כמה שאלות

פייה29

New member
כמה שאלות

יש נורופוט טוב האזור אשדוד? אמא שלי צריכה לעבור ניתוח בכבד האם יש אוכל או צמחים שיכולים לעזור לתפקודי כבד? תודה.

TheGreatNut

New member
כבד...

בדרך כלל ניזוק מכעסים, לחצים ואכילה לא נכונה למשך זמן (אני לא מתכוון למזון מקולקל אלא מזון שהוא לא עושה טוב לגוף באופן כללי, כמו למשל לאכול 3 סופגניות כל יום למשך חודש). והוא מתחזק >>בין היתר<< מתזונה נכונה שמותאמת אישית לבן אדם. זה כמובן לא אומר שתזונה יכולה בהכרח לפתור כל בעייה. כדאי לך למצוא מטפל טוב. אני לא מכיר את האיזור.

TheGreatNut

New member
אגב, למה דווקא נטורופתיה?

סיבה מסויימת? אני בספק שיש ייחודיות לנטורופתיה על שיטות אחרות לבעיות כבד. כדאי אולי לחפש גם מדקרים, מטפלים ברפואה סינית, ועוד... מאחל רפואה שלמה במהרה!

0 אור 0

New member
מטפל ברפואה סינית או מדקר?

לטעמי, אין דבר כזה מדקר (יש - אבל לא ראוי להגיע אליו) - או שהוא מטפל ברפואה סינית שהכלי העיקרי שלו זה דיקור, או שאולי הוא מטפל בסו ג'וק וככזה הוא מדקר, יש אפילו מטפלים ברקמות עמוק שנעזרים בדיקור בנקודות הטריגר, אבל מי שעשה קורס מזורז לדיקור בלי כל הרקע שמסביב, ממש לא ראוי שנגיע אליו או שנמליץ עליו

TheGreatNut

New member
בחירה לא נכונה של מילים...

בבית הספר שאני לומד לומד בו דיקור משמעותו רפואה סינית + דיקור. התבלבלתי.

TheGreatNut

New member
גם מה קשור בית הספר שלי ../images/Emo13.gif

אני קצת מבולבל השבוע. הכוונה הייתה בכל אופן למדקר (כזה שלמד רפואה סינית ומטפל בין היתר בעזרת דיקור)

0 אור 0

New member
אני לא מכירה את איזור אשדוד

אבל בהחלט כדאי לחפש נטורופת עם דגש על ידע בטיפול בצמחי מרפא (שלא לכל הנטורופתים יש), מכיוון שיש הרבה מאד דברים שיכולים לעזור לתפקודי הכבד. חשוב לדעת שהטיפול בתזונה ובצמחים הינו עדין יחסית, כך שאם המצב הוא כבר קריטי עד כדי צורך בניתוח דחוף, לא בטוח שיהיה ניתן למנוע אותו.

פייה29

New member
אנו לא מנסים למנוע ניתוח אלא לחזק

את הגוף וכבד לפני ניתוח, אם אפשרי. תודה על העזרה ואם יש לך המלצות עלמישהו בבקשה תשלחו במסר אישי.

יש לי סינית מעולה בשבילך מהאזור

דור רביעי למטפלים ומטפלת מעולה בזכות עצמה. פרטים נוספים, במסרים. רק בריאות

אחד55

New member
תודה

אבל פחות מדור שביעי לא מתאים לי
זאת בעיה ממש רצינית ואני צריך סינית עם אילן יוחסין מאד מפואר ! תיאור מפורט של האילן, במסרים.

ינוקא1

New member
אגב ,

אבוקדו הוא פרי שיש לו השפעה מאוד מטיבה על הכבד - גם מחקרית. לקחו חולדות והאכילו אותם בסוגים שונים של מזון ואחר כך הזריקו להם חומרים שפגעו בכבד. החולדות שנפגעו הכי פחות זה אותן שניזונו מאבוקדו. זו גם העונה , אז כדאי להוסיף את זה קבוע לתפריט. (זה התפרסם בדיוק בעיתון "מקור ראשון" של השבוע בטור של דויד קאפח. ומבוסס על דבריה של מירה פארן).

ינוקא1

New member
עדיף הנחיה של מטפל

באופן כללי , הצמח גדילן מצוי , למשל , ידוע כצמח שמחדש תאים בכבד ויש עוד צמחים. אבל לא כדאי לעשות ניסויים בלי שמטפל יראה אותה. הכבד הוא גם כן האיבר האחראי על פירוק של תרופות , ולהוסיף עוד כל מיני חומרים זה לא מומלץ - אגב , כדאי גם לבדוק טוב האם יש תרופות שאימך נוטלת באופן קבוע , לבדוק קודם כל האם היא חייבת ליטול אותן , ולבדוק האם כדאית החלפה בחלק מהן - לפעמים הן הגורמות לנזק ! הכבד מאוד קשור לבניה של חלבונים שונים , ולכן רצוי לתת לו חלבון איכותי - כמו שנמצא בסויה ובטופו , וגם בביצים. בשר בכמות גדולה לא מומלץ - כי למרות שמכיל הרבה חלבון נצרכת הרבה אנרגיה כדי לפרק אותו. גם מוצרי חלב אינם מומלצים. כן מומלצים זה מרק ירקות , אורז , שיבולת שועל וגם דגים בכמות קטנה. לא אוכל שומני \ חריף \ מתובל מידי. לבדוק מה מצב היציאות , חשוב מאוד שתהיינה יציאות תקינות (כפעם ביום) ! ! ! כדאי לשתות על הבוקר מספר כוסות של מיים בלי לאכול כלום שעה אחר כך (כ2-3 כוסות) - זה מסייע ליציאות ולניקוי הגוף. בהצלחה !

למעלה