כמה שאלות קטנות

וונקי

New member
כמה שאלות קטנות

הפוורם הזה קצת מת לכן חשבתי שהיה נחמד לשאול כמה שאלות 1)מה כבר עשתם החופש? 2)מה את חשובים שתעשו בהמשך החופש? 3)מתי אתם חושבים היה מפגש בפוורם הזה?

האחמית

New member
יא:)

1.אמממ הדרכתי בהתנדבות בקייטנה של הנוע"ל, הייתי בצפון, עשיתי בדיקות דם(?!), נפגשתי עם חברה מהנט, הייתי עם חברות, מחשב, הכנתי מלא צמידים 2.מחר הולכת לישון אצל אותה חברה, לפגוש מישהו מהנט, מחשב, חברות, מחשב, וזהו:) 3.לודעת

sh53

New member
היי אפשר כמה שאלות?

למה עשית בדיקת דם? גם אני קניתי חרוזים, סרט ניילון וחרוזי "סוגרים", אבל השרשרת אחרי כמה ימים מתפרקת לי שוב
זה בגלל שאני לא מהדקת את "הסוגרים" מספיק?
בפגישה עם הבחור מהנט
נשמח לשמוע עדכונים

האחמית

New member
כמה תשובות:)

כי יש לי כאבי ראש..וסחרחורות:) אמממ נראה לי שכן..כעיקרון אני עושה צמידים עם חוטים..אבל מנסיון עם החניכים שלי, צריך ממש להדק את הסוגרים. תודה:) אין מה לשמוע כל כך... חח

enjoi butterfly

New member
הממממממממ

חופש בשבילי זה לא ממש אבל שיהיה ...ואני עובד מידי פעם.. ואני ימשיך לעבוד.. וגם אני מאוד רוצה פורום באמת באו נערגן משהו רציני... לפני סוף החופש כי אז מתחיל לימודים וזה.. אז יאללה אנשיים!!.. תשרשרו תעריכים שנוח לכם להיפגש בהם וננסה למצוא יום שנוח לכולם...

EarthWind

New member
תשובות !! ../images/Emo141.gif

מה עשיתי בחופש - נפרדתי מחבר, התחלתי קשר חדש הספקתי להיות דיי הרבה בים ביליתי עם חברות מה אני אעשה בחופש - להתחיל לקרא ספרי פסיכולוגיה להתכונן למבחן שיש לי בקיץ (לצערי) לבלות עם חברות להיות עוד בים מפגש פורום? אני לא באה למפגשי פורום..שומרת על דיסקרטיות

למעלה