מבקרת פנימית
New member
כמה שאלות לגבי (PPQ)Pirate PQ
טוב, הגיע הזמן, ברמה 92, להתחיל לעשות PPQ. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא
הבעיה היא שרוב האנשים שעושים את ה PQ הזה חסרי סבלנות ולא נותנים לעשות קווסטים, או טורחים להסביר. השאלות להלן: 1. השתתפתי כבר בהריגת שתי הצורות הראשונות של הבוס. בשביל הצורה השלישית אמרו לי שצריך מפתח אבל לא הבנתי איך משיגים אותו. והאם כל אחד בפארטי צריך להשיג או שמספיק מפתח אחד? ואם רק אחד, למה לא משיגים אותו?! 2. הקווסט שצריך בשבילו 200 מכל סוג של פיראטים שיש רק בפנים. עד כמה שווה לשהתאמץ בשבילו? אני פריסטית ולא מספיק חזקה כדי להרוג אותם לבד לפני שהם נעלמים (מה שקורה תוך שניות, למי שלא יודע). כרגע יש לי 54 ו- 80 (מתוך 200 ו- 200). וזה בזכות פארטי שהייתי בה שטרחו כל הזמן להרוג אותם. היום שיחקתי ואף פארטי לא נכנסה לשם
אגב, לגבי החדר הזה: הפיראטים שמופיעים שם נעלמים תוך שניות אם לא הורגים אותם. אם לא יוצאים ממנו בזמן (עדיף 10 שניות לפני הסוף) עפים מהפיקיו לגמרי. החתיכות שנופלות שם מהפיראטים הן בשביל הקווסט של המלח מלית' הרבור. לא ממש שאלה, יותר בגדר מידע למי שיחפש
3. במדריך כאן בפורום, ובמדריך ישן אחר שמצאתי כתוב שצריך לעשות את הפיקיו הזה 500 פעם כדי לקבל את הכובע לרמה 90. בבקשה תגידו לי שזה כבר לא עדכני.... השלמתי בינתיים 15 פעמים... בחיים לא תהיה לי סבלנות לעשות 500.... 4. נניח שלא צריך לעשות את הפיקיו 5000000000 פעמים כדי לקבל כובע. האם אני צריכה לקחת כל אחד מהכובעים לרמות הנמוכות יותר (כמו עם הכובע מייפל)? לאפס את המונה? או להיפך- לשמור את המונה רץ עד שאני מגיעה לכובע לרמה שלי? ואז מה? איך אני מחלצת את הכובע הזה מהשורש זנגביל או מה שזה לא יהיה? ועוד פריט מידע למי שיחפש בעתיד - הניירות הצהובים שנופלים מהמפלצות ברוב השלבים הן בשביל קווסט. צריך 100 כאלו ועוד 50 אדומים. האדומים נופלים משורשים במפה נסתרת בשלב לפני הדלתות שסוגרים. השורשים המניאקים האלו נעלמים ומופיעים כל הזמן. סקילים של מוב חזקים עליהם. תודה!
(אין ממש אייקון של פיראט, הא?)
טוב, הגיע הזמן, ברמה 92, להתחיל לעשות PPQ. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא