כמה שאלות~

Inimi

New member
כמה שאלות~

טוב אז קודם כל, מי שלא יודע, הקוספליי המתוכנן שלי הוא סול מסול איטר (תמונה מצורפת) יש לי כמה שאלות (שאחת מהן כבר שיגעתי את גיא XD; ) אבל רציתי לשאול את דעתכם~ קודם כל, את הנעליים אני הולכת פשוט לקנות אולסטר שחורות ולהתעלל בהן קשות. הבעיות שנתקלתי בהן הן ככה: 1) אולסטר זה ממש יקר (200 ש"ח לזוג .__.; אני חיילת זה שליש משכורת! ) 2) אולסטר זה ממש יקר - חבל להרוס ]: אז מה שרציתי לשאול זה האם כדאי ללכת לתחנה מרכזית לחפש מזוייפות/להתמקח על המחיר או שכדאי לי להכין כיסויי לנעל אחרת? O: ועכשיו שאלה בקשר לפאה~ הפאה היחידה שמצאתי כרגע שאיכשהו מתאימה לסול היא זו: http://cgi.ebay.com/Gintama-Sakata-Gintoki-Short-White-COSPLAY-Party-Wig_W0QQitemZ200374927568QQihZ010QQcategoryZ1345QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26ps%3D5 נכון שהיא לא דומה בצורה אבל הקטע הוא שיש לה פוני, יש לה קוצים התחלתיים, היא לא דלילה מידי ויש יחסית מספיק שיער מאחורה להעמיד קצת לקוצים גדולים~ הבעיה היא שאני לא כ"כ בטוחה אם כדאי לי לקנות אותה או לא (למרות שהיא -יחסית- זולה) ואם כדאי לחכות לפאה אחרת. דבר שני, אני לא בדיוק מומחית לעיצוב פאות ככה שאני פוחדת שאני אהרוס אותה ]: ועכשיו לבעיה האחרונה XD חסר לנו מישהו בקאסט (במקרה הזה, ספיריט, אבא של מאקה) ורציתי לדעת אם יש מישהו או מישהי שמחפשים קוספליי לחנוכה ושמכירים סול איטר ורוצים להצטרף ^^ גם כל דמות אחרת תתקבל בברכה אבל בגלל שאנחנו כבר סול, מאקה (אם איילת איתנו 3> וברור שכן >D ) ושטיין זה פשוט משלים [: מקווה שלא חפרתי ותודה על העזרה שתתקבל (אם תתקבל OTL )

Inimi

New member
נ.ב.

הרגע מצאתי את זו אבל גם בה אני לא בטוחה XD http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160357706349&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en

Serf SaN

New member
אעאעא. הלכת לשם היום?

רציתי לדבר איתך לפני. כי בחנות הזאת שקניתי ממנה עושים הנחה אם קונים שני זוגות אולסטאר במקום אחת. ._.; את עושה חמשושים? דברי איתי אם לא קנית בסוף~ עדיף בפייסבוק/בטלפון, כי אני לא מתחבר כאן לרוב למסנג'ר.

Inimi

New member
../images/Emo6.gif הלכתי היום והחלטתי

שאני אעשה כיסויי לסניקרז שיש לי כי אולסטר לא הכי מתאימות בסופו של דבר OTL למרות שבטח זה יראה רע ]: ואין לי ת'פלאפון שלך אז אני לא יכולה לדבר איתך! >D וגיא, איפה אתה חי? XD אני בקריה אני יוצאת יומיות!

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אולסטאר מקוריות? השתגעת?

לא חסרים זיופים וחיקויים מאוד נאמנים למקור. אפשר למצוא אותם ב"האנגר" וכל מיני כלבו לנעל (בטח יש באיזור התעשייה סגולה, אור יהודה וערים בסגנון). את בטח יכולה למצוא פירסומים לחנויות כאלו במקומונים בסביבת מגורייך. זוג כזה עולה גרושים.

akane

New member
SOUL EVANS EATER >3< Have my babys~

אהממ... *שיעול* כן, אז כפי שאמרו מעליי, חלילה וחסה להשקיע באולסטאר מקוריות. יש חיקויים גם בקינג ג'ורג (גיא קנה שם אם אני לא טועה), בתחנה המרכזית, בשווקים למינהם ואפילו ב TOGO (קניתי בזמנו סניקרס-חיקוי-אולסטאר שלהם ב40 שח!). לא שאת חייבת אולסטאר ספציפית. הנעל שלו היא סניקרס טיפה יותר גבוהה/נפוחה וראיתי המון קוספליירים טובים שהכינו את הבסיס מנעליים אחרות שנראו לא פחות טוב. לגבי הפיאה- הראשונה נראית לי מצויינת! לא הכי זולה שאפשר למצוא, אבל היא נראית קלה מאוד לעיצוב והיא כבר מסופרת לגמרי :] השאלה היא האם את מעדיפה לחכות קצת שנתקרב למועד, לקוות שפיאה טובה/זולה יותר תגיע, אבל בסיכון שזאת תמכר ולא תחזור שוב.... שיקול שלך :X לדעתי היא מתאימה מאוד בכל אופן והייתי קונה אותה עכשיו. ראו הוזהרתם- עינב אוהבת סול איטר. עינב אוהבת מאוד את סול. עינב תדרוש פאנסרוויס D;< הרבה ממנו! אני אצלם אותך מכל זוית, צורה ודרך ואביא לך המון דברים כתומים להצטלם איתם ^O^~

Serf SaN

New member
אבל, עינב..

לסול אין שמלה/חצאית. \: איך תוכלי להטריד אותה מינית ככה?

akane

New member
אל תדאג לי ;}

אם היא תהיה קוספליירית טובה מאוד של סול, גם המכנסיים לא ישארו >3< מוהאהאאההאהא!~

akane

New member
באמת שאין ממה ;(

חוץ מזה, גם לי מותר לחטוף התקף פאנגירליזם פעם בעשור ;;

chibi ritsuka

New member
אני לא חושב שאולסטאר ממש יתאימו..

במקומך הייתי קונה נעליי סקייט צהובות-שחורות(או רק צהובות ומשפצר) של וואנס/נייק(אפשר למצוא גם מזויפות בשוק).

Inimi

New member
וואו אלו מעולות O__O

אבל כבר החלטתי לעשות כיסויי לנעליים כי גם הנעליים של סול די מנופחות אז אני אעשה כיסויי לנעל ואנפח עם אלוהים יודע מה XD תודה בכל זאת <:

למעלה