כמה פשוט - ככה קשה !!!

סקאוט

New member
עייפת ושבעת?

אבל אותי לא טעמת אמירתך מוכללת מאוד ועם שאני מבין את דברייך במלואם עדיין אני לא מקבל את מסקנתך וחושב שהיא מוטעית.

אותך באמת לא טעמתי.

עוד לא הספקתי להכיר את כ-ל הבחורים בעולם,אבל אלה שכן הספקתי להכיר - הספיקו לי לכל החיים!!!!

סקאוט

New member
תגידי את כחולה?

סליחה אם אני נשמע ציני אבל מדבריך נשמע כאילו א איזו דרדסית בת מאתיים ושמונים שחוותה את מירב הגברים. בייב החיים עוד לפנינו ויש הרבה להנות ממנו(חוץ ממני). תפסיקי עם הדרמטיות ותקחי נשימה טובה ככה תתחילי להרגיש טוב יותר

חחחחח הרגת אותי עם הכחולה הזה

אני דומה לדרדסית מבחינת הגובה והבלונד והאינטליגנציה.לא? וכן,חוויתי הרבה דברים בחיי,תאמין או לא. לא חוויתי את כל הגברים אבל חוויתי מספיק כדי לדעת שמה שחוויתי הספיק לי. האמת שאתה צודק,אני מאוד מנסה להיות אופטימית. אולי אני אנסה לשנות גישה.

סקאוט

New member
אולי? WAKEUP

אני בטח צודק אני לא זר לך כמדומני אני עדיין מחכה למימוש ההבטחה אולי תשני גישה לכיוונה? לפחות זה יעסיק אותך קצת בזמן הקרוב.

תני לי את זה-אבל עם שפיץ

זה מה ששמעתי עכשיו ברקע, כשסיימתי לקרוא את ההודעה שלך, ועד כמה שזה פסול בעיני ולא קוּלי לצטט פירסומות, זו התחושה שלי. פעם בעוונותי קראתי ב"לאישה", שכדאי לך לדעת מה את רוצה, שזה אמור להקל עליך במציאת החציון שלך, אבל גיליתי שמול הרשימות מתנהלים החיים, שלהם ממש כמו הדרבי, יש חוקים משלהם. ולצערי אני יודעת שאינני טובה מאחרים, אני יכולה לעבור על מאה כרטיסים ולפסול מאה ואחד מתוכם, בערך על אותן סיבות טיפשיות שפוסלים אותי. זה עצוב. מעבר לזה אני באופן אישי נוטה לקחת קשה כל דבר, לכן קשה לי להתייחס לזה באיזו קלות ראש ולהגיד, נו מקסימום העברנו שעה עם מישהו.

n12345

New member
איגואנה היקרה .........../images/Emo140.gif

הרבה פעמים האושר מונח לנו מול העיניים אך בשל עודף האינפורמציה שכל הזמן זורם..(תחשבי כמה פרסומות את רואה ביום - סמוי ולא סמוי) אנו יצאים מבולבלים מכאן ומכאן..... תחשבי כמה ערוצי טלוויזיה היו לנו כשהיינו קטנים וכמה יש היום ...והאם היום הילדים יותר חכמים או שהם "יודעים הכל אך לא יודעים כלום" תבדקי כאן בפורום כמה פעמים בחורה יוצאת עם בחור ..היה נחמד אך איך שהיא חוזרת הבייתה היא בודקת באי מייל מה חדש אם מישהו חדש שלח לה הודעה או רושמת בפורום :הייתי פה הייתי שם..הוא עשה כך וכך...."וכל התגובות מבלבלות אותה לגמרי...... קראת את הספר האלכימאי של פאולו קוולו .....בקיצור האושר מונח לך מתחת לאף...רק צריך להבחין בו... ואני לא מאמין שכתבתי כל כך הרבה (-:

האושר מונח לי מול העיניים?

אני חוטפת אותו בשנייה. בינתיים,אני לא רואה שום דבר שנראה כמו אושר בסביבה שלי,צ'טערת.

נימשון

New member
אם את נותנת לזה להרוס אז זה הורס

אם את מתנהלת עפ"י המון חוקים ואזהרות ולא מרשה לעצמך להסחף ולהרגיש ולתת מעצמך בגלל שהכרת אותו בדרך כזו ולא אחת אז האשמה לחוסר הרומנטיקה טמונה בך. אני לא רואה הרס וגם לא הבדל של ממש בין הכירות כזו או אחרת אני כן חושבת שזה תלוי מאוד באיך אדם מסויים מנהל את חיי הזוגיות שלו ולא באיך בני הזוג הכירו.

נימשון יקרה.אני יכולה בגאווה לומר

לך שניסיתי ה-כ-ל - לא להיסחף בכלל ולהיסחף כאילו אין מחר. היו לי מערכות יחסים מכל סוג אפשרי. חוץ מסוג אחד - מהסוג שאני רוצה! אז אולי החכמתי והבנתי דברים בגילי המאוחר,יחסית,אבל זה לא משנה את העובדה שעדיין למצוא אהבה זה לא דבר קל,אחרת למה כולנו פה עדיין לבד? ולא רק אנחנו,יש מלא רווקים ורווקות לבד? למה? זה לא רק אני,זה משהו שקורה בתקופה האחרונה. אני במיוחד שמתי את האצבע על אתרי ההכרויות ברשת,לא דיברתי על הכרויות מסוגים אחרים,מיקדתי את עצמי מאוד. בגלל זה אני אנסה להכיר בדרכים אחרות,אולי זה ילך.

נימשון

New member
לא אמרתי שקל להכיר

אם היה כל כך קל לא הייתי נמצאת פה עכשיו. דיברתי על רומנטיקה בלבד ובתחום הזה אני חושבת שזה מאוד תלוי איך אנחנו מנהלים את זה. מאחלת לך להצליח להכיר בדרכים אחרות
אני לא פוסלת אף דרך וגם מקווה שאחת מהן בסופו של דבר תצליח.

תודה.

אני כבר לא ממש יודעת מה זה רומנטיקה. תראי,בעיניי רומנטיקה זה יכול גם להיות למשל - אני יושבת עם בן זוגי (בפנטזיה שלי אנחנו יושבים במרפסת של הבית שלו שנמצא ממש על חוף הים) ומדברים ומסתכלים אחד לשנייה בעיניים. זה דברים קטנים שמרגשים. לאו דווקא ארוחה עם נרות - שזה גם יפה. אלא יותר ההתנהגות היומיומית.

נימשון

New member
בדיוק

בגלל זה אני משאירה פתק חמוד אצלו ביומן או בתוך ספר שהוא קורא גם אם אנחנו רק בתחילת הקשר ובגלל זה אני שולחת SMS חמוד גם אחרי דייט אחד וכו'.... אלה בדיוק הדברים הקטנים שעושים את ההבדל בעיני.

shelly1975

New member
תראי...

החברה השתנתה. החבר'ה הסינגלים הפכו ליותר דרשנים, יותר הססניים. נכון שכנראה אחת הסיבות לנ"ל, זה שההיצע הגדול יותר נותן לנו לכאורה לגיטימציה להיות הרבה הרבה יותר בררניים, אבל לא נראה לי שזה בהכרח בגלל האינטרנט, החברה משתנה בכל האספקטים, וכמו שיש שינויים שאנחנו אוהבים יש שינויים שלא אוהבים, אין מה לעשות.

איגואנה...

קודם כל אני חייבת להגיד לך שאני נהנית לקרוא אותך...את כותבת מאד יפה. שנית - בקשר להחזרת הרומנטיקה. אני הייתי בדיוק כמוך. הייתי ממש סקפטית לגביי הכרויות דרך הנט.ויצאתי להמון המון המון דייטים וכל פעם התאכזבתי מחדש. אבל לפני חודש בערך הכרתי בחור ממש מתוק מהאינטרנט. על הדייט הראשון ידעתי שהוא מוצא חן בעיני ושיכול להתפתח משהו. עכשיו, אחרי חודש, אני יכולה להגיד לך שמצאתי!!! מצאתי מישהו באינטרנט ואני עדיין לא מאמינה. והוא מאד רומנטי וחמוד, ג'נטלמן ממש, כאילו הוציאו אותו מאיזה ספר היסטוריה כשהיו אבירים...חחחחחחחחח מה שאני רוצה להגיד, זה שצריך לתת צ'אנס ולא לפסול ישר אופציה כמו האינטרנט. עובדה. לי זה קרה. וחוץ מזה, מה ההבדל בין לצאת לבליינד דייט (עם מישהו שאת אוהבת את המראה שלו אחרי שראית תמונה למשל) לבין מישהו זר לחלוטין שמתחיל איתך בפאב או ברחוב?

שום דבר

לא הרס כלום מלבד מה שאת בחרת לעצמך. אין ספק שהאינטרנט גרם לנוחות ולעבודה קלה יותר עד כדי-כך שאנשים איבדו את הצביון האנושי שלהם והפכו לתלויים בכבלים החשמליים הללו שמזרימים מידע בלי הפסקה. מצד שני, אי-אפשר להאשים אף אחד. לך, ורק לך קיימת הנכונות והרצון להמשיך למצוא את ההוא מהתור לדואר או למצוא אותו באינטרנט להסכים לקבל את מרות התישאול של הנט או להעדיף לענות על "מה השעה" באמצע הרחוב.אף אחד לא כופה עלייך אם ללכת כפולטריון אחרי הכלל או להחצין את המיוחדות שבך.היום, בעידן האינטרטנט כל אחד יכול להשפיע על סדר היום בגלל משפט, או משהו שמשך את תשומת ליבך. אבל רק את זו שיכולה לקחת את אותו משפט למקומות רחוקים חיוביים או לפסול אותו על הסף. איזון ומוטיבציה-זה כל הסיפור והרומנטיקה תנסוק לשחקים בגלל הדרך המיוחדת שאת עיצבת אותה.

נראה לי שאתה פורטה בלו נרדם בעמידה

כנראה שאין גבול להצטדקות הזו והתעלמות מהדבר שעליו מסכימים כל כך הרבה אנשים. אינטרנט מהרגע שהוא קיים - אט אט גורם לאנשים להיות יותר חמדנים, פחות אדיבים, נותן לאנשים ( כמוך למשל ) את האפשרות להתבטא באופן שברחוב לדוגמא או בתקשורת בין אישית הם לא היו מתבטאים כך. המקלדת מרשה לאנשים להעיז לעשות את מה שלא יעשה... המחשב גורם לאנשים להתמכר אליו, בדיוק כמו לסיגריות וכמו לדברי אחרים, מי כמוך יודע זאת, נכון שיש גם דברים חיוביים שבאים בעקבות הטכנולוגיה המתקדמת. הממ, תיכף אני אמשיך, יש לי הרבה מה להגיד לך אדון פורטה בלו, במיוחד לך.

למעלה