כמה שאלות...

shle2

New member
כמה שאלות...

לא יודעת אם השאלות מתאימות לפורום אבל אנסה בכל זאת. אם אני רוצה לבדוק את רמת הסרוטונין שלי, מה עליי לעשות? האם לפנות לרופא שיתן לי הפנייה לבדיקת דם? איך זה עובד? ומהי רמה נורמלית? ובמידה והרמה נמוכה, כיצד מטפלים בזה? תודה, שבוע טוב וחג שמח :)

ינוקא1

New member
היי , השאלה מתאימה

ויש כאן בפורום אנשים העוסקים בכך. עם זאת , אני מניח שאת שואלת בגלל משהו שקשור לדיכאון או למצב נפשי אחר , ואני חייב לציין שלדעתי "הגדלת רמת סרוטונין" זו לא תשובה. הכל מתחיל בתודעה שלך , ושם נמצאים הפתרונות האמיתיים. לא בכל מיני "חומרים". זה נכון שהמדע יכול למדוד בעיקר חומרים , אז כיום המדע הרפואי שם את הדגש על כמויות של חומרים מסוימים במוח , גנטיקה וכדומה. אבל אנחנו כבני אדם הרבה הרבה הרבה יותר מורכבים ומשוכללים מזה. ההמלצה שלי אליך היא לפנות לכיוון של התפתחות רוחנית , פעילות שמוצאת חן בעיניך , יצירה , גם טיפולי מגע יכולים להיות נהדרים , טיפולים בשיטות רוחניות שונות - העיקר לפנות לכיוון של חיים עשירים ומספקים יותר. זה טיפול שורשי ואמיתי , וגם רמת הסרוטונין תעלה.

יעל ND

New member
ל-shle2

עד כמה שידוע לי, בדיקת סרוטונין לא שייכת לבדיקות שגרתיות. עליך לפנות לפסיכיאטר . אם הוא ימצא לנכון, הוא יכול להפנות אותך.

0 אור 0

New member
ואם כבר מדברים על פסיכיאטרים

לא יודעת אם זה מעיד על פרנואידיות, אבל אני הייתי ממש חוששת להגיע לפסיכיאטר במצב שלא ב 200% צריך אותו, יש לי הרושם שהם נהנים למכר אנשים לתרופות המפחידות שלהם

יעל ND

New member
פסיכיאטר טוב

לא יתן את התרופה סתם, ולא יפתח תיק ללא צורך, ויסגור את התיק כשהצורך תחלוף. אבל טיפול פסיכיאטרי חשוב לסיים (אולי יותר מכל טיפול אחר) ולא על החולה להחליט, מתי מסתיים טיפול זה. במילים אחרות, אם יש צורך להגיע לפסיכיאטר, אז כדאי להגיע למישהו טוב, שאפשר לסמוך עליו. לעניות דעתי, עדיף להגיע ולשמוע שאת לא חולה שלו, מאשר לפספס ולסבול אחר-כך.

0 אור 0

New member
אין ספק

פשוט מכירה מספר מקרים שנתקעו על פסיכיאטרים שלא ממש מתאימים לתיאור שלך, ומטעמי יוקרה וכאלה לא מצליחים להפרד מהם לטובת מישהו אחר אפילו לצורך חוות דעת שניה (כמו כל הרופאים גם בפסיכיאטריה קיים הנושא של לתת גב לרופא השני ולא לדרוך לו על הבהונות וכו') וכמטפלת הוליסטית יש גבול מאד ברור עד כמה אני יכולה לעזור בנושאים האלו.

למעלה