כמה שאלות טריוויה

נענה על 8

חח כי זה היחיד שידעתי חוץ ממספר 5 שגם זכרתי שזה משו שקשור למייקל ג'קסון בכל מקרה, מיאמי היט הפרישו את הגופיה של ג'ורדן מתוך כבוד של פט ריילי אליו. ממש עלוב אם תשאלו אותי, אבל זה מה יש

Or Amit

New member
../images/Emo87.gifאז עד עכשיו ענו על../images/Emo106.gif

1. שלוש קבוצות בליגה 'הוציאו לגמלאות' את מספרי 6 כמחווה לקהל, מי אלו הקבוצות? ניו אורלינס הורנטס, סקרמנטו קינגס, אורלנדו מג'יק. ניו אורלינס היו האחרונים ועשו זאת אחרי שחזרו לעיר כמחווה לאנשים אוקלהומה שאירחו אותם בתקופת קטרינה וכמובן לתושבי ניו אורלינס שלא חדלו לעודד אותם בתקופה הזו 2. דניס רודמן לבש בשיקאגו את גופיה מספר 91, למה? המספר הקבוע של דניס רודמן - 10 - יצא לגמלאות, והוא בחר במספר שסכום הספרות שלו 10. את המספר 91 הוא בחר כי '91 אלו שתי הספרות הראשונות שאתה מחייג במקרה חרום. למי אתה מתקשר כשצריך לכבות שריפה?' 7. מה הסיבה שגילברט ארינאס בחר במספר 0? כי זה מספר הדקות שצפו שהוא ישחק בליגה כשהוא נבחר ע"י גולדן סטייט' 8. איזה עוד קבוצה (מלבד שיקאגו) הוציאה לגמלאות את המספר 23 אחרי הפרישה של ג'ורדן?מיאמי היט 9. מי מהמאמנים הבאים לא זכה ששמו יתלה בתקרת אולם: פט ריילי, ג'רי סלואן או פול ווסטפל?פאט ריילי. מספר הגופיה של ג'רי סלואן נתלה בשיקאגו ושל פול ווסטפל בפיניקס. אף אחד מהם לא זכה לכבוד כמאמן 10. איזה שני חברים בדרים טים המקורית לא זכו לתליית גופייתם על התקרה? כריסטיאן לייטנר וכריס מאלין (בצירוף מקרים לשניהם קוראים כריס ושניהם לבנים) נשארו לנו: 3. דניס רודמן לבש בלוס אנג'לס את גופיה מספר 73, למה? 4. רון ארטסט לבש ביוסטון את גופיה מספר 96, למה? 5. רון ארטסט לובש בלוס אנג'לס את גופיה מספר 37, למה? (זה נכון שזה קשור למייקל ג'קסון, השאלה היא איך) 6. למה גרג אוסטרטאג החליף את מספר הגופיה שלו מ-00 ל-39?

Ofer 83

New member
תשובה ל-5

כי זה היה מספר השבועות ש-thriller היה מקום ראשון ברשימת האלבומים הנמכרים ביותר.

אתה אומר צירוף מקרים

תכלס, זאת קונספירציה של הליגה לא לתת כבוד לאנשים שקוראים להם כריס. קבוצות הוציאו לגמלאות רק שחקן אחד בשם כריס (וובר) מתוך 41 כריסים שאי פעם שיחקו בליגה. יש לעומת זאת 4 גופיות בגמלאות של שחקנים ששמם נייט, 5 דייב, ו10 בובים! ביזיון...

וכמה לארי, מייקל, ביל, צ'ארלס?

בס"ד יש לציין ש"בוב" הוא שם-כינוי ל"רוברט", כלומר "רוברט" הוא השם הרשמי של כל "בוב" (אך יש "רוברט" שלא נקרא "בוב" כמו פאריש"); ו"ביל" הוא שם כינוי ל"ויליאם" (איני יודע אם יש ויליאם שלא נקרא "בוב").

yoavj1

New member
../images/Emo62.gif

3. כי זה היה הגיל שלו מהסוף להתחלה (הוא היה בן 37). 4. זה מסמל QB - ראשי תיבות של QueensBridge, איפה שהוא גדל

Or Amit

New member
יפה

למרות שבקשר לרודמן אני שמעתי שהוא קבע את המספר הזה בתור 'הצהרת כוונות' (שבירת השיא של 72 הניצחונות של הבולס)

זה משנה כיוון שמולין מכונה כריס וזה השם-כינוי

בס"ד אך לייטנר לא נקרא בשום מקום כריס אלא כריסטיאן!

Or Amit

New member
עוד שאלות

בינתיים נשארה לנו שאלה אחת מהסיבוב הקודם: 6. למה גרג אוסטרטאג החליף את מספר הגופיה שלו מ-00 ל-39? שאלות נוספות: 1. למה צ'אנסי בילאפס שינה את המספר שלו כשעבר מדטרויט לדנבר? ולמה בחר במס' 7? 2. קווין גארנט בחר במספר 5 כ'הצדעה' לשחקן עבר, איזה? 3. איזה שני שחקנים בחרו את מספר הגופיה שלהם לפי הגובה (רמז: מספרים עוקבים) 4. למה צ'ארלס בארקלי החליף את מספר הגופיה שלו בפילדלפיה? 5. למה מייק ביבי לובש את גופיה מספר 10? 6. למה כריס פול בחר את המספר 3? 7. איזה מספר דיקמבה מוטמבו רצה ללבוש, ולמה בסוף הוא לבש מספר 55? 8. למה פאו גאסול לובש גופיה מספר 16? 9. למה טרייסי מקגריידי החליף את מספר הגופיה שלו ל-3? (רמז: תשובה בעמוד הזה) 10. למה מייקל ג'ורדן לבש את גופיה מספר 23?

על מקגריידי אני יודע (שאלה 9)

מקגריידי מעורב בכל מה שקורה בדארפור, בעיקר בעניין של להעלות את המודעות האמריקאית לכל מה שהולך שם. יש איזה סרט דוקומנטרי על המצב שם וכספים שהוא אוסף כדי לטפל שם. בכל מקרה, הוא קורא לפרויקט הזה 3 נקודות או משו כזה... טריילר של הסרט: http://www.youtube.com/watch?v=3u5j6145URg

שאלה 1

כי JR סמית' השתמש במספר 1. הוא בחר במספר 7 כמחווה לג'ון אלווי, הקוורטבק האגדי של הדנבר ברונקוס שהוביל אותם לזכיה בסופר בול.

לגבי 2

אני זוכר שהוא בחר במספר 5 בגלל שהוא נבחר מספר 5 בדראפט 1995. אם אני צריך לנחש לפי מספרי 5 בNBA, נראה לי שזה סם מיצ'ל ששיחק איתו בשנים הראשונות במיניסוטה, ועזר לו מאוד.

למעלה