כמה שאלות

L U Z I A

New member
כמה שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

טוב אז אני רואה את "מגרש ביתי" בדיוידי, אבל לא התחלתי לראות מההתחלה, אז יש כמה דברים שלא מובנים לי כ"כ
:
מי זה קית'?
זתומרת למי הוא קשור ומה הוא עושה בסדרה?
מה היחסים בין אמא של נייתן, אמא של לוקאס, ודן? (טובים, מסוכסכים, מתגרשים..
)
אמא של נייתן ואמא של לוקאס עובדות (או עבדו) ביחד? באיזושהיא מסעדה או משהו?
אפשר פרטים על התאונה של לוקאס? (מה קרה וכל מיני כאלה
)
איך ניקי וג'ייק הכירו בכלל? ולמה ג'ייק שונא אותה עכשיו? ומה קרה איתם בכלל?
יש איזה שהוא שם למאמן?
איך כותבים שריל קרו באנגלית?
וזהו
המון תודה לעונים

L U Z I A

New member
ועוד משו קטנטן../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

טוב דבר ראשון- (וזה לא ספיילר
) השחקן שמשחק את נייתן משחק/שיחק בעוד מקום?
נראה לי שזה עוד קורה בעונה הראשונה אז למי שראה אותה בטוח ידע לענות לי
*וזה בקשר לדן, וליחסים בין נייתן והיילי* טוב אז זה נכון שמתישו דן יהיה חולה [או משו בסגנון]?
ונמנמ בסוף היילי ונייתן ייתחתנו נכון?

lim02

New member
חח שוב אני

השחקן שמשחק את נייתן (ג'ימס לאפרטי) לפי מה שאני יודעת שיחק בעוד סרט.. בסוף העונה.. ספוילרים מעכשיו: לדן יהיה התקף לב וזה ייגרם ממחלת לב תורשתית שקורים איתה לא מעט דברים במהלך הסדרה היילי ונייתן יתחתנו.. אבל לא תמיד זה יהיה לטובה.. כבר תראי מה יהיה.

lim02

New member
חח לא יודעת למה זה מצחיק אותי

בינתיים שודרו ביס 2 עונות וברגע זה ממש. מצלמים את העונה ה-3 בארה"ב והיא גם משודרת שם והתחילה לא ממזמן אם אני לא טועה.. זה אמור להגיע אלינו אוטוטו

lim02

New member
אני אנסה לענות..

-קית' הוא בעצם אחיו של דן.. שדן ואמא של לוקאס (שכחתי איך קוראים להה!) יצאו בתיכון הוא היה מאוהב בה.. והוא עדיין מאוהב וקרו בינהם דברים ועוד יקרו.. אני לא רוצה לספר ספוילרים פשוט. חח -בהתחלה אמא של נייתן ואמא של לוקאס לא דיברו בכלל כי הם היו ה"נשים האחרות" דן נשוי לאמא של נייתן ומגדל איתה את נייתן בתנאים די מלחיצים ואמא של לוקאס מגדלת אותו לבד. הוא הילד של דן אבל הוא פשוט לא רצה לגדל אותו. בהמשך אמא של נייתן ולוקאס נעשות לחברות טובות וגם מנהלות את בית הקפה של קרן (קרן!! אמא של לוקאס..) ביחד - כן, בהתחלה קרן טסה לחו'ל על מנת ללמוד דברים על בית הקפה שלה ובינתיים דב שמרה לה על בית הקפה, בגלל שהיא הכפילה את הרווחים ועשתה רק טוב לבית הקפה קרן הציעה לה לנהל איתה בשותפות את בית הקפה מכיוון שהיא גם התפטרה מעבודתה הקודמת - אני לא זוכרת איזו תאונה.. חח היו כמה -ניקי וג'יק הכירו בתיכון, הוא שונא אותה כי יש להם ילדה ביחד והיא פשוט נטשה אותה.. נתנה לה לגדל אותו לבד וזהו. אח"כ היא באה ומנסה לחטוף אותה ממנו.. וקורים דברים אני לא רוצה להרוס את הצפיה:) -למאמן קוראים וויטי.. זה בעצם הכינוי שלו את השם האמיתי אני לא זוכרת אבל הוא הופיע כמה פעמים בסדרה לא יודעת איך רושמים את השם.. אבל מופיע לי איפשהו במחשב.. מקווה שעזרתי:)

L U Z I A

New member
וואי תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

נמנמ התכוונתי לתאוה שמדברים עליה ממש בהתחלה.. עם הכתף שהוא לא יכול להתאמן..
המון תודה

lim02

New member
בבקשה

אוי.. אני לא זוכרת כ"כ מה היה כי בכל זאת עברו 2 עונות..

Dreaming Soul

New member
../images/Emo105.gifבקשר לתאונה..../images/Emo73.gif

לוקאס וקית' היו בדרך לשדה התעופה לאסוף את קרן, וקית' פנה שמאלה כשעוד היה לו אדום, ומכונית נכנסה בצד של האוטו - איפה שלוקאס ישב. דן ראה את התאונה ולקח אותם לבית החולים, ובעצם הציל את חייו של לוקאס - הוא לקח אחריות ואמר שהוא אבא של לוקאס כדי שינתחו אותו. לוקאס שכב חסר הכרה בבית החולים כמה ימים, ואז חזר הביתה עם כתף דפוקה, וגם הוציאו לו את הטחול (או חלק..). אה ו - Sheryl Crow

L U Z I A

New member
ומשו אחרון../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

*משתדלת לא להציק
* למה לוקאס ונייתן לא מדברים?

O a s i s 3

New member
מנסה לענות (לפי מה שזכור לי../images/Emo3.gif)

הם לא באמת דיברו אי-פעם. הם חיו באויבות כל השנים, ודי התעלמו אחד מהשני. כשלוקאס הצטרף לקבוצת כדורסל (שניית'ן, וטובי השחקנים בתיכון טרי היל היו שם), בלי שום ניסיון קודם (מלבד משחק מעולה, אבל עם חברים בלבד), ברור שניית'ן יקנא. אז הוא ניסה להוציא את לוקאס מהקבוצה, והוא עשה לו את המוות. בגלל זה הם כ"כ מסוכסכים (טוב, אם מה שניית'ן עשה, איך לוקאס לא היה מסתכסך איתו. אבל ניית'ן שולט
). ו
קטנטן לקראת סוף העונה היחסים בינהם יתחילו להסתדר
.

L U Z I A

New member
טוב, הפעם זה באמת אחרון../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

מיזה מאות' ומה הסיפור שלו?

O a s i s 3

New member
מאות' הוא...

חבר של לוקאס. שלוקאס שיחק עוד "במגרש ליד הנהר" הוא היה שם, ועם עוד איזה מישהו (ששכחתי את השם שלו), הם היו ה"שדרני ספורט שלהם"
. הוא ידיד של ברוק. אני לא יודעת אם
, כי אני לא זוכרת בדיוק מה קרה בעונה הראשונה כ"כ טוב (
)... מאות' גם מאוהב בברוק.

למעלה