כמה שאלות..

KOBI121212

New member
כמה שאלות..

שלום :) לפני כמה ימים התחלתי לסחור במט"ח בחשבון דמו בתוכנה metatrader4. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אדם לומד את עסק המט"ח ואת התוכנה metatrader עד שהוא די שולט בה, מהם הסיכויים שלו לצבור רווח כמעט בכל יום? האם מישהו שמבין בתוכנה ואת שוק המטח לאחר לימוד של כמה חודשים עד שנה - שנתיים עולם המטח עדיין נמצא אצלו "כהימור" או ש/מי שמבין מזה לא מהמר אלא יודע? 2. עד כמה שונה המסחר בחשבון דמו לחשבון על כסף אמיתי? האם משהו שונה בהתנהלות המסחר בתוכנה? 3. האם זה הגיוני שפתחתי חשבון דמו לפני כמה ימים ואני גורף רווחים כמעט בכל יום, אתמול הרווחתי מעל ל 600 דולר בכמה דקות, שלשום 400, יש גם הפסדים כמובן אבל הם אפילו לא קרובים לכמות הרווחים. 4. מה זה אינדיקטור? מאיפה משיגים את זה? במה זה עוזר לי? שאלה 5 ואחרונה: מה אני אמור לבדוק לפני שאני משקיע? אני פועל כרגע ככה, לוקח צמד מטבעות ומעיין בגרף שלו, אם אני רואה שיש ירידה חדה שמתמשכת כבר זמן מה, אני די בטוח שהוא יעלה עוד מעט ואני מייד קונה עם מינוף של 2 כלומר כל פיפס 2 דולר (כדי לפסיד או להרוויח מספרים גדולים, כמובן שזה רק בחשבון דמו, בחשבון אמיתי אתעסק עם 0.5 או פחות מזה, אגב כמה אתם מציעים לי?), האם אני צריך לבדוק עוד דברים? כי בינתיים זה די עובד אבל אני מרגיש שאני "מהמר" ולא מרוויח כי אני ידעתי וצפיתי את העליות, פשוט על פי הגרף. תודה רבה אשמח לתשובות :)

yshay5

New member
ל KOBI121212 כמה עצות למסחר במט"ח

לאורך זמן קשה לנצח את "קזינו פורקס" ויעידו על כך יותר מ 95 % שהאמינו ,ניסו וניכוו ברותחין והפסידו את כל השקעתם ואת זמנם בלימוד ובמעקב אחרי הודעות ,סקירות וגרפים ביום ובלילה עד כדי התמכרות בנסיון נואש להחזיר את ההפסדים . שמע לעצתי הייתי בסרט הזה .תפסיק מייד פן יהיה מאוחר או לכל הפחות תסחר בכסף קטן כך שתתנחם בכך שאילו היית שם כסף גדול היית מפסיד את כולו ואז תיזכר בעצתי ותודה לי על כך בדיעבד. אל תיסחר במינוף גדול מ 10 אפילו אם זה משעמם. ואל תסחר ביותר מ 10% מהשקעתך בו זמנית ואל תסחר בלי S/L ואל תבזבז על כך שעות ביום .זה לא שווה את זה. אתה תיווכח לבד עם הזמן. בהצלחה

עצות למסחר במט"ח

הסוד בעיניי להצלחה במסחר במט"ח הוא ניהול סיכונים נכון, לא להיכנס לעסקה שהיחס רווח הפסד שלה הוא אחד לשניים ואפילו שלוש. כך שגם אם יש 50% הפסדים בתיק, עדיין התיק רווחי. לסחור בכסף קטן מאוד עד שמבינים את הפרנציפ. כמובן לא לעבוד בלי סטופים. לתכנן כול עסקה מראש ולא לסחור יותר מידי. הסיכון הנכון לתיק לסוחר מתחיל לא צריך להיות יותר מאחוז אחד בכול עסקה שאתה מבצע. ואני מאמין שאפשר לעשות את זה, אם מבינים שכמו כול מקצוע גם כאן הדבר דורש המון המון לימוד והתמדה. www.goforex.co.il

yshay5

New member
מסחר במט"ח = מיקסם שווא !! ראו הוזהרתם !

ואני מאמין שאפשר לעשות את זה, אם מבינים שכמו כול מקצוע גם כאן הדבר דורש המון המון לימוד והתמדה. www.goforex.co.il אתה באמת חושב שרוב האנשים שנחשפו לפירסום האגרסיבי והפיתוים של חברות המט"ח השונות,התכוונו ללמוד ולהפוך להיות סוחרי מט"ח מקצוענים או שסתם רצו לגוון השקעות (מבלי להיות מודעים לסיכון הממשי שבמסחר עם מינוף של 200 ו 400 שמציעות חברות מט"ח למתחילים) וכך הפסידו את כל השקעתם . שימו לב שהרוב המכריע של הממליצים למיניהם המעודדים מסחר במט"ח הם בעלי ענין המתפרנסים מהסוחרים החדשים חסרי נסיון אם ע"י ארגון קןרסים וסדנאות מטעם חברות המט"ח השונות, אם ע"י אנליסטים מטעם חברות מט"ח ואםזה ע"י סוכנים המקבלים אחוזים על כל חדש שהם מביאים לחברה. שימו לב שהרוב המכריע של החברים בפורום למט"ח השונים נעלמים מהפורום לאחר שהפסידו את כספם והבינואת העוקץ .נשארים רק עובדי חברות המט"ח השונות והמגיבים מטעמן ויוצאים בשצף קצף נגד כל מי שמנסה לאמר את האמת על הגזל המתמשך של חברות המט"ח בארץ

איציק100

New member
הכל עניין של משמעת ועמידה בכללים

לפי התיאור שלך זה בדיוק כמו למלא לוטו ב5000 ש"ח כל שבוע ולהמתין למזל מי שנוהג כך וגן ממלא לוטו כל שבוע ב50 ש"ח שימתין וייתפלל לנס במט"ח אין ניסים וניפלאות יש תוצאות מי לחיוב ומי לשלילה

yshay5

New member
בעלי ענין מעודדים מסחר במט"ח

כפי שאמרתי ,רוב האנשים הממליצים על מסחר במט"ח הם בעלי ענין. שכחתי לציין את מוכרי האיתותים ותוכנות לימוד מט"ח ,ניתוח טכני וכד'

איציק100

New member
"מוכרי האיתותים" הכל שריר וקיים ותלוי בהצלחה

יורו יין לונג 122.47 סטופ/טייק 30/98

איציק100

New member
הלוואי שחלק קטן ממה שכתוב בבלוג שלי

"משקיעים" בשוק ההון היו מייסמים ולא מקבלים את הריסוק הזה לפרצוף מה שהליצנים כותבים היום בגלובס דהמרקר ועוד קלקלני שטויות כתבתי על זה בהרחבה ובאזהרה ב4/1/07 אז לפני שאתה מטיל רפש באחרים עשה משהו מועיל ותקרא יעות של אחרים מהעבר ולא מההווה. http://www.itsik100.co.il/forum/index.php?showtopic=92&st=0&#entry5611

לוריין3

New member
אתה בהחלט צודק,

הדברים לא שקופים וכל צד מראה את חלקו הטוב. ראיתי תוכנית בטלוזיה שמדברת על המצב הכלכלי וזה נגע גם בנקודות האלה.

yshay5

New member
מינוף פי 300 שמציע אפיקס בפירסום=אובדן ההשקעה

בזמן קצר ביותר .וגריפת ההפסדים ע"י אפיקס ודומיה.

davidmaur

New member
יש רק בעיה אחת

רוב בתי המסחר מגבילים עיסקה ממומנפת מינמילית ל10000 דולר! שבוע שעבר הפסדתי 200 דולר בשתי עיסקאות ממונפות של 10000 דולר!

למעלה