כמה שאלות מוזרות...

את טועה בנקודה הגדולה

אין סתירה בין תכנון החיים בעתיד לגבי המשיח! הוא לא יהרוס את היום של החתונה וכשהוא יגיע את תמשיכי עם המשכנתא..לא יחלקו בתים בחינם. אבל ה`השתדלות` הספיצפית של חברה שלך שלכרטיס יש קשר ברור למשיח (בניגוד לשאר הדוגמאות שהבאת-אין בהם את הענין שאם המשיח יגיע לא נצטרך אותם)הפעולה של קנית כרטיס לקבר של ה``משיח`` שלה היא לחוד והאמונה שהוא כבר יתגלה היא לחוד. עצם קנית כרטיס היא לא אמונה שלמה כי היא קונה רק בגלל המחשבה שאולי הוא לא יגיע השנה(אם היה ברור ב100 אחוז אחרת היא לא היתה קונה)=חוסר אמונה. או במילים שלך=השתדלות

נכון, אין סתירה בתיכנון החיים...

וזה בדיוק מה שהיא עשתה. בנוגע להמשך החיים התקינים כשהוא יגיע זה נתון למחלוקת, יש דעות שעולם כמנהגו נוהג ויש דעות שהכל יהיה אחרת ככה שממש אי אפשר להסיק מזה. מכאן לדעתי נובעת כל אי ההסכמה בינינו, את בדעה שלא ישתנה ואני לוקחת בחשבון את השינוי.

את לא צודקת בענין המשיח!

אין סתירה בין תכנון העתיד לבואו! עולם כמנהגו נוהג (את יכולה לחשוב על קנית בגדים,כי תלבשי אותם כשהוא יגיע. כנ``ל מקצוע- את לא תיהי מובטלת כשהוא יגיע אז אין בעיה לתכנן את המקצוע וכו` וכו`) ולגבי הציפיה אני מחכה ולא מתיכנות. פשוט מצפה לו. אגב כדאי ללמוד את הנושא. חשוב מאד ומענין. במיוחד אם זה מה שאת מרגישה

19אריאל

New member
עונה.

1. לא. 2. לא. 3. לא. 4. כן. 5. אלוקים יודע... לגבי הנכים, רציתי טיפה להרחיב בנושא. אז ככה, אם בעבר הייתי מחפף בנושא ונדחף לחניות נכים מדי פעם , היום אני הרבה יותר נזהר. ראיתי שלט חוצות עם תמונה של אוטו על חניית נכים והיה כתוב שם `אל תדרסו לנו את הזכויות` פתאום קלטתי. זה נכנס לי לעצמות. קלטתי שעד שהם זכו לקצת יחס והכרה מהמדינה המושחתת שלנו, וקיבלו מקומות חנייה טובים וקרובים מי אנחנו שנגזול מהם את הזכות המוסרית הזו? ברוך ה` יש לנו רגלים ואפשר לחנות רחוק וללכת קצת ברגל. לא נמות מזה... נקודה למחשבה...

אני מאמינה שהמשיח יבוא

ומחכה לו בכל רגע. האם אתה שפוי? אני בספק ;-) . שאר השאלות- לא נחרץ

כן השאלה היא האם את מצפה למשיח .

בגלל שזה רצון ה` או בגלל שאת יודעת היה משיח היה טוב? תשובה כנה...

בגלל שזה רצון ה`

זה שיהיה טוב רק מפחיד אותי. רק 1/3 מהעולם ישאר ומי אמר שאני אהיה שם?

toxic2004

New member
תשובות

1. מגדל ארנב זה נחשב?
2. אם אתה נכה, כן, מה הבעיה?
3. כן 4. כן, וכן. [מסור לו, אוקיי?] 5. נראה שלא, אבל יש התקדמות. תמשיך בטיפול

למעלה