כמה שאלות!!!1

jointstriker

New member
אין לו אחת אמרתי 3 גיטרות

ושוב האתרים האלו מראים מידע מתקופה אחרת אולי....לא מהתקופה האחרונה.....ודווקא התקופה האחרונה היא תקופה שמיידן עברו לדיסטורשן כבד הרבה יותר מזה שאפיין אותם בשנות ה80 .....קבל תמונות זו למשל בריו....לא סימור ולא נעליים.........פיק אפים מקוריים ......בדוק ואגב יש לו שתי גיטרות שנראות בול אותו דבר....שתיהן בצבע סאן-בארסט ואחת לבנה

3Style

New member
../images/Emo45.gif מחזק. סטראט משופצרת.... לא אותה סטראט!

wish i was here

New member
ומה עם מלמסטין?או קירק האמט?או סטיב ואי?

שכולם ניגנו בעבר(ומלמסטין עדיין מנגן) על סטראט ותסכים איתי שמה שהם עושים זה בהחלט מטאל...

amitzangi

New member
סטיב ואי תחמן

זה נכון שהוא ניגן פעם על פנדר, אבל הוא שיפץ תאמא שלה הוא שם לה פיקאפים שונים והוא החליף אותה (כי מן הסתם הוא לא יכל להוציא ממנה סאונד כמו שהוא מוציא עם האיבנז שלו) כי האיבנז טובה, ועדיין הוא תחמן בגיטרה האיבנז שלו עם הפיקאפים, שיש לו סוויץ' כזה שהוא מוציא צליל אחרי כמה שניות יוצא פידבק.

Aviraman

New member
קירק האמט ניגן על סטראט?

הכי קרוב שראיתי זה שהוא ניגן על סטראט של ESP בקליפ של ONE

3Style

New member
../images/Emo132.gif הוא שיפצר קצת את הסטראט שלו

ולדיון הזה: הוא לא משתמש בסינגל.

RoieL

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אחת הגיטרות הורסיטליות.

Aviraman

New member
לגבי 2

אם אתה משתמש בוואמי בצורה לא מאסיבית (לא מתחרע עליו כמו על פלויד רוז) אז נעילת מיתרים היא לא הכרחית, סטראט לא יוצאת מכיוון בשימוש בינוני של הוואמי. שלי לפחות לא יוצאת מכיוון (ואין לי מפתחות ננעלים).

צוף בו

New member
לגבי נעילת מיתרים

יש משהו שאני אמור לדעת על הנעילה ? למשל , אני לא בטוח, אבל הבנתי שזה סיבוך להחליף מיתרים אם כן אני אשמח אם מישהו יסביר על הנעילה

צוף בו

New member
מישהו יכול להסביר על נעילת מיתרים ועל עצים???

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van halen

New member
../images/Emo207.gif מישהו מכיר את המגבר FENDER FM65R?

שלום, אשמח לקבל תגובות על המגבר הזה: אמינות, איכות, סאונד וכל דבר אחר שיכול לעזור. ניגנתי עליו בכלי זמר והוא נשמע לא רע. מישהו עובד איתו?

jonathan500

New member
יש לי כזה

מגבר נחמד מאד אני מרוצה ממנו הסאונד טוב הדיסטורשן גם סבבה (למרות שבזמן הקרוב אני הולך לקנות משהו יותר רציני) הריורב ממש טוב הבעיה היחידה שהוא קצת חזק לי מדי בבית אני לא עובר את השתיים ורבע וגם הוא קצת כבד בעיות אמינות בנתיים אין בסה"כ מגבר פשוט וטוב

Xirus

New member
אני הייתי ממליץ על איזו Music Man

עם Floyd Rose ... לפחות שתנסה כמה לפני שאתה מחליט. יש לי אחת והיא ורסטילית חבל"ז.

3Style

New member
ממליץ על G&L LEGACY SPECIAL

השילוב הכי טוב של סינגל והאמבקר שניגנתי עליו. סאונד של פנדר אבל עם קצת יותר
(לא מוגזם) כמו כן מצטרף להמלצה פה על מיוזיק מן. שווה בדיקה. נ.ב. G&L = פנדר

ran 15

New member
G&L = Fender ...זה למה ?!

אני שואל מתוך חוסר ידע , האם G&L זו חברת בת של פנדר כמו סקוויר רק ברמה גבוהה (מה שלא נראה לי הגיוני..) אשמח לטיפה פירוט... והיכלל איך החברה הזו G&L , ומתוך ניסיון שלכם מה אתם חשובים עליה ??

למעלה