KOBI121212
New member
כמה שאלות..
שלום
לפני כמה ימים התחלתי לסחור במט"ח בחשבון דמו בתוכנה metatrader4. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אדם לומד את עסק המט"ח ואת התוכנה metatrader עד שהוא די שולט בה, מהם הסיכויים שלו לצבור רווח כמעט בכל יום? האם מישהו שמבין בתוכנה ואת שוק המטח לאחר לימוד של כמה חודשים עד שנה - שנתיים עולם המטח עדיין נמצא אצלו "כהימור" או ש/מי שמבין מזה לא מהמר אלא יודע? 2. עד כמה שונה המסחר בחשבון דמו לחשבון על כסף אמיתי? האם משהו שונה בהתנהלות המסחר בתוכנה? 3. האם זה הגיוני שפתחתי חשבון דמו לפני כמה ימים ואני גורף רווחים כמעט בכל יום, אתמול הרווחתי מעל ל 600 דולר בכמה דקות, שלשום 400, יש גם הפסדים כמובן אבל הם אפילו לא קרובים לכמות הרווחים. 4. מה זה אינדיקטור? מאיפה משיגים את זה? במה זה עוזר לי? שאלה 5 ואחרונה: מה אני אמור לבדוק לפני שאני משקיע? אני פועל כרגע ככה, לוקח צמד מטבעות ומעיין בגרף שלו, אם אני רואה שיש ירידה חדה שמתמשכת כבר זמן מה, אני די בטוח שהוא יעלה עוד מעט ואני מייד קונה עם מינוף של 2 כלומר כל פיפס 2 דולר (כדי לפסיד או להרוויח מספרים גדולים, כמובן שזה רק בחשבון דמו, בחשבון אמיתי אתעסק עם 0.5 או פחות מזה, אגב כמה אתם מציעים לי?), האם אני צריך לבדוק עוד דברים? כי בינתיים זה די עובד אבל אני מרגיש שאני "מהמר" ולא מרוויח כי אני ידעתי וצפיתי את העליות, פשוט על פי הגרף. תודה רבה אשמח לתשובות 
שלום