כמה שאלות..

Annnnnnnnna

New member
כמה שאלות..

היי, טוב אני אתחיל מזה שיש לי בעיה רצינית אני שלב 51, והצלחתי איכשהו להעלות אליו עם המשימות שעוד נשארו לי שאני יכולה לעשות, אני קוסמת ice lighting אגב, ואני כל הזמן בודקת אם יש אנשים בפארטי קווסט השונות ואין כמעט אף אחד, או שאי אפשר להרכיב פארטי נורמאלית, גם לא במנסטר קרניבל, ואין לי איך לקבל EXP אני לא מוצאת מה לעשות:S יש הצעות? אני בבלוקן:/ ואממ יש לי שאלה בקשר למגילות, אני לא ממש מבינה בזה, ניסיתי איזה 2 מגילות פעם והן נעלמו, ומייפל רשם לי שזה נכשל, אז איך משתמשים בהן? ולאיזה דברים ומאיזה שלבים ואם שווה לי בכלל להשתמש בהן או שכדאי למכור? אשמח לעזרה:)

btekx

New member
בקשר למגילות

בדקת כמה % זה? אם כתוב 100% בטוח ש100% זה פועל ואילו 60%, 60% שזה פועל ואילו 40% לא פועל כלומר נכשל... כנ"ל לגבי 10% (10% פועל ולגבי 90% שלא פועל...)

Annnnnnnnna

New member
רגע

ויש שלבים מסוימים שבהם כדאי להשתמש בהם? או שזה לא משנה? תודה:)

btekx

New member
תלוי

ממליץ לשים לחפצים שאת רוצה לשים שישאר אצלך להרבה זמן, לא רק ל5 רמות ואח"כ את מחליפה בגדים/כלי נשק לרמה יותר גבוה... ואם בכל זאת תרצי לשים למרות שזה יימשך רק בכמה רמות, תמכר בסוף חפצים...

Hasselblad

New member
אוקי אני אנסה להסביר

אוקי יש כל מיני סוגי מגילות. קודם כל כמו שאלעד אמר יש חלוקה לפי אחוזי הצלחה: יש מגילות שהן בעלות 60% הצלחה וצבעם הוא חום. יש מגילות שהן בעלות 10% הצלחה וצבעם צהוב. יש מגילות שהן בעלות 100% אחוז הצלחה וצבעם תכלת. יש מגלות שהן בעלות 30% הצלחה והצבע שלהן כחול ככה למגילות אלה יש אפקט נוסף שבמידה שהמגילה נכשלה ישנם 50% סיכוי שהחפץ שעליו הפעלת את המגילה יושמד. יש מגילות בעלות 70% הצלחה והצבע שלהן הוא אפור גם במגילות אלה כמו ב 30% במידה והמגילה לא תעבוד ישנם 50% שהחפץ יושמד. אחרי חלוקת האחוזים ישנם גם מגילות שונות לכל ציוד. מגילות התקפה לנשק (לפני סוג הנשק) מגילות לבגדים וחפצי לבוש שונים. מטרת המגילות היא לשפר את הציוד, להוסיף התקפה, או סטטים. לכל חפץ יש כמות סלוטים מוגבלת (סלוט הכוונה היא לכמות הפעמים שאפר להפעיל עליו מגילה - מופיע בתחתית התיאור של כל חפץ, לשוב לדעת שגם מגילה שנכשלה מורידה את כמות האופציות לשידרוג הניתנות) את המגילות אפשר למכור, לפעמים הם שוות הרבה מאוד כסף. לכל מגילה כעומדים עליה עם הסמן של העכבר מופיע פירוט מלא של איזה מגילה זאת כמה אחוזי הצלחה, לאיזה חפץ, ומה היא תתן במידה והיא תעבוד. אם את צריכה עוד עזרה והסברים תשאלי וננסה לעזור כמה שיותר, יש מדריך במאמרי הפורום שמסביר קצת על מגילות את יכולה לנסות לקרוא גם בו. אם את רוצה למכור מגילות את יכולה לנסות לשאול בפורום כמה הם שוות - צריך תיאור מלא של המגילה או תמונה שלה ורצוי לציין באיזה שרת/עולם את משחקת... ולסיום- ברוכה הבאה לפורום
אני סיון

Annnnnnnnna

New member
וואי תודה רבה:) אשמח אם תענו גם לשאלה הראשונה

שכתבתי למעלה:)

את בשרת די עני בלי הרבה אנשים....

אז לפעמים זה חיסרון אבל זה אומר שיש לך הרבה מפות טובות שנעשות פנויות.... אם המוב שלך ממוקסס כמו שאמרו MP3 עם הרבה שיקויים כדי לא ללכת לעיר אפשר ללכת לעשות OPQ עכשיו כשיש את הפרס ל- 40 PQ'S (את רמה 51 ככה שכדאי לעשות 2-3 בכל רמה ואז במה 70 כבר תשיגי אותם...)

למעלה