כמה שאלות בקשר ל...

R O O L Y

New member
כמה שאלות בקשר ל...

בית צבי. ותיאטרון אורנה פורת. איפה זה ממוקם? כמה זה עולה לשנה? (בטח מלא..) מקצועי שם? והכי חשוב - כיף שם? מי שלומד באחד מהמקומות האלה שיענה לי בבקשה... תודה

אני לא יודע מה הקשר ביניהם - אורנה

פורת הוא תאטרון רפרטוארי לילדים ולנוער. בית צבי הוא בי"ס גבוה ללימוד משחק. עד כמה שאני יודע אין לימודים בתאטרון ארנה פורת אבל אולי אני טועה..

R O O L Y

New member
אתה טועה.

יש אפילו ילדים בפורום שלומדים בתיאטרון על שמה.

הכוונה היא לנוער? (זו 0Maori0)

אני יכולה להגיד לגבי בית צבי. כייף שם, כן. מקצועי? אני בספק. לפעמים כן ולפעמים לא ממש. אם אני אמצא משהו יותר טוב, אני אלך. זה 300 לחודש. יוצא 3000 לשנה.

R O O L Y

New member
מה? זה לא ממש ממש ממש מקצועי?

אני חשבתי שכן... מה אתם עושים במשך השנה?

רגע, רגע. אני אסביר

בשביל שזה יהיה רציני, האנשים גם צריכים להיות רציניים ולרצות להשקיע. בקבוצה שלי אנשים פחות השקיעו. לקח להם המון זמן לחפש מונולוג וזה עיכב את כולם. הקבוצה השנייה העלתה ערב מונולוגים מדהים! הם השקיעו יותר. אני ממליצה לנסות!

R O O L Y

New member
אה...

בסוף שנה אתם מעלים ערב מונולוגים ובמשך השנה אתם עובדים עליהם? ולמה קיבלו ילדים אם הם לא רציניים?

בקשר לשאלה השניה, עניתי למטה

אנחנו עושים תרגילים של אימפרוביזציות במשך השנה, גם משחקי תאטרון כאלה וכל מיני תרגילים של הכנה למונלוגים בלה בלה בלה ומתישהו מתחילים לעבוד על ערב מונולוגים.

mini shaham

New member
כן משהו כזה...

זה תהליך וכמו שמאור אמרה זה מאד מאד תלוי בקבוצה... הקבוצה שלנו, זאת שכבר סיימה עכשיו שנה שנייה, העלתה באמת ערב מונולוגים מאד מוצלח, אבל מאז אנחנו במצב ממש נוראי ודי בזבנו את החצי שנה האחרונה... אבל ברגע שיש עם מי לעבוד היחס מאד מקצועי.. ולמה מקבלים אנשים לא מקצועיים? כסף, יודעים שאנשים פורשים בהתחלה, רוצים לתת הזדמנות, האודישן לא משקף, יש הרבה סיבות..

ולדעתי העיקרית שמביניהן היא...

כסף! הם רוצים כסף! ואם יש להם קבוצה של 10 מוכשרים והם רוצים לסגור קבוצה של 18, אז הם יקחו שמונה אחרים. כי הם צריכים לסגור קבוצה...

R O O L Y

New member
זאת אומרת...

שאפשר להתקבל בקלות (?) זה מוזר, דווקא חשבתי שאת בית צבי יעניינו סיבות אחרות...

"כסף מגלגל ת'עולם, גלגל ת'עולם"../images/Emo79.gif

כמו השיר בקברט.. חחח מה לעשות?... ככה זה. לדעתי אם מראים בטחון עצמי באודישן וקצת כשרון משחק, אין בעייה להתקבל.

R O O L Y

New member
כן...

ואני חייבת להגיד שאם אי פעם אני אצטרך להגיד איזה נסיון יש לי במשחק, להגיד שלמדתי בבית צבי ממש יעזור לי
אבל מה שאמרתם קודם עם הקבוצה שלא רציניים וזה...היה לכם כיף בכל זאת?

mini shaham

New member
בטח שהיה כיף...

אם את אוהבת תאטרון את תהני שם... ובכלל כל האווירה שם מעולה את יכולה לפני אחרי השיעור ובהפסקות לשבת ולדבר עם התלמידים, את מקבלת כרטיסים לאיזה הצגה שאת רוצה בחינם על בסיס מקום פנוי (כמובן רק להצגות של בית צבי אבל הם מעלים המון סגנונות מאד מגוון ובדרך כלל מאד מוצלח)

R O O L Y

New member
ברור!

אני חולה על תיאטרון! ואני חושבת שזה יהיה מאוד נחמד לפחות לנסות להתקבל
אתם יודעים מתי יש אודישנים? כי יש לי גם מספר טלפון שלהם אז אני יכולה לשאול...

מוי כייף!

אוירה של כייפים וצחוקים! ובכלל להכיר אנשים חדשים, זה לא מזיק. וכל מה שעידן אמר בלה בלה בלה חחח.....

טוב, אני הלכתי...

ביי ביי שיחזירו לי כבר את המחשב שלי מתיקוןןןןןןןןן גרררר.... בינתיים אני מתנחלת אצל אחותי

למעלה