כמה שאלות בבקשה

InMyHead69

New member
כמה שאלות בבקשה

רציתי לשאול ככה : אם לכל אחד יש יכולת לכשף..היינו בעצם משנים את כל ההיסטוריה...היינו עושים את זה מאושר ואת זה לא..איפה יש סדר בדברים? עוד שאלה..אם אני רוצה לעשות כישוף שיגן עליי...זאת אומרת מפני לחשים ועין הרע- אני אומר אין לי נסיון אבל אני מאוד רוצה להתחיל..אני לא רוצה לעסוק במאגיה שחורהץ...האם בטוח בשבילי להתחיל לנסות מאגיה לבנה? וגם..אני מנסה שוב ושוב למקד את האנרגיות שלי.אבל לא קורה כלום..אני מנסה תרפיה ולעבור לשלב החלום הצלול אבל לא קורה כלום..מה עליי לעשות? תודה.

DaniZisserman

New member
מי אמר שלכולם יש את היכולת?

אני ,למשל, טוען שלא כך הדבר - ושרק למעטים יש את הפוטנציאל הבסיסי (מבחינת יכולות שכליות, רגשיות, רוחניות, סביבתיות) להגיע אי-פעם לתוצאות מהותיות כלשהן... דני

....

אני לא מסכימה ,אני חושבת שלכולם יש את הבסיס להתחיל אבל לחלק הוא מפותח יותר ולחלק הוא מפותח פחות והחלק הזה צריך לשנות כמה דברים בשביל להתחיל להתעסק בנושא כזה מורכב, לכולם יש את הפוטנציאל אך ב"רמות" שונות. ניל.

L e s t a t

New member
לכולם יש את הבסיס ממנו ניתן לפתח

ניתן להשוות את זה לכושר גופני ושרירים. כולנו נולדנו עם שרירים, חלקנו עם מפותחים יותר וחלקנו עם מפותחים פחות, אבל כולנו יכולים לפתח אותם - וזו לא עבודה קלה, מי שאומר ככה, אומר את זה אולי מניסיונו האישי ואם זה כך הרי שהוא נולד עם שרירים מפותחים יותר (יחסית) והיה לו קל להתחיל להתקדם יותר מהר. מאגיה אינה נחלתם של יחידי סגולה ועם זאת היא נחלתם של יחידי סגולה. לצערי הרב, רק מכשף יכול להבין את המשפט במלואו.

grizelda

New member
מה הוא כישוף?

מה זה בעצם כישוף? יכולת לשנות את מהלך הדברים... אבל מי אמר שמהלך הדברים קבוע מראש? לכל אחד, לכל פעולה קטנטנה שלנו אם זה מדריכה במרצפה זו ולא אחרת או שזו מחשבה מסויימת שנראית לא רלוונטית שצצה לנו במוח, יש השפעה. פעולת שרשרת, דבר גורר דבר. אם זה בדרך מודעת או סתם כאשר חושבים על משהו מסויים, אנחנו בעצם משנים מהלכים מסויימים בחיינו. בכישוף אתה מתכוון להדלקת נרות, ערוב עשבים ולחישת כמה משפטים מתחרזים שנשמעים קסומים? ובכן, אין זה שונה מלרצות ולהאמין שהדבר המיוחל לו יתממש. אני לא חושבת שאם עשית כישוף הוא יצליח. פשוט מאוד בגלל שאתה מאמין שזה יצליח עקב ה"כישוף", זה יצליח. זה לא קשור לטקס שעשית. אני ינסה להסביר... בטקסים הנעשים במטרה להשיג משהו כמו כסף, חברות, אהבה וכו´, ישנו שימוש בסמלים מסויימים המסמלים לך משהו. אם תשתמש בעשבים מקבוצה מסויימת, צבע מסויים ורונה מסויימת שמישהו כתב באיזה ספר שהם מסמלים אהבה, ואתה תאמין בכך, אז תהיה לך השפעה על בחיר לבך, תשדר דבר מה שיגרום לרצון שלך להתממש. ה"כישוף" אינו הדרך היחידה להשיג זאת, ברגע שאתה מודע לכח שיש למחשבה שלך. כך שלכל אחד יש את היכולת לכשף, אבל רמת המודעות העניין והשימוש בכך היא שמבדילה בינינו. הייתי רוצה להרחיב ולהבהיר את הנקודה שלי יותר אבל קשה לי לכתוב משהו מובנה ומבוסס כך שאני יעריך אם תוסיפו, תשנו, תחלקו...

pink sunset

New member
לא מסכימה איתך-->

אומנם בכישוף אנו משתמשים בכוח המחשבה אך אני חושבת שזה סתם יומרני מידיי לומר שכל אחד יכול לגרום למה שהוא רוצה לקרות בכוחות עצמו. בכישוף אנו מפעילים כל מיני "מתגים" שפותחים את הקשר ביננו לבין כוחות "עליונים" יותר. אם אלו 5 האלמנטים, מלאכים, פיות, דרקונים, האל והאלה (למרות שאני לא מסכימה עם זה, אני מאמינה רק באלוהי היהדות ובעצם בוויקה טוענים שהאל והאלה מייצגים את הטבע, האנרגיות והעולם, שזה למעשה הבריאה של ה´. לכן לדעתי טעות לכנות אותם בשם "אל" ו"אלה", אבל זה לא המקום להיכנס לזה ואיש איש באמונתו יחיה) בכל אופן הנקודה הייתה שאנשים שונים נעזרים בכישופים בכוחות שונים. לא מסכימה עם זה שאנחנו עושים הכל בעצמנו..

grizelda

New member
לגיטימי...

תראי, זאת נקודת המבט שלי. לדעתי יש הבדל בין העוסקים בכישוף דרך וויקה, דתות פגאניות ואמונה בדת מוגדרת בכלליות לבין העוסקים בו דרך דמיון מודרך, נגיעה בעומק הפנימי של הנפש, כח הרצון והטבע.. אני מגיעה מהנקודה השניה כך שאני רואה את יכולת ה"כישוף" (יש לי בעיה בכלל עם השורש הזה) בצורה עובדתית, צורה עצמית. שאנו שולטים בכל הנעשה במהלכו ולא אף כח עליון (כמובן ההרמוניה של הטבע, שהיא אמונתי השלמה). אני לא יסכים עם דעותיך כי אני לא מסכימה עם הראיה הדתית, אשר יכולה להיות פגאנית או יהודית, זה לא משנה... אבל תחשבי על כך שבעצם אנחנו מסוגלים להגיע לשליטה מינימלית במוח שלנו, יותר ממה שאנו עושים עכשיו. וכשאת מבצעת לחש מסויים את פועלת בעזרת המוח שלך, מה הוא אלמנט הרצון בכישוף אם לא ההשפעה המוחית שלך? אם לא היית רוצה בו אז האלים לא היו נותנים לו להתגשם? בקיצור, דמיון מודרך לדעתי עובד בעסקים הללו יותר מאשר כח עליון חזק ככל שיהיה. אבל זוהיא דעתי ואולי דעת אחרים, מי יודע....

DaniZisserman

New member
הסבר יפה, חכם, ומדויק...

כישוף הוא בעיקרו הבנת הכוחות המכאניים (פנימיים וחיצוניים) והמניפולציה שלהם בעזרת מחשבה, דיבור, ופעולה. כמובן שלשם כך יש ראשית כל לעבור טרנספורמציה פנימית שנועדה ליצור דיסציפלינה נפשית ורוחנית אשר תאפשר ל-"מכשף" (יש לי בעיה עם המלה הזאת כי היא מאוד מטעה) להתנתק חלקית מהמכאניות הפנימית שלו ולהשתמש ב-"רצון" (במובן של "נכונות פנימית שנובעת מהכרה עצמית") כדי שיוכל להסתכל על העולם מנקודת מבט אובייקטיבית (ולו באופן חלקי). דני

simba00

New member
כן... טוב פעם באה תנסה שנבין פחות..

דיסציפלינה וזה אומר????? מה זאת המילה הזאת?????? מאיזה אנגלית הוצאת אותה???

למעלה