חלומות צלולים לשיתוק שינה? 5. יש משהו מסוכן בחלומות כאלה? האם יש מצב שאני אתבלבל בין מציאות לחלום כי החלום כל כך מוחשי? 6. אם בחלום צלול למשל אני עפה, ונתקלת במשהו בטעות. האם אני מרגישה כאב כאילו הוא אמיתי? האם אני יכולה לגרום לו להיעלם? והאם כשאני אקום עדיין יכאב לי? תודה רבה 
שלום