כמה שאלות

shlomii41

New member
כמה שאלות

שלום לכם,אני חדש כאן קוראים לי שלומי. יש לי כמה שאלות. יש לי פיראטית של סיגנוס כלומר של החשמל ועשיתי את התספורת של אמורייה ויצא לי תספורת פשוט מכוערת! נראה כמו פודל על הראש,האם להמשיך לשחק איתה? וגם קיבלתי עם הדמות הזאת את הדינו גירל שזה הפט שמקבלים מהאיוונט ועוד מעט גם הארנית שלי תקבל את הפרס מהאיוונט והיא עשתה תספורת ויצא לה סבבה,אז להמשיך ולפתוח פיראט חדש או פשוט לפתוח דמות חדשה מה שאתם ממליצים?. יש לי אוון רמה 38 וממש חבל לי עליו,אני כל כך אוהב לשחק איתה אבל יש בעיה,אין לי את המצרך מהקאש שופ שמביא עו נקודות מיומנות ל-magic guard שזה סקיל מאוד חשוב לקוסמים מה אני יכול לעשות? יש לה רק 7 מיל וחצי וזה כלום,מה לעשות?. האם כדאי להשקיע בארנית שלי? היא רמה 23? מה אתם אומרים?

Hasselblad

New member
דעתי

שחק עם הדמות שהכי כיף לך שיער זה לא כזה סיפור יש גם ככה כובעים שמסתירים את התספורת המחשק הזה הוא בעיקר בשביל הכיף שחק עם הדמות שאתה הכי נהנה מהסקילים שלה ומסגנון המשחק

Hasselblad

New member
אהה ושכחתי

נעים מאוד שלומי אני סיון
משחקת בשדוארית רמה 159 בברה נעים להכיר

shlomii41

New member
היי

וואו מה זה שדואר? ובטח השקעת המון.... מה את ממליצה לי? מישהו שלא יודע איך להשיג כסף כמו שצריך?

Hasselblad

New member
אז ככה

שדואר זאת עבודה רביעית של בנדיט ואכן אפשר להגיד שהשקעתי הרבה זמן בגדול כמו שאמרתי למעלה מה שהכי כיף לך לא הכל במשחק סובב סביב כסף.. זה נכון שכסף יכול לקנות לך ציוד יותר טוב אבל הוא לא יכול לקנות הנאה... לא צריך להיות הכי עשיר או הכי חזק כדי להנות מה גם שתמיד אפשר לשחק בכמה דמויות במקביל... קצת בכל אחת שחק כל פעם עם דמות אחרת לפי החשק

shlomii41

New member
תראי

גנב לא היה לי אף עם כי לגנבים צריכים הרבה כסף ואני לא טוב בזה..... בקשר לפיראטית סיגנוס התסרוקת פשוט נוראית גם עם כובע,אז אני חושב שאני אפתח שחקן אחר,יש לי ארנית שהיא רמה 23 כדאי לשקיע בה? כי צריך גם לה הרבה כסף.. ויש לי אוון רמה 38 אבל אין לי nx בשביל הסקיל אז כמה כסף יש לך? אולי תוכלי לעזור לי בשיטות שהשגת את הכסף וכולי.. אל תדאגי אני לא מבקש אני רק שואל איך את השגת בשביל שאני אנסה גם...

Hasselblad

New member
הודעות נבחרות בנושא

אני מוסיפה לך לפה שני קישורים עם שירשורים שהיו בפורום בנושא עשיית כסף אני אציין שצריך סבלנות והשקעה (לא של כסף אלא של זמן) בנוסף לכל הדברים שכתובים שים לב לקווסטים שנותנים מגילות טובות ששוות הרבה כסף וגם על הדרך מקבלים EXP שיהיה בהצלחה ואם יש שאלות נוספות או דברים שאתה לא מבין אתה מוזמן לשאול אותנו על גבי הפורום ויהיו הרבה אנשים טובים שישמחו לעזור לך שירשור1 שירשור2

Hasselblad

New member
וגבי השיער

אם זה באמת כזה מפריע לך והסיגנוס לא ברמה גובהה תעביר את כל מה שיש עליו לדמות אחרת ופתח דמות חדשה... הכל תלוי בכמה זה מפריע לך

Guid

New member
הקטע עם השיער זו בעיה...

אני אישית גם לא יכול לסבול דמות אם יש לה שיער מגעיל, אבל מצד שני- אם זו דמות שהשקעתי בה הרבה אז אני לא אנטוש אותה בקלות כזאת. תראה, אתה נשמע באמת מבואס מהשיער, אז אם אתה רוצה אתה יכול לפתוח דמות חדשה, ואז או שתישאר עם השיער של ההתחלה, או שתעשה את הקווסט של השיער ישר כשאתה פותח את הדמות. אם יצא שיער טוב- תעביר את הציוד אליה ותמשיך איתה. אם יצא שיער גועל נפש- אולי תנסה שוב~ /tapuzforum/images/Emo9.gif

yonVata

New member
כבר היית פה בעבר...

מקווה שהפעם תשאר יותר
בנוגע לשאלה שלך... לי אישית היה לוחם שאני חושב שרק ברמה 50 בערך עשיתי את המשימה של אמוריה, וקיבלתי תספורת שביאסה לי את החיים... והייתי ממש שבוז ממנה.... אבל כבר הייתי רמה 50, אז מה? נתחיל מהתחלה?... קיצר מה שאני אומר אם כזה מפריע לך, הייתי מציע לך להתחיל דמות חדשה.... מה שכן, עכשיו כולם קיבלו 5K maple points בעקבות הבלאגנים של נקסון... אתה יכול לקנות איתם קופון של תספורת לדעתי... שווה לבדוק את הנושא... ואם לא, אז אתה בוודאות יכול לקנות את הMG של האוון, שזה לדעתי הסקיל הכי חשוב שהוא לא מקבל אותו מאסטרי... וככה פתרת את בעיית הכסף.... בהצלחה וברוך הבא :) אההה... ולפני שאשכח... יונתן, פריסט בברה ברמה 92 (אני חושב...) נעים

shlomii41

New member
תודה לכולם

בקשר לאוון,איך אני מבל את ה-nx? כי אני ממש השקעתי בה וזה ממש עצוב שצריך את ה-nx ואיך אני משיג את זה? ואני חושב שכדאי לי לקנות משהו יותר טוב מתספורת אבל זה חשוב לי בגלל האוון שלי,אשמח אם תספר לי יותר על זה,ואני גם חשבתי על לפתוח ולעשות ישר את המשימה ומה כדאי לי לפתוח? לדעתכם פיראט החשמל הוא טוב? חזק? הוא שכדאי לפתוח שחקן סיגנוס אחר? או משהו אחר בכלל? יש לי ארנית רמה 23 כדאי להשקיע בה? ואני רוצה להציל את האוון רמה 38 אז תעזרו לי!

לגבי ה-NX...

יש אנשים שקיבלו פיצוי בעקבות הרול באק שהיה, אני לא יודעת אם כולם קיבלו אותו, אני חושבת שרק אנשים ששיחקו בתאריכים 11.7-13.7 קיבלו פיצוי. בכל אופן, פשוט תיכנס לקאש שופ ותראה אם יש לך שם 5000 מייפל פוינטס... לגבי שאר השאלות אני לא יכולה לעזור לך כי השחקנית היחידה שלי היא קוסמת קרח, אני לא מתמצאת בשאר המקצועות.

shlomii41

New member
אבל יש פאץ'

וישש לי שאלה,יהיה כדאי לפתוח את העבודה החדשה? אבל היא תצטרך גם סקילים מהקאש שופ כמו האוון?

yonVata

New member
למייטב הבנתי המוגבלת...

כן... גם הפעם נקסון יגבילו חלק מהסקילים לסקילים שאפשר להשתמש בהם רק אם משלמים עליהם...

shlomii41

New member
מעצבן

אז לא שווה לפתוח אותה..... אבל באיוונטים יהיה אפשר להשיג הרבה כסף נכון?

לדעתי אין על השחקנים המקוריים של פעם

אני ניסיתי לפתוח סיגנוסית בזמנו, זה הראשון שיצא לא
ובכלל לא התלהבתי, אח"כ כבר לא טרחתי לנסות, אני אוהבת את הקוסמת קרח שלי ונהנת ממנה כך שאין לי כוונה לנסות עוד מקצועות חדשים. חוץ מזה, למי יש זמן בכלל
ושלומי, תבדוק אחרי הפאץ'...

shlomii41

New member
שאלה

האם כדאי לפתוח את העבודה החדשה? ומה הם האיוונטים שיבואו?

yonVata

New member
פשושית בר יקיר שלי...

בחייאת ראבק, שרשר לעצמך במקום לפתוח 22341 נושאים שהם אותו הנושא.... מעבר לזה... תעיין מעט בפורום... יש פירוט מלא של כל האיוונטים שהולכים להיות בפאצ' הקרוב (הנה אצרף לינק בשבילך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=143523919 ) לגבי העבודה החדשה אנלא בטוח שיש מישהו שתהיה לו תשובה בשבילך, כי כמו שאמרת - זאת עבודה חדשה... אני בד"כ הולך על גישה של "נסה... מקס' תגלה שזה חרא אז תפסיק..." - שזה מה שעשיתי עם האראן אגב...

shlomii41

New member
סליחה

אני לא אפתח יותר נושאים,אבל יהיה אפשר להשיג הרבה כסף מהאיוונטים?

yonVata

New member
אין לי מושג....

באיוונט האחרון היו את הקופסאות שהביאו כלמיני דברים (לי אישית מלא כוכבי זריקה וגם הרבה מגילות - בניהן כאוס סקרול...) הבנתי שעכשיו אמור להיות משהו בסגנון, אז אולי...

למעלה