כמה שאלות בקשר ל...

mini shaham

New member
לגבי בית צבי...

אני עכשיו מסיים שנה שנייה בסדנת נוער של בית צבי... את האמת - בשנה שעברה סיימנו עם הרבה יותר שמחה אבל זה לא רק אשמת הביצפר היו גם בעיות עם הקבוצה... אני ממליץ בכל מקרה לגשת לאודישנים ולנסות להתקבל, כי סך הכל אני מאד מאד נהנה מהסדנה, היא נתנה לי המון בכל התחומים לא רק בתחום תאטרון אלא גם בחיים להיות בכזה מקום משפר לך תבטחון על הבמה ובלה בלה בלה.. חחח זה עולה 3000 שקל לכל השנה (שזה יוצא בערך 300 לחודש).. אם את רוצה יותר פרטים האיסיקיו שלי זה 235332782 את יכולה לדבר איתי ולגבי אורנה פורת אני יודע שיש להם סדנה לנוער אבל אין לי מושג מה מי מו...

היי עידן! זו מאור...

נ"ש- מה נשמע?? כנראה שאנחנו הולכים להיות ביחד בקבוצה בשנה הבאה! ואני מסכימה עם עידן. זה נותן המון! לי זה נתן המון אכל הקבוצה שלי לא הייתה הכי מוצלחת. אין הרבה רציניים...

אני מניחה ש...

קשה לנחש מי רציני ומי פחות מההתחלה. אני לא יודעת, אני לא עשיתי את האודישנים. אבל בדרך כלל אלה שלא רציניים עוזבים מתישהט כי הם מבינים שאין להם מה לחפש שם כ"כ ואז העבודה מתקדמת יותר. למשל עכשיו אנחנו עובדים על המונולוגים שלנו בלי בעיה. כי האנשים שלא היו רציניים כבר לא באים והם כנראה לא יהיו איתנו שנה הבאה.

גם מבחינתי...

אלא אם כן יתקעו לי באותו יום מגמה! אני מתפללת שזה לא יקרה. אחרת אני קצת בבעיה. אצלנו המגמות הן מכיתה יא'...

למעלה