כמה שאלות למחשבה
אני לא בטוחה שכולן באמת קשורות לנושא הפורום, אבל... זה עדיף מה"אוף-טופיק" הרגיל כאן.
מכל מקום: מאחר ומאגיה היא, בין השאר, תיעול אנרגיות - אתם חושבים שהתיעול נעשה על-ידי אמצעי שבא לעזרתכם מבחוץ (אל/ה, ישויות...) או על-ידיכם אתם כמכשפים? בהנחה שהתיעול נעשה באמצעותכם, אתם חושבים שהוא נעשה על-ידי כוח מסתורי כלשהו בכם, או על-ידי שליטה פשוטה באזורים של המוח שבדרך-כלל אנשים לא משתמשים בהם? פשוט... במסגרת התהיות האחרונות שלי, חשבתי שאולי כל עניין המאגיה, בנושא תיעול אנרגיות, הוא איזשהו שימוש לא באמת יוצא מן הכלל בפונקציות לא פעילות בד"כ של המוח. (שמתם-לב פעם לאיך שכל פעם שאני בפורום הזה, רמת הניסוח שלי יורדת פלאים?) מכל מקום, באותה מידה אפשר לחשוב שגם נושאים מאגיים אחרים "מטופלים" ע"י אנרגיות, בהנחה שכל דבר קיים הוא למעשה אנרגיות פוטנציאליות בריכוזים שונים. ואם זה נכון, וגם אנחנו בעצם רק... גופים עשויים אנרגיה חשמלית ועוד כל מיני סוגי אנרגיה מוכרים ומוכרים פחות, אז אנחנו בעצם אנרגיה שמתעלת אנרגיה, כלומר, השליטה בכישוף היא כמו שליטת המכשף בעצמו. הסתבכתי... אבל אם יש למישהו משהו להוסיף, או הערה צינית כדי להביך אותי...
אני לא בטוחה שכולן באמת קשורות לנושא הפורום, אבל... זה עדיף מה"אוף-טופיק" הרגיל כאן.