כמה שאלות על השיר SHADOW

אליעד699

New member
כמה שאלות על השיר SHADOW

1) מי כתב אותו? 2) יש לו קליפ? 3) עשו לו רמיקסים או משהו? [אם כן תעלו לי אם אפשר] 4) מישהו יכול לפרש לי אותו לעברית? תודה רבה... :) מת על השיר הזה..

xtina 4 ever

New member
עונה ע \ל מה שאני יכולה..../images/Emo210.gif

2. לא. 4. הנה תרגום שלי.. גופך חם, אבל אתה לא אתה נותן קצת, אך לא הרבה זאת יכולה להיות אהבה עד/לפני שנתנשק אתה כל מה שאני רוצה, אבל לא ככה אני צופה בך נעלם, אבל אתה, אתה אף פעם לא היית פה פזמון: זאת רק הצל שלך, אף פעם לא אתה זאת רק הצל שלך, ואף אחד אחר זאת רק הצל שלך, ממלאת את החדר מגיעה מאוחר ועוזבת מוקדם גופך נותן ואז נמשך אחורה (0_________ס) השמש בהירה, והשמיים שחורים יכול להיות רק סימן אחר אני לא יכולה לשמור משהו שלא שייך לי עזבת את אהבתך, אבל אתה, אתה כמעט נעלמת (פזמון) איך אני יכולה להגיב אם אתה מתכוון למה שאמרת? אתה אומר את זה בקול רם כשאתה נשמע מרוחק אולי אני יכולה להעיף מבט לנשמתך או מה זאת הצל שלך שראיתי על החומה (?!) אני צופה בך נעלם, אבל אתה, אתה אף פעם לא היית פה ואז הפזמון חוזר.. זאת רק הצל שלך. כן, אני יודעת שזה שמע קצת עילג. אני חייבת לעבוד על האנגלית שלי. טוב נו, לפחות ניסיתי. =P

Britney Style

New member
../images/Emo26.gif

1)בריטני כתבה אותו עם עוד מישהי 2)לא הוא לא יצא כסינגל
3)אני מאמין שכן אבל לי אין 4)כנס לפה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=569&a=64532&c=6047&sc=702&ssc=0

למעלה