איגואנה כחולה
New member
כמה פשוט - ככה קשה !!!
אני מסתובבת לי מצד לצד במיטה שלי. היא גדולה,גדולה מידי בשביל גבר. ניסיתי את כל האפשרויות הגלומות בשינה לבד. ישר,באלכסון,קרוב לקצה וזהו,נמאס. נזכרתי שפעם אהובי היה ישן איתי והייתי מסתכלת עליו ישן,כמה יפה ומושלם הוא היה בעיניי,מלטפת במבטי את קימורי גופו,את עורו החלק,את שערו. נוגעת בו בעדינות,לא שיתעורר. זה חסר לי,מאוד. תשאלו למה אני מספרת לכם את זה? אז ככה,קודם כל כי אני לא יכולה לישון מרוב מחשבות על מה שאני הולכת לכתוב. בנוסף,אפילו את המשקפיים שכחתי אז מידי פעם אני צריכה להתקרב למסך לבדוק שכתבתי נכון
. לעניינינו: כלונו רוצים אהבה. נכון שזה נשמע נורא פשוט? למה זה כבר לא פשוט? מי סיבך את זה? אז הנה תיאוריה שפיתחתי לי,אתם יכולים להסכים ואתם יכולים לא,תלוי בכם. האינטרנט הרס את הרומנטיקה. לגמרי!! הבליינדייטים דפקו את האהבה!!! אתם יכולים לומר שאני לא צודקת אבל תחשבו רגע...פעם היינו הולכים ברחוב ואז פתאום רואים אותו או אותה ובום!...מתאהבים! אני לא אומרת שהיום אי אפשר להכיר שלא דרך האינטרנט. אבל תראו כמה עייפים נהיינו מזה. בגלל שיש היצע כזה גדול אנשים כבר לא מתמקדים במה שחשוב - באהבה. ומשם להתקדם. לא,היום יש מערכת חוקים נוקשה ל"לפני הדייט הראשון" ל"בין לבין דייטים" וכו'. זה פשוט נמאס !!! מה עושים? איך מחזירים את האהבה והרומנטיקה חזרה? (וואי,אני ממש צריכה להתקרב למסך,אני כבר לא רואה כלום !!!) טוב,בכל מקרה,אני מצפה מכם לתשובות רציניות. ועד אז המשקפיים יהיו עליי,מבטיחה. איך מצליחים למצוא אהבה ואיך מחזירים את ההרגשות והרומנטיקה לחיינו???
אני מסתובבת לי מצד לצד במיטה שלי. היא גדולה,גדולה מידי בשביל גבר. ניסיתי את כל האפשרויות הגלומות בשינה לבד. ישר,באלכסון,קרוב לקצה וזהו,נמאס. נזכרתי שפעם אהובי היה ישן איתי והייתי מסתכלת עליו ישן,כמה יפה ומושלם הוא היה בעיניי,מלטפת במבטי את קימורי גופו,את עורו החלק,את שערו. נוגעת בו בעדינות,לא שיתעורר. זה חסר לי,מאוד. תשאלו למה אני מספרת לכם את זה? אז ככה,קודם כל כי אני לא יכולה לישון מרוב מחשבות על מה שאני הולכת לכתוב. בנוסף,אפילו את המשקפיים שכחתי אז מידי פעם אני צריכה להתקרב למסך לבדוק שכתבתי נכון