כמה ריבים...

מתן ב

New member
כמה ריבים... ../images/Emo122.gif ../images/Emo110.gif

אני הולכת לנקוט פה כמה עמדות, זה לא שרשור בשביל לריב עם אנשים, כי אני לא עומדת להגיב פה על ההודעות... פשוט תלמדו לקבל דעה, גם אם היא נגדכם
1)אדרת... ההודעות שלך לא מזיזות לאף-אחד, את שואלת אותנו גם שאלות שאין לנו מושג איך לענות עליהן, וגם הסיפורים שלך נשמעים מצוצים מהאצבע... בלי להעליב או משהו, באמת נראה לי שכדאי שתפסיקי לכתוב כל יום חמש הודעות חדשות בנוגע לאותו נושא, ובכלל שתפסיקי לכתוב על הבעיות שלך עם נאור, כי עלית על העצבים של כמעט כולם בפורום הזה... 2) הילה... אני מעריכה אותך על זה שאת עומדת לצד אדרת, באמת... אבל גם עם הבעיות שלך, את צריכה ללמוד לפתוח שרשור לגבי זה... לא לדחוף את הבעיה שלך לכל שרשור שאת כותבת בו תגובה, ולנצל"ש שרשורים של אנשים אחרים... 3) אליהו ומור... קודם כל בקשר להודעות ששניכם רושמים כאן, אתם רושמים "אנחנו חוגגים XXX ואני רוצה לקנות לחבר/ה שלי מתנה, מה אני יכול לקנות?" ואתם יודעים שהחבר/ה שלך תקרא את ההודעה, אז למה לכתוב?! ואם מישהו מעיר לכם על זה שאתם לא יודעים מה זאת אהבה, אל תתנפלו עליו
תלמדו לקבל דעה בונה, ותגיבו כמו אנשים נורמליים, כי אחרת אתם פשוט מוכיחים את הטענה שלו, שאתם סתם ילדים קטנים ולא ידועים מהחיים שלכם... ומשהו ממני? בלי לריב, כי אין לי כוח לזה, אבל אתם באמת לא יודעים מה זאת אהבה, ובטח ובטח שלא אחרי ששה שבועות בלבד... אני לא אומרת שאני יודעת, כי אני עדיין לא, צריך לעבור הרבה דברים בשביל להבין את זה... זהו
אם אני ייזכר בעוד דברים, תאמינו לי שאני ירשום כאן
ובקשר לכל מי שאומר שהפורום פה יבש, אין לנו דרך לעורר את הפורום, בשביל שהפורום יהיה חי, צריך שאנשים יבואו לכתוב פה את הבעיות שלהם... אי-אפשר להכריח אנשים לרשום פה אותם...

למעלה