כמה שאלות...

aruifvi

New member
כמה שאלות...

היי אל תשאלו למה,אבל אני כולי מלאת חרדות וחששות-סיפור ארוך.. וכנראה הולכת על לידה פרטית, לצורך כך אני אשכור את שירותיו של ד"ר ישראל הנדלר הנפלא הלידה תוכל להיות או בלניאדו או במעייני הישועה,לניאדו ירד בגלל המרחק, אתמול הלכנו לראות את ביה"ח מעייני הישועה,האווירה בחדרי הלידה הייתה נראית לי עצורה מעט,כאילו הנשים מפחדים לצעוק שם,או שכולם היו שם על אפידורל..?
מה גם שאני חילוניה ואני נורא מפחדת שאם הלידה תהיה בחג או בשבת איך בכלל אוכל להכנס לשם?כל הרחובות חסומים בטח, בנוסף האם יאשרו לבעלי להיות איתי בזמן הלידה אשמח לתובנות מכאלו שילדו במעייני הישועה, ומכאלו שהיו עם רופא פרטי בלידה,האם זה באמת עוזר?מביך? תודה וסליחה על כמות השאלות

למה רופא פרטי?

יש סיכונים מסויימים? לטעמי- עדיף מיילדת פרטית... בלידה ללא סיבוכים אין שום צורך ברופא ונוכחותי יכולה לסבך סתם מהלך תקין של לידה לגבי מעייני הישועה- המון חילונית יולדות שם. הוא בי"ח שמאוד תומך בלידה טבעית ואחוז האפידורל שם נמוך- כנראה היית שם ברגע של שקט. את יכולה לפנות לניק בשם ט ו ש ה (תקפידי על הרוחים) שעובדת שם והיא תוכל אולי לענות לך על שאלות

גם אני עובדת שם, אז יכולה לספר לך-

שכנראה נפלת על הרגע הכי שקט כי אני שומעת בהחלט את הקולות האופייניים... אפידורל בכל מקרה הוא החלטה שלך אם את רוצה או לא. הרבה רכבים מגיעים לשם בשבת. זה לא סוד שיש בית חולים בעיר. במקרה שיש מחסום בדרך- בעלך יוצא לשניה ומזיז אותו... עד כמה שידוע לי, הבעל יכול להיות לצד אשתו כמעט כל הזמן, אבל ברגע הלידה ממש הוא מעבר לוילון. אני מטפלת הרבה מאוד בנשים לא דתיות שבאות לשם מסיבות שונות. את לא תהיי חריגה בנוף. אבל מי זה ד"ר הנדלר? אין לנו רופא כזה, אלא אם כן את מביאה אותו מבחוץ?

aruifvi

New member
אכן מביאה אותו מבחוץ

הוא מנהל המחלקה להריון בסיכון גבוה בת"ש אחד מהמדהימים שיש,ויש לו גם אתר את מוזמנת לראות

שיהיה בהצלחה רבה!!!

אבל אני לא זקוקה להכרות איתו, כי בבוא היום כשארצה ואצטרך לקחת מישהו פרטי- אני מכירה את הצוות כולו ואבחר לי את מי שאני רוצה. מה גם שבתור פרסונל בכלל יש לי זכויות... אני מאחלת לך לידה קלה ומאושרת ושנה טובה.

גם ברגע הלידה אם הבעל או אשתו

רוצים- הוא לא יהיה מאחורי וילוון..... ההמלצה היא המלצה רבנית ואף אחד לא כופה אותה על שום בעל או יולדת (זה לפחות מה שטושה מדווחת והיא שם בחדרי הלידה)

למעלה