כמה שאלות...

ק י ש ט ה

New member
לי היתה שותפה מהגיהנום

הגיע למצב שהיו לנו שתי טלויזיות, שתי מערכות, שני סטים של סכום/כלים וכל זה כשהמיטות שלנו באותו חדר כן? שלא תגידו שזה מהחדרים שרק הסלון משותף... לא... 5X5 לשתינו יחדיו

K a y a 1989

New member
אצלינו

אצלינו החדר קצת שונה יש חדר קטן יותר שזה השינה וחדר גדול יותר שזה הסלון. והמסדרון משותף לדיירי הבניין. ככה שהמקלחת-מטבח-והשירותים משותפים.

מטבח משותף יכול להיות מגניב, אם

אוכלים את הארוחות אצל ההורים או בחד"א. אז בחדר רק מנשנשים ומידי פעם אפשר לעשות שמייח ביחד במטבח.

ק י ש ט ה

New member
../images/Emo6.gif

לא היא היתה חולת סדר ניקיון ומשום מה חשבה שברגע שאני אגע לה בדברים אני אשבור אותם:-S אפשר כבר לחשוב.. הפרקינסון שלי עדין בשליטה

Nipiy

New member
אני הקרבתי בשביל הכלל ו..

ונכנסתי לחדר רק בסוף י"ב..כי היה מחסור בחדרים

MsUnderstood

New member
../images/Emo7.gifממש נוגע ללב../images/Emo7.gif

לאנשים מהכיתה שלי היו אבל חדרים לא?

K a y a 1989

New member
או שהם יהיו שלישיה

ולפעמים יכולים לתת לבד הכל תלוי במקרה. יש גם אפשרות לבת ובן להיות ביחד בחדר.

K a y a 1989

New member
יש אצלינו

רק זוג אחד של בן ובת,ובנתיים זה לא ממש מפריע להורים[אבל לילדה אין אבא אז אולי זאת הסיבה,סתם]. ומטבח משותף זה באמת אחלה כשאוכלים בחדר אוכל ואצל ההורים ארוחת ערב. כי זה לא יותר מדי כלים :)

חחחחחחחח. האבא אבל אולי מתהפך בקבר

לשטוף כלים? לא מכיר ת'מושג הזה למרות שהכוסות בחדר שלי כ"כ מג'ועפות ומסכונות לשתייה אני מתעצל לשטוף אותן ושותה מהן.

MsUnderstood

New member
לא למדת לקנות חד פעמי לדירה../images/Emo35.gif

זה פיתרון מעולה לעצלנים.. וכן,יש לי הרבה חד"פ..

קניתי חד פעמיים, אבל הם התמלאו אבק

וזה מאוד הגעיל אותי. יש לי עדיין צלחות חד פעמיות שמחכות לטעום את מגע המזון עליהם.

MoRoSH11

New member
האמת? לא הייתי עוברת לחדר בזוג

הייתי מעדיפה להשאר נעוד שנה בבית, עם חדר לבד

עונה

אני צליל, מקיבוץ בארי. הקיבוץ שלי לא מופרט עדיין,מקבלים חדרים בתחילת כיתה י"א. והחדר אוכל עוד פעיל, סגור רק בימי שבת בערב.

למעלה