כמה שאלות

נוי514

New member
כמה שאלות ../images/Emo13.gif

1. אני יודעת שיש כאן אנשים ממגמת מוזיקה. אני במגמת מוזיקה בחולון ומכיוון שעשינו קצת רעש (טוב, טיפה יותר מקצת) בשיעור תולדות, נתנו לנו לעשות עבודה על הפרק ה1 של הסימפוניה ה40 של מוצארט. עכשיו, השנה הצטרפתי למגמה, כך שאני די חדשה בעסק. אני צריכה לסכם על מוצארט, ולסכם מהי צורת סונטה. עם זה אין לי בעיה, בשביל זה יש את וויקיפדיה. (למרות שהעמ' על מוצארט די ארוך, יש לי הרבה עבודה בסינונים... -_-') הבעיה שלי היא לנתח את הפרק. אין לי מושג איפה נמצאים האכספוזיציה, הפיתוח והרפריזה. המורה הסבירה (בערך) בצורה הבאה: "באכספוזיציה מופיעים הנושאים והגשרים. הפיתוח מתחיל בסולם של הנושא השני עם פיתוח של אחד הנושאים. הרפריזה מתחילה עם הנושא הראשון בסולם המקורי של היצירה". אני גם צריכה לציין את מספר התיבות של כל נושא כולל שם הסולם שבו הוא מופיע. אני יודעת שהשאלה הזאת אולי טיפה מפגרת, אבל בבקשה, אני צריכה עזרה! אם תציינו באילו מספרי תיבות נמצאים הפיתוח, האכספוזיציה והרפריזה זה ממש יעזור לי!
2. האם הגיטרות של בודגוב באמת זולות יותר כמו שהוא מתיימר להציג אותן? (לדוגמא סדרת הLP)

נוי514

New member
עוד בקשה אחת קטנה:

אם למישהו יש סיכום טוב, ממש רק עם "הדברים שצריך" על וולפגנג אמדיאוס מוצרט זה יהיה נפלא!

למעלה