כמה שאלות...

mororev

New member
כמה שאלות...

האם יש פה כאלה שהקיבוץ שלהם עוד לא מופרט? האם עוד מקבלים אצלכם חדרים ובאיזה גיל/כיתה? האם החדרי אוכל עוד פעילים אצלכם? תענו לי בבקשה ואל תשכחו להגיד איזה קיבוץ אתם.

Nipiy

New member
ודאי וודאי

יואב, רמת יוחנן, מ.א 5312844 (לא סתם זה של חבר..למה אני זוכר? רוצים לדעת?..בפרטי) הקיבוץ מופרט, לא מלא (עדיין לא דיפרנציאלי) חדר מקבלים שנה לפני הגיוס, ועם הפז"מ עוברים לחדר אחר..גם כי צריך לפנות את החדר לצעיר אחר. החד"א פעיל..שתי ארוחות ביום, תפריט קבוע. מוטו בקיבוץ: "גם כשאין, יש"

ק י ש ט ה

New member
המממ

מופרט מקבלים חדרים אחרי הקבלה לחברות(סוף י'ב) במידה ויש פנוי, אני הייתי בכיתה האחרונה שעברה למגורים בנעורים עוד בי'א חד"א פתוח בצהריים ויש גם בערב שישי

MoRoSH11

New member
כמה תשובות

יש בהחלט פה כאלה, רק שאני לא גרה באחד מהם (ולא לצערי בכלל). כן, עדיין מקבלים- באמצע/סוף י"ב. פעיל בערך- יש רק ארוחות צהריים אבל גם אליהן מגיעים ממש ממש ממש מעט אנשים

MsUnderstood

New member
בוקר!

לא כזה מפורט,רק כמה דברים בטח מקבלים,בסוף י"ב חד"א פעיל בוקר וצהריים אה,אני מיגור

קיבוץ מצר

יש הפרטה מלאה מקבלים חדרים בסוף יב' יש ארוחות צהריים בימים ראשון עד חמישי, וארוחת בוקר בשישי

אוקיי

קיבוץ בהפרטה מלאה.. את החדרים ניתן להשכיר,למרות שמי שרוצה עכשיו אין יותר מקום כי הקיבוץ מלא.. והחדר אוכל פעיל רק לארוחת צהריים לצערי הרב..

אה

וכאני קיבלתי חדר עוד לא היינו מופרטים לגמרי וזה היה בסוף י'

K a y a 1989

New member
נדחפת

מופרט חלקית[חד"א,ומכוניות] חדרים מקלבים בכיתה י'-יא' בזוגות וביב' לבד. חדר אוכל אכיל :) עין חרוד

mororev

New member
תודה

על חדרים בזוגות עוד לא שמעתי , אבל זה נראה לי מגניב. מה קורה אם יש מספר אי זוגי בכתה?

חדרים בזוגות נשמע רע.

מה עם פרטיות? ואם "הזוג" רב? נכון,יש בזה גם קטע כייפי ומרגש אבל החסרונות רבים מהיתרונות.

mororev

New member
הכל תלוי איך את מסתכלת על זה...

חח סתם אני לא בטוחה עד כמה המשפט הזה קשור, אבל ממש היה באלי להגיד אותו :) דווקא זה נראה לי סבבה חדר בזוג בכיתות י' -יא' (בהתחשב בעובדה שאצלנו מקבלים רק בסוף יב'...). לפני 'עידן' ההפרטה, היו מקבלים נדמה לי בכיתה י', אבל כשהתחילה ההפרטה הייתה ישיבה על זה, וההורים עצמם החליטו שהילדים יקבלו רק בסוף יב' , כי הילדים היו עושים "שטויות" בחדרים. הקיבוץ תמך בהחלטה כי גם ככה יש מצוקת דירות היסטרית.

לקבל חדר בכיתה י' זה בסדר.

הרי יש גם קיבוצים שלומדים במוסדות שכוללים פנימייה, שם החבר'ה מקבלים חדר בכיתה ח'-ט'.

mororev

New member
אצלנו...

מקבלים חדר בסוף יב' עם מקלחת ושירותים בכל החדרים, ומי שרוצה גם מאלתר לעצמו איזה מטבחון. יש מצוקת דירות מטורפת, אז פשוט מעיפים אצלינו כמעט את כל השכירים כדי שיהיה גם לאן להעביר את מסיימי יב'.

אצלנו זה תלוי במספר הילדים בכיתה.

אנחנו 9 ילדים בכיתה שמתוכם 7 עברו לנעורים וב"רכבת" חדרים שקיבלנו יש 6 חדרים אז יש 2 זוגות בחדרים שלנו (אחד החדרים זה של י"בניק).

אני מקווה בשבילם שזה יסתדר.

אני מכיר קיבוץ (נו טוב, זה משמרות) שבו בחדרים יש שרותים ומקלחות משוטפות. החדר עצמו הוא ממש מטר על מטר.

למעלה