כמה שאלות על גיבסון

נוי514

New member
כמה שאלות על גיבסון

שלום לכם, אני מתכננת זמן מה לקנות גיבסון, מתישהו זה עוד יקרה
(ורוב הסיכויים שבארה"ב) עד זמן הקנייה, רציתי לברר כמה דברים, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. אני נוסעת לניו יורק ושם אני רוצה לקנות גיבסון SG. עד שאני אסע, יש לכם שמות של חנויות והאתרים שלהם? בשביל לברר מחירים בכל מיני מקומות ובמיוחד לשמוע המלצות מכם. אני יודעת שניו יורק גדולה, אך בשביל זה הומצאה הסאבווי
2. מה בעצם ההבדל בין SG SPECIAL לבין SG STANDARD? האם הסטנדרט נחשב ליותר טוב מאשר הספיישל? תודה מראש

oneman2

New member
תשובה ל-2

הסטאנדרד נחשבת ליותר טובה מהספיישל. זה מתבטא בפיקאפים שונים ועצים באיכות טובה יותר.

RoieL

New member
נצל"ש חרא

קרה לכם פעם שעבדתם על הופעה של 4 דקות משהו כמו חודש וחצי שברגע האמת הכלים שלכם לא עבדו?

../images/Emo45.gif

עם 'משהו קטן וטוב', כל פעם קרה משהו
. פעם אחת - לחצתיי בטעות בZOOM 505 II על 2 הפדאלים שהפעילו את הטיונר, בפעם השניה מורה נכנסה באמצע והתחילה לדבר כאילו כלום [החדר היה די קטן, 'אולם' הרצאות]. ופעם אחרת היה עוד משהו שאני לא זוכר כרגע
. בכל מקרה, הייתי בדיוק בגילך כשזה קרה לי..לא נורא, אם אחרי זה נשמעתם טוב אז אין ממש מה לדאוג
. בהצלחה בהמשך!

RoieL

New member
אצלי זה כנראה קצת יותר חמור

הופענו עם סרג'נט פפר רפריז ועם די אנד של הביטלס, נתחיל מזה שהייתי אמור לשיר והקול שלי רעד והייתה לי דלקת בגרון, הפילים שניגנתי לסרג'נט פפר לא היו מספיק חזקים, בסולו התופים של די אנד אני עובר מגיטרה לאורגן כי בסוף קטע הסולו יש שם את הברייק של הפסנתר כמו שאתה בטח יודע אם אתה מכיר את השיר. אז זהו, שהאורגן לא עבד [ז"א, היו כמה הופעות, בלהקה שהופיעה לפנינו ואחרינו הוא עבד מצויין] ושמתי לב לזה בזמן ה- Love You אבל הסאונדמן לא הבין אותי. בקיצור, הגיע הקטע של הברייק וניסיתי לנגן אבל אין צליל. השיר היה נשמע כאילו מישהו פשוט ניתק את החשמל בסוף קטע הסולו. הקהל לא ידע אם למחוא כפיים או לא. וההופעה הייתה מול יותר מ- 600 ילדים באולם לא אקוסטי בעליל. בקיצור, זה לא היום שלי.

eran377

New member
גם זה קורה...

בדר"כ פאדיחות כאלה קורות מחוסר נסיון, ואני בטוח שאתה תלמד להבא לבדוק טוב טוב את הציוד לפני שאתה מתחיל לנגן וזה לא יקרה שוב

RoieL

New member
סמוך עלי שבדקתי

עשינו כמה runים, וכמו שכתבתי לזה שהופיע לפני ואחרי הפסנתר החשמלי עבד. חוסר מזל כנראה

eran377

New member
שום דבר זה לא חוסר מזל.

ברגע שעלית על הבמה, לפני שהתחלתם לנגן - בדקת שהפסנתר עובד? נשמע לי פשוט הגיוני שהבחור ההוא כיבה אותו אחרי שהוא סיים לנגן והדליק שוב שהוא עלה לבמה. אין פה איזה קסם.

RoieL

New member
לא לא

הפסנתר עבד לפני שהתחלנו רק שכמו שכתבתי בחלק הראשון של השיר הייתי על גיטרה. שוב, ניגנתי עליו כמה אקורדים לפני שהתחלנו וזה שניגן אחרינו הוא לא זה שניגן לפנינו כך שלא סביר שהוא כיבה את האורגן. שוב, חוסר מזל כנראה. הבעיה גם כנראה הייתה איפשהו בחיבור בין המיקסר לאורגן [PL של 15 מטר.. התשובה כנראה בתוך השאלה] כי האורגן היה דלוק כשניגנתי עליו בלי שיוציא צליל.

RoieL

New member
יודע מה?

יש לי וידאו. אני אחתוך את התמונה ואעלה את האודיו של הקטע שבו הכל נעצר בימים הקרובים.

RoieL

New member
מצטער, אני לא מעז../images/Emo3.gif

השירה שלי שם הייתה כ"כ מזעזעת.. כל מקרה לא אני המצאתי את החיבור הזה, פול מקרטני מופיע איתו כבר כמה שנים טובות ותוכל למצוא את זה ביוטיוב או ב- DVD שלו. anyway, החלק הכי יפה בשיר [הפסנתר, הכינורות והסולו הקצרצר בסיום] לא נמצאים כך שלא נראה לי שיש טעם
רק רציתי להשמיע לכם איך הקהל לא ידע איך להגיב. מחר אני אוציא את זה מהמצלמת וידאו. ובכל מקרה אני והלהקה אולי נקליט אצלי את השיר בשבוע הבא, ככה יהיה לנו ביצוע נורמלי יותר שנוכל להפיץ באינטרנט..

jony543

New member
טוב אני לא היחיד....

שלחץ על 2 הפדאלים בזום הקטנצ'יק הזה.... חרא של דבר...

למעלה