כמה פספסתי...
טוב, אז קודם כל...רחלי-נשמה, תודה לך על הדאגה. אני בסדר! ועדיין כאן. כנראה שאני צריכה יותר להיפתח על מנת לקבל עיצות ועזרה מהלב הרחב של כל אחד ואחת מכם. זה לוקח זמן...כי אני יותר מורגלת בלעזור מאשר לבקש עזרה. קאיה- מחזירה לך את הכתר
שאז הוצאת מהארון והענקת לי- את מלכה!...רק תזכרי שזה ליום אחד
-עד הפעם הבאה. *יפעת*- ברוכה הבאה, אשתו לעתיד של מנהל הפורום המדהים הזה. ה-מנהל!! אני שמחה לראות שהצטרפת אלינו, כי איך אומרים "מאחורי כל גבר מדהים- עומדת אישה מדהימה!..אז אני, אישית, אשמח להכירך...כמו כל חבריי כאן (בטוחני). ולגביי המפגש היום...אני באה!!! ומי שצריך טרמפ, שלא יהסס לשלוח לי טלפון למייל. תגידו מה עם איה@...היא לא אמרה שתבוא בפעם הבאה שיהיה מפגש?? רק לילה(יערה) וקיפודת ים...אמרתם ראשל"צ, אני יכולה לאסוף משם ולשם. וגם מרכבת צפון. אז ניתן להשאיר לי טלפון במייל. ו-ג. המיסתורית...אותך אני מתעקשת לפגוש!...זה שאת זמן קצר לא אומר כלום, כשתבואי ותכירי את האנשים פשוט תתפעלי מהחיבור המדהים! גילגיל...אל תשכח לארוז את *יפעת* במזוודה, אני רוצה לפגוש אותה! *יפעת*- תבטיחי שאת באה!... ואיפה סיון, ראבק, איפה היא???...בן, תתקשר אליה דחוף! חסר לה שהיא לא מגיעה! מחכה כבר לפגוש אותכם ולהעניק לכל אחד ואת מכם את המתנה הכי מדהימה שיש! חיבוק ענקי!!! ולכולנו, רק טוב! אוהבת המוןןן, Mאיה
נ.ב. אני גם הייתי מאוד רוצה לפגוש את............ נו, תנחשו!... ................. .................. ............. ............. ........... תמוזB..... בקשה מוגזמת, אה? וכנראה שהוא כבר לא איתנו!
טוב, אז קודם כל...רחלי-נשמה, תודה לך על הדאגה. אני בסדר! ועדיין כאן. כנראה שאני צריכה יותר להיפתח על מנת לקבל עיצות ועזרה מהלב הרחב של כל אחד ואחת מכם. זה לוקח זמן...כי אני יותר מורגלת בלעזור מאשר לבקש עזרה. קאיה- מחזירה לך את הכתר