כמה שאלות 
שלום, אחלה פורום
ממ יש לי כמה שאלות אשמח לקבל תשובות ועצות אז ככה, אני בת 18 אוטוטו מתגייסת לצה"ל ופתאום על הדקה ה-90 צץ לי פתאום הרצון הזה לדגמן!!! כל החיים החמיאו לי על המראה החיצוני שלי ואמרו לי שדוגמנות זה פשוט ה-תחום שלי ושכדאי לי לנסות ובלה בלה בלה אבל אני לא חלמתי אף פעם לדגמן, להיפך הרעיון הזה אפילו לא מצא חן בעיניי מעולם אבל פתאום נפל לי האסימון והגעתי למסקנה שוואלה, זה יכול להיות נחמד, בקיצור הבנתי פתאום שאני רוצה, אפילו מאוד מאוד רוצה אבל כנראה שנזכרתי קצת מאוחר כי אני כבר בת 18 ועוד מעט הגיוס שקרב ובא. השאלות שלי הן: 1. האם גיל 18 זה מאוחר להתחיל להכנס לעולם הדוגמנות ובכלל לעולם ה"שואוביז"? 2. האם בזמן הצבא אפשר לדגמן (במיוחד כשמדובר בדוגמנית לגמרי מתחילה? 3. אולי עדיף ללכת אחרי הצבא? ובעקבות שאלה 3 מגיעה שאלה 4... 4. במידה ואנסה את מזלי אחרי הצבא, האם גיל 20 הוא מאוחר להתחלת הקריירה כדוגמנית? 5. איך עושים את זה? לאן פונים? לסוכנות? לסוכן? לאיזו סוכנות עדיף? בקיצור מאיפה להתחיל ואיך? אני נורא נורא מצטערת על כמות השאלות, אבל נורא חשוב לי לקבל תשובות לכל השאלות האלה ואני מאוד אודה למי שיענה לי עליהן
ובכן תודה רבה רבה מראש לעונים למיניהם
והמשך ערב נעים לכוווולם!!! ושוב, אחלה פורום
*_*
שלום, אחלה פורום