כמה שאלות

Areos

New member
כמה שאלות

מה גורם לאנשים לשלם כל כך הרבה על Panlid כשאפשר לקנות Stolen fence ב5K? מה כל העניין של הgf\bf במשחק, למה זה טוב? יש לי עוד..רק צריך להיזכר

Don Nirtin

New member
השאלה השנייה../images/Emo87.gif

GF BF- זה טוב למי שרוצה להתחתן ולהינשא במשחק. זה גם טוב למי שרוצה לעשות APQ.

SimsY

New member
Panlid הנתונים שלו יותר טובים

בקשר לחבר/חברה - א. זה לעשות את המשחק יותר מציאותי ב. לעשות את האמוריה פיקיו מקבלים שם אחלה של דברים שאי אפשר להשיג בשום מקום.

Areos

New member
נתונים יותר טובים?

יש לו הגנה של 5 יותר מה Stolen fence בשביל זה לשלם עוד 100K?

miss_t

New member
כן, אבל יש עוד דברים.

לפעמים אנשים משתמשים בסקרולים על מנת לסקרל את השילד- אם הסקרול הצליח העלות של השילד עולה. למשל- היה לי maple soul singer ששווה בשרת שלי בערך 2 מיל. סיקרלתי אותו ב10% סקרול להתקפה- שעבר והוסיף לו +STR וגם +attak. מכרתי אותו ב 3מיל (ועכשיו כשאני חושבת על זה הייתי יכולה למכור ביותר אפילו
כי נשארו לו עוד 6 SOLTS שזה גם משפיע על עלות החפץ). מקווה שעזרתי

Areos

New member
הממ, זה לא קשור =\

העלות של panlid נקי היא 100K-150K, עוד לפני שסקרלו אותו

miss_t

New member
סיבה אחרת שאני יכולה לחשוב עליה-

בהחלט ההגנה שלו משפיע על העלות. וגם את הסטולן את יכולה לקנות בחנות, בעוד שהפאנליד נופל ממפלצות- כביכול "יותר קשה להשגה" וכך העלות שלו עולה.

SimsY

New member
ה-5 האלה הם משמעותיים

לכמות השיקויים שתצרוך אחר כך - כל נקודה משפיעה.

אני לא יודע אם זה חוקי ....

אבל זה פשוט כמו TEST SERVER פרטי שלך ... יכול ליהיות שנקסון נתנו לך אחד כזה (בטח ל FANGBLADE יש אחד ) או שפרצתה ... או שישבתה כמו נקסון על התחת לקחתה רעיונות ממיפל ותיכנתתה אותו ... או שפשוט הייתה קלריק בזמן החירבוש הגדול ועשיתה לעצמך את כל הסרבר פרטי

miss_t

New member
שאלה טובה ../images/Emo140.gif זה נע בין מגוון גילאים

האמת- שאי אפשר לומר משהו מדויק- אולי נקסון יכולים להגיד בדיוק. אבל מה שכן- רוב השחקנים בגילאי 13~20 ויש כמובן את המבוגרים שיכולים להיות גם בני 120
(או פשוט בני 20+ או נשואים, הורים וכד') תמיד שאני עושה PQS אני שואלת בני כמה האנשים, בדר"כ אני הכי גדולה (21), ולפעמים יש הפתעות!

Areos

New member
עוד 2 שאלות

1. האם ברגע שבחרתי את העבודה השניה אז בעצם בחרתי כבר את העבודה השלישית והרביעית? 2. אני מתלבט בין קוסם אש להילר. אני מעדיף הילר כי זה יותר מעניין כשאתה יכול גם לרפא וכו', אבל אני חושש שהנזק שלו יהיה נמוך מדי. האם הילר באמת מתקשה להרוג מפלצות יחסית לקוסם אש?

Don Nirtin

New member
עונה על שאלתך../images/Emo87.gif

1. כן. בהחלט. 2. לקלריק יש חיסרון מאוד בולט- הוא חלש בעבודה השנייה ולוקח זמן עד שהוא מתחזק בעבודה השלישית. אבל לקלריק יש כוח להרוג מפלצות מתות אז בזה הוא מועיל

miss_t

New member
מנסה לענות

1- כן, עבודה שנייה קובעת לך את העבודה השלישית והרביעית. CLERIC הופך לPRIEST הופך לBISHOP. קוסם אש/רעל- הופך לMAGE הופך ARCH MAGE. 2- יחסית לקוסם אש, וכמעט יחסית לכל שאר השחקנים במשחק קלריק בהחלט עושה DMG נמוך, אפשר לומר שהייעוד שלו הוא לרפא. למרות החסרון הזה- אני בתור קלריקית קיבלתי המון עזרה בביצוע קווסטים(פשוט עמדתי וריפאתי ואספתי מה שצריך), בנוסף גם קל להתקבל לPQS כי קלריק הוא מאוד דרוש. אפשר לומר שקלריק הוא גם חסכוני במסוס כי החל מרמה 45 [בערך או אפילו לפני] כשיש את סקיל ה MP EATER פשוט לא צריך להשתמש בשיקויי MP. למרות הכל, קלריק יכול להתאמן במקומות אימון שמתאימים לו- שימוש בסקיל הHEAL על מפצות שהם UNDEAD ורגישות לHEAL, ובכלל- אפשר לבנות את הקלריק חזק ע"י מיקסוס Holy arrow (מה שלא הרבה עושים כי הם מעדיפים להיות PARTY CLERIC ולא סולו). ברמה 50 קצת היה קשה להתקדם עם הקלריקית... ולמרות הכל- עכשיו היא PRISET ברמה 72 (90%!!!) נכון, קוסמי אש הם חזקים, יש להם מקומות אימון טובים- בעיקר בEL NATH עיר הקרח שם המפלצות רגישות לאש. כך גם הדרופים מהמפלצות הם טובים... אבל בדר"כ ממה שראיתי- קוסמי אש מתאמנים לרוב לבד, וגם חסרון שאני רואה בהם- אין להם סקיל (עד רמה 70- עבודה שלישית) שיכול לפגוע בכמה מפלצות בבת אחת... נתתי פה כמה נקודות למחשבה(מה לעשות שאני אוהבת להיות קלריקית?
), יש פה אנשים שהם קוסמי אש שיכלו גם הם לתת לך נקודת מבט שונה. מה שלא תבחר- בהצלחה

למעלה