כמה קל לטעות

נפתלי99

New member
אני לא חוזר יותר שוב לקבוצות

למרות שנהניתי מחברה של הקבוצה שלנו, החל ממרסלו ואילן, מיכליסה ונטלי, וגם מהמדריך שניסה ללמד אותנו לגלוש על מגלש אחד (מיותר...) וכמובן שגם לימד אותנו על קצה המזלג off piste,
&nbsp
אני לא חוזר לקבוצות.
&nbsp
בפעם הקודמת שהייתי בלה-פלאן הגעתי באמת ללז ארקס, וסימנו אחד אחד במפה את כל השחורים, וגם כמה אוף פיסטים קלים לסקיירים, והפעם שדווקא ישנתי בלז ארקס - כלום.
&nbsp
אז סגנון הגלישה שלי לא יפה.. נכון.
אז אני שונא סערות... נכון.
&nbsp
אבל בימים של מזג אוויר יפה, צריך להתרחק מהקבוצות ולגלוש בחברותה, בלי מדריך.
&nbsp
עשינו את זה ביום האחרון, עם אילן, מרסלו, אוהד ורותם, ואני אישית נהניתי הרבה יותר מאשר עם המדריך, ואני משוכנע שעוד כמה שעות עם החברה - היינו חוזרים לשחורים.
&nbsp
אז בפעם הבאה - עם החברה - ובלי מדריך.
&nbsp
את המדריך נשמור רק לימים נטולי הראות.

גם אני לא מת על קבוצות

מה אני צריך את כאב הראש לחכות לזה שגולש קצת פחות טוב, לזה שנעצר לסדר את הגופרו, לזה עם שמחליט להנות מהנוף. בערב בפאב חברה זה נחמד. על המסלול כל אחד לעצמו. גם לאהובתי לקחתי מדריך שירד איתה כדי שאני אוכל לתת קצת גז במסלולים יותר מעניינים.

marceloros

Member
מנהל
יש בזה הרבה

* איך פספסתי את היום של מגלש אחד?

** סתם לא אהבתי גם את היום בלי מקלות למרות שזה בהחלט היה תרגיל טוב
*** יבגני, רותם גלש עם ערן שגלש עם איל

lunatick

New member
כמה קל לטעות

מרסלו ענה בשבילי אבל אני לא לזה התכוונתי. אני בכלל ניסיתי להבין איך זה שאיל שחר לא התלהב מלז-ארק ואני ממש לא מלפלאן. אין לי כלום נגד קבוצות וכמו שכבר נאמר פה הכל תלוי במדריך ובמיון. המיון הראשוני לא יכול להיות מדויק ומעבר בין קבוצות אפשרי ורצוי, לפעמים בעיקר בתחילת עונה מבחר הקבוצות לא גדול וקרה לנו לא פעם שפרשנו וגלשנו לבד (מי שפחות סבלנית זו הבת שלי) וזה אמור גם על המדריך מניסיוני הרבה יותר קל למצא קבוצה ברמה אחידה ממדריך טוב וכבר כתבתי פה על קבוצה שעזבתי אחרי יום באלף-דואז (בהמלצת המדריך) שלדעתי המדריך שלה היה גרוע אבל רוב הגולשים בקבוצה חשבו שהוא בסדר. באופן כללי אחרי הרבה מדריכים, באוסטריה היו לי פחות כשלונות מבצרפת ובאיטליה אני בכלל לא מנסה לקחת שעורים, ואחרי כל הנאום הזה: המדריכה הכי טובה שהיתה לי אי פעם: בשנה שעברה בקלב-מד אלף-דואז, אם אתם שם חפשו את שרלוט השנה לצערי לא הצלחתי להתעלק עליה, יש דבר כזה: קבוצות חברים שבאים לגלוש עם מדריך מסוים, נתקלתי בזה גם באוסטריה וגם בצרפת.
ואם כבר נשאלה השאלה למה בכלל צריך את הקלב: בשבילי התשובה שאני לא מצליח לארגן חופשה ברמת הקלב במחיר דומה. כך בצרפת ובטח שלא באוסטריה.

למעלה