כמה שאלות, ברשותכם

מירית 101

New member
כמה שאלות, ברשותכם

שלום לכולם, אני אתחיל עם שאלה לגביי קורסי בחירה. תמיד רציתי ללמוד מדעי המדינה אבל כנראה שזה לא יקרה בגלגול הזה אז הבטחתי לעצמי לנסות ולקחת כמה שיותר קורסים כשיתאפשר לי. יש לי אפשרות לבחור את הקורס "מבוא לממשל ופוליטיקה" עם המרצה ד"ר ישראל ויסמל מנור. הדעות בנושא נורא חלוקות. אומרים שזה קורס קשה, ושאם כבר לקחת קורס בחירה אז עדיף שיהיה כמה שיותר קל. אשמח לקבל את דעתכם המלומדת בנושא. שאלה נוספת שיש לי היא לגביי המערכת. אז התחלתי לבנות אותה השבוע, יש קורסים שאני רוצה לקחת וברשימת קורסים מופיע שאני יכולה לקחת (גם בקטלוג קורסים באתר ) אבל כשאני מגיעה להירשם הם לא מופיעים לי. מישהו יודע ממה זה נובע ולמה זה קורה? הרבה תודה , שנה טובה ואחלה שבוע, מירית.

MsUnderstood

New member
ככה

הקורס עצמו לא קשה,גם המבחן לא. מה שקשהזה שיש עבודה של כ-20 אחוז מהציון שבה צריך לקרוא הרבה באנגלית, אבל יש משהו כמו חודשיים לעשות את העבודה.. חוץ מזה שהוא מרצה מעולה שממש כיף להיות בהרצאות שלו. שבוע מעולה!!

בקשר לרישום לקורסים

תבדקי בקטלוג שהם פתוחים לשומעים חופשיים, ארם הם לא אז זה בעייתי להירשם אליהם , לדעתי אשר רק דרך מזכירות הקורס וגם לא תמיד מסכימים.

Presto

New member
הקורס לא קשה

גם העבודה די פשוטה למי שהאנגלית שלו סבירה. מקבלים מראש 12 שאלות מתוכן מגרילים 2 למבחן, ככה שכל מה שצריך כדי לקבל ציון טוב זה לשנן את התשובות. ישראל מרצה מצוין וההרצאות מאד מעניינות, אבל לא תמיד קשורות למה שמופיע במבחן, כלומר ממש אין חובה להגיע להרצאות כדי לקבל ציון טוב.

MsUnderstood

New member
לא בהכרח

אומנם הוא נותן 12 שאלות מראש,אבל הן 50% מהציון של המבחן החלק האחר זה מושגים שבעיקר היו בהרצאות והוא גם אומר את זה אם יש לך סיכומים טובים ממישהו שהיה בהרצאות זה יותר טוב אבל מי שלא היה בהרצאות לא יכול לדעת מה היה בסרט מסויום לדוגמא כשזה מופיע במבחן

למעלה