מנסה לענות
1- כן, עבודה שנייה קובעת לך את העבודה השלישית והרביעית. CLERIC הופך לPRIEST הופך לBISHOP. קוסם אש/רעל- הופך לMAGE הופך ARCH MAGE. 2- יחסית לקוסם אש, וכמעט יחסית לכל שאר השחקנים במשחק קלריק בהחלט עושה DMG נמוך, אפשר לומר שהייעוד שלו הוא לרפא. למרות החסרון הזה- אני בתור קלריקית קיבלתי המון עזרה בביצוע קווסטים(פשוט עמדתי וריפאתי ואספתי מה שצריך), בנוסף גם קל להתקבל לPQS כי קלריק הוא מאוד דרוש. אפשר לומר שקלריק הוא גם חסכוני במסוס כי החל מרמה 45 [בערך או אפילו לפני] כשיש את סקיל ה MP EATER פשוט לא צריך להשתמש בשיקויי MP. למרות הכל, קלריק יכול להתאמן במקומות אימון שמתאימים לו- שימוש בסקיל הHEAL על מפצות שהם UNDEAD ורגישות לHEAL, ובכלל- אפשר לבנות את הקלריק חזק ע"י מיקסוס Holy arrow (מה שלא הרבה עושים כי הם מעדיפים להיות PARTY CLERIC ולא סולו). ברמה 50 קצת היה קשה להתקדם עם הקלריקית... ולמרות הכל- עכשיו היא PRISET ברמה 72 (90%!!!) נכון, קוסמי אש הם חזקים, יש להם מקומות אימון טובים- בעיקר בEL NATH עיר הקרח שם המפלצות רגישות לאש. כך גם הדרופים מהמפלצות הם טובים... אבל בדר"כ ממה שראיתי- קוסמי אש מתאמנים לרוב לבד, וגם חסרון שאני רואה בהם- אין להם סקיל (עד רמה 70- עבודה שלישית) שיכול לפגוע בכמה מפלצות בבת אחת... נתתי פה כמה נקודות למחשבה(מה לעשות שאני אוהבת להיות קלריקית?
), יש פה אנשים שהם קוסמי אש שיכלו גם הם לתת לך נקודת מבט שונה. מה שלא תבחר- בהצלחה