כמה שאלות טריוויה

Or Amit

New member
כמה שאלות טריוויה

שמתמקדות במספרי גופיות: 1. שלוש קבוצות בליגה 'הוציאו לגמלאות' את מספרי 6 כמחווה לקהל, מי אלו הקבוצות? 2. דניס רודמן לבש בשיקאגו את גופיה מספר 91, למה? 3. דניס רודמן לבש בלוס אנג'לס את גופיה מספר 73, למה? 4. רון ארטסט לבש ביוסטון את גופיה מספר 96, למה? 5. רון ארטסט לובש בלוס אנג'לס את גופיה מספר 37, למה? 6. למה גרג אוסטרטאג החליף את מספר הגופיה שלו מ-00 ל-39? 7. מה הסיבה שגילברט ארינאס בחר במספר 0? 8. איזה עוד קבוצה (מלבד שיקאגו) הוציאה לגמלאות את המספר 23 אחרי הפרישה של ג'ורדן? 9. מי מהמאמנים הבאים לא זכה ששמו יתלה בתקרת אולם: פט ריילי, ג'רי סלואן או פול ווסטפל? 10. איזה שני חברים בדרים טים המקורית לא זכו לתליית גופייתם על התקרה?

אור, אתה ער ורואה את WHITE CHOCOLATE?../images/Emo13.gif

בטח נהנה מאוד, הוא נותן משחק ענק. וויד והאוורד די חלשים והמג'יק ביתרון 8 לקראת סוף הרבע ה3.

Or Amit

New member
לצערי לא

מחר מבחן אחרון לתואר, לא יכולתי להרשות לעצמי לראות

OrEl74

Well-known member
מנהל
אן ששאלת שאלות קשות

או שלאנשים לא בא לענות. בכל מקרה אחלה שאלות וחבל שאנשים לא ענים.

אני אענה על 7

ארינאס בחר ב0 בגלל שזה מספר הנקודות שחזו שהוא יקלע בNBA, לפני הדראפט שבו נבחר על ידי גולדן סטייט. אני אשאיר לצעירים את שאר השאלות (טוב, אין לי מושג, ואין לי כוח לחפש)

עידו17

New member
לא מדוייק

0 היו כמות דקות המשחק שהעריכו שיקבל במכללת אריזונה.

DDN

New member
אני גם אענה

1. אורלנדו וסקרמנטו הפרישו את גופיות 6 לכבוד הקהל (יענו שחקן שישי). ההורנטס הפרישו את 6 משהו בגלל פיט מארביץ', אבל החזירו אותה כשעברו לניו-אורלינס. 2. כי אלו שני המספרים הראשונים שמחייגים כשצריכים עזרה (חלק מ911) שאר השאלות צריך לחפש, אני אחפש אח"כ. עכשיו עסוק בעבודה. אני אוהב טריוויה

Or Amit

New member
עוד בקשר לרודמן

המספר שלו בדטרויט וסן אנטוניו היה 10. בשיקאגו מספר 10 'הוצא לגמלאות' אז הוא בחר במספר שסכום הספרות שלו 10 (ואח"כ המשיך בזה גם בלייקרס ובדאלאס)

נענה על עוד אחת, 9

וזו שאלה שלדעתי קצת מכשילה, כי נראה לי שהכוונה לא לקריירת האימון שלהם, אם כי לקריירת המשחק שלהם. את הגופיה של ווסטפול תלתה פיניקס, ואת הגופיה של סלואן תלתה שיקגו. על קריירת המשחק של ריילי לא כל כך שמעתי (היה בכלל שחקן?), ולכן למרות שהוא המעוטר מבינהם, הוא זה שלא זכה ששמו יתלה בתקרת אולם.

DDN

New member
ריילי היה שחקן

זכה ב1972 באליפות עם הלייקרס.

עוד 2, חצי תשובה

לגבי רון ארטסט והמספר 37, זה משהו שקשור למייקל ג'קסון, אבל אני לא זוכר מה בדיוק (מספר הילדים שג'קסון הטריד מינית?) לגבי הדרים טים המקורית, אז מן הסתם אחד מהם הוא כריסטיאן לייטנר, למרות שדיוק היו חייבים לתלות את הגופיה שלו. בNBA הוא לא השאיר חותם. לגבי השני אין לי מושג.

Or Amit

New member
מכל האנשים דווקא לך צריך להיות מושג

ואני מדבר רק על NBA

חוצפה ../images/Emo46.gif

לא ברור לי למה ציפיתי בכלל שהווריירס יכבדו את הקריירה של מאלין אחרי איך שהתייחסו אליו. היו צריכים לתלות את הגופיה שלו מזמן. בכלל, אחרי שמיאמי תלו את הגופיה של הארדאווי האסימות היה צריך ליפול. הארדאווי עשה דברים יפים במיאמי, אבל עשה גם דברים יפים בווריירס, חבל שלא יודעים שם להעריך את זה. שיחליפו שם כבר את כולם.

Or Amit

New member
באמת זה מפתיע

הייתי מצפה שהם יתלו לפחות את הגופיות של הTMC (ואולי גם את של מרצ'ולינס) וזה עוד דבר שבו מאליק סילי - שעקף את מאלין בתור קלעי הנקודות הטוב בכל הזמנים של סיינט ג'ונס - עקף את מאלין. את הגופיה שלו תלו במינסוטה. אמנם הוא היה צריך למות כדי שיעשו את זה, אבל הוא שם.

למעלה