כמה קל להיות ימני קיצוני!

כמה קל להיות ימני קיצוני!

מעולם הם לא לוקחים על עצמם אחריות - ביפן הם היו עושים חראקירי, אחרי שהביאו עלינו את אסון שרון!

shulywolters

New member
אילו היינו כמו יפן

אדריכלי אוסלו והשמאל כבר מזמן היו עושים חארקירי אבל מאחר ואנחנו לא יפנים אלא סתם ישראלים אהבלים אז כל מה שנותר הוא להשאיר להיסטוריה לשפוט אותם והיא תשפוט.

אבל כל הימנים הקיצוניים....שולי!

שמתגוללים על שרון, איזה זכות יש להם להטיף לנו מוסר?

shulywolters

New member
לכבוש

שרוןנבחר כי ככה זה אצלנו כשהתסכול והחוסר אונים גובר אז מיד מחליפים את הממשלה (לא נותנים הרבה צ´אנס) זה מחירה של הדמוקרטיה נסינו רבין נסינו ביבי נסינו ברק ומנסים שרון אם תשאל אותי כולם חארטה בארטה מטז בן גוריון לא קם מנהיג בגין עשה את טעות חייו עם מצרים כשלא נתן להם במסגרת השלום המזוייף גם את עזה, רבין עשה את טעות חייו כשהביא לכאן את רב המרצחים והאדיר את שמו בעולם (בלחץ ביילין ופרס כמובן) ברק עשה את טעות חייו כששם הכל על השולחן ואיים ואיים שלא נדבר על טעות לבנון ביבי עשה את טעות חייו כשנכנע גם כן לטרור ומסר את חברון ושחרר את יאסין במסגרת הסכם עם ירדן ועוד כמה טעויות בדרך שרון עשה את טעות חייו ועדיין עושה כשעל חשבוננו מנסה הוא להדוף מעליו את אשמת סברא ושתילה להוכיח לעולם שהוא ההפך ממה שחושבים, כשהוא מנסה בכל כוחו להדוף מעליו את ביבי וכמובן ה-טעות היא חוסר הדרך וחוסר המדיניות שלו וגם הוא יוחלף בקרוב רק שלצערי לא נשארו מנהיגים שיוכלו להחליף מה שמשאיר אותי עם דעתו של השרוף מהפכה צבאית אולי מה אתה אומר? ולכן שוב אני אומרת לכבוש שרון הוא חוסר הברירה שלנו וחוסר הבררה שלך כל מה שנותר לנו הוא להטיף מוסר האחד לשני והזכות לכבוש ניתנה גם לי וגם לך.

מדובר בחוסר אונים....שולי!

לכך הובילו אותנו שרון ופרס! אחת מהשתיים: או שמכריזים על ערפאת כאויב או שרואים בו פרטנר. במקרה הראשון, יש למנוע ממנו את חופש התנועה שהוא זוכה לה ואפילו לגרום לגירושו יחד עם כל חבר מרעיו. במקרה השני, יש מיד לשבת ולדבר איתו. כל עוד והממשלה אינה עושה אחת מהשתיים, היא אינה ראויה למשול!

shulywolters

New member
וראה זה פלא

מסכימה עם כל מילה שלך גם שרון וגם פרס זה לא הולך אפילו פסיכולוגית זה כבר לא עובד אחדות עלק ברור ונהיר הוא כי שניהם מחזיקים בכל הכוח בכסאות זה מכאן וזה מכאן זה מושך רגל ימין וזה מושך רגל שמאל סופו של אותו כיסא להשבר והוא ישבר השאלה כמה קורבנות נקריב בדרך.

למעלה