כמה שאלות לשבת...:)

כמה שאלות לשבת...:)

1. מה שמות ההפכים של ג'רי,ג'ורג',קריימר וניומן 2.מנו 2 מקומות שבהם קריימר עבד 3.לפי ג'ורג, למי דומה מר מורגן? 4.מה שם הבחור החדש בעבודה שמטריף את איליין וגורם לה לשפוך קפה על החולצה? 5.מה שמו של יושב ראש הקרן ע"ש סוזן? 6.ממי מנע ג'ורג' מילגה ובאיזו סיבה? 7.באיזו חברה של ג'רי היה קרימר מאוהב 8.מה שם החברה של ג'ורג' שלא נותנת לו כי הוא דרס יונה וסנאי? 9.באיזו מסעדה אוכלת איליין סנדוויצ'ים מחורבנים? =================================================== שאלת ראש הממשלה [מי שעונה על זה יקבל ממני מה שבא לו!!!!!!!!!!!!!] מה שמו הפרטי של ניומן? :)

SaintJohn

New member
יש פה כמה שאני יודע בוודאות

1. קווין, ג'ין ופלדמן 2. H&H בייגלס; בתור נהג כרכרה. 3. שוגר ריי לנארד 4. ניחוש: יכול להיות שזה ה-Sidler? 5. וויק

תיקונים קטנים...

שכחת לציין את ורגאס כניומן, והשם של הבחור הוא לו פילרמן אכן ה-sidler

NadavG

New member
לגבי 10

אני תמיד חשבתי שלא ציינו את השם הפרטי, אלא שאחרי חיפוש קצר באינטרנט מצאתי מפסר אתרים שטוענים שבפרק The Bottle Deposit ממש בסופו כשהאבא מבריח את ניומן ביריות, הבחורה צועקת "Good bye, Norman". מאז ומעולם היה לי ברור שהיא סה"כ לא ידעה את שמו נכון, כביכול להראות שמדובר בבחורה קלת דעת ונימפומנית (מותר להגיד את זה בפורום?..) עד כדי כך שלא זכרה את שמו במדויק. הטענה באתרים האלה היא שזהו שמו הפרטי, ואני מתנגד לחלוטין לטענה זו כי אז אין בכלל פאנץ במשפט האחרון לפני הכתוביות, מה שלא הגיוני בפרק של סיינפלד. (לא שהפאנץ' הזה מצחיק מי יודע מה..
)

junir

New member
חובבי סיינפלד יקרים

הבה נדון בנושא פעם נוספת. גיבוי מלא תמצאו בתוספות ה DVD של הפרק. בת החוואי צעקה "נורמן, נורמן", מיד אח"כ צועק הבמאי "קאט", ומעיר לה שהשם שלו זה לא נורמן, אלא ניומן. השחקנית תופסת את הראש על הטעות הקטנה שעשתה. אבל בסיינפלד כמו בסיינפלד, יש דברים לא מתוכננים, שפשוט התאימו הרבה יותר מהתסריט שנכתב מראש, כמו במקרה הזה, ולכן הוחלט להשאיר את "נורמן". מקרים נוספים שלא היו קיימים בתסריט: בפרק "החניון" הרביעייה היתה צריכה להיכנס לרכב ולנסוע משם, אלא שהמכונית היתה כזאת מעפנה, שהיא לא התניעה. ג'רי עצמו אמר, שברגע הזה הוא הבין שהתוכנית מבורכת, והם קיבלו סוף מושלם לפרק. אפשר בהחלט לראות את החבורה מתחילה לצחוק באוטו. עבור מולווה המפורסמת לא היה לכותבים שום שם שיתאים כשמה האמיתי שמתחרז עם איבר גוף נשי. את השם "דולורס" הם קיבלו מהקהל, לאחר שפנו אליו ושאלו אותו אם הם יכולים לנחש את שמה של הדמות. כשאחד מהקהל אמר "דולורס" הם הבינו שזה הרבה יותר טוב ממה שהיה להם להציע.

nir2107

New member
את השניים האחרונים ידעתי

אבל נחמד ללמוד לגבי נורמן. באמת תמיד התווכחתי עם אבא שלי לגבי זה (הוא טען שזה השם הפרטי, אני טענתי שהיא טעתה כדי להראות איך ניומן נזרק מהבית בגלל בחורה שאפילו לא קלטה את השם שלו)

dor and more

New member
תשובות תשובות

1 פלדמן ג'ין פרקוס 2 בייגלס 3 לא מלח אלא... 5 ויק 6 סטיבן קורן שהעז לרצות להיות משהו "כביכול" נעלה מארכיטקט 7 בשם אשתי: פאם 8 אנא עארף כזאת מכוערת ורעה למי איכפת? 9 SUB

למעלה