כמה פספסתי...

Mאיה

New member
כמה פספסתי...

טוב, אז קודם כל...רחלי-נשמה, תודה לך על הדאגה. אני בסדר! ועדיין כאן. כנראה שאני צריכה יותר להיפתח על מנת לקבל עיצות ועזרה מהלב הרחב של כל אחד ואחת מכם. זה לוקח זמן...כי אני יותר מורגלת בלעזור מאשר לבקש עזרה. קאיה- מחזירה לך את הכתר
שאז הוצאת מהארון והענקת לי- את מלכה!...רק תזכרי שזה ליום אחד
-עד הפעם הבאה. *יפעת*- ברוכה הבאה, אשתו לעתיד של מנהל הפורום המדהים הזה. ה-מנהל!! אני שמחה לראות שהצטרפת אלינו, כי איך אומרים "מאחורי כל גבר מדהים- עומדת אישה מדהימה!..אז אני, אישית, אשמח להכירך...כמו כל חבריי כאן (בטוחני). ולגביי המפגש היום...אני באה!!! ומי שצריך טרמפ, שלא יהסס לשלוח לי טלפון למייל. תגידו מה עם איה@...היא לא אמרה שתבוא בפעם הבאה שיהיה מפגש?? רק לילה(יערה) וקיפודת ים...אמרתם ראשל"צ, אני יכולה לאסוף משם ולשם. וגם מרכבת צפון. אז ניתן להשאיר לי טלפון במייל. ו-ג. המיסתורית...אותך אני מתעקשת לפגוש!...זה שאת זמן קצר לא אומר כלום, כשתבואי ותכירי את האנשים פשוט תתפעלי מהחיבור המדהים! גילגיל...אל תשכח לארוז את *יפעת* במזוודה, אני רוצה לפגוש אותה! *יפעת*- תבטיחי שאת באה!... ואיפה סיון, ראבק, איפה היא???...בן, תתקשר אליה דחוף! חסר לה שהיא לא מגיעה! מחכה כבר לפגוש אותכם ולהעניק לכל אחד ואת מכם את המתנה הכי מדהימה שיש! חיבוק ענקי!!! ולכולנו, רק טוב! אוהבת המוןןן, Mאיה
נ.ב. אני גם הייתי מאוד רוצה לפגוש את............ נו, תנחשו!... ................. .................. ............. ............. ........... תמוזB..... בקשה מוגזמת, אה? וכנראה שהוא כבר לא איתנו!

Mאיה

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

תבדוק עם סיון אם היא באה?! ותגיד לה ממני... שחסר לה שלא...! הנבוט ביד... מתה עלייך! Mאיה(עם הנבוט ביד...לא מפחדת מאף שריף!)

Kaya

New member
Mאיוש מתוקה !!!

כמה נפלא לראות אותך !!! התגעגעתי עמוקות מקסימה
אני.

Mאיה

New member
ביטלתי תוכניות...

אז חסר לכם שאני לא נהנית!!!
אפשר שלא??!.... אתה מאמינה שאני מתרגשת כאילו הייתה זאת הפעם הראשונה? אגב, את מביאה את קאיה?? אם כן, לא לשכוח, זרקי עליה איזה כמה טיפות בושם...לכבודי, מה יש?? אוהבת, Mאיה (שמבדיקת אולטרסאונד בבטן יש לה פרפרים צבעוניים!)

*יפעת*

New member
מתנצלת מראש...

אני לא נמצאת באיזור תל-אביב, אני בלי רכב ולכן לא אוכל להגיע. אני רוצה להכיר את כולכם, and i will, בפגישה הבאה. תהנו... דרך אגב, אתם מדהימים!! כ"כ נעים להיות בפורום!!

Mאיה

New member
צפון או דרום?

איפה את כעת???... Mאיה.(שמתעקשת להניס את *יפעת* למזוודה!!)

ג.

New member
המון תודה...

כבר שמת לב אלי - איזה כיף לי, את גדולה!! לא מסתורית, פשוט קצת קשה לי עם כל האהבה הזאת כאן אז זה יותר לאט ובפחות
חוץ מאלה שאצלי בלב. על כל פנים עוד תכירי אותי, מצטערת אבל היום זה לא יסתדר - כפי שאמרתי מחכה לשבוע הבא (כבר...
נו!!!) בטח יהיה כיף היום, נשתמע

ג.

New member
שכחתי ../images/Emo5.gif

כמובן שבתכוונתי ל M - א - י - ה !!

ג.

New member
אגב, גילגיל ../images/Emo9.gif

שמת לב, מה עשתה זריקת העידוד שלך? ותאמין לי שזה לא קל לי - להיפתח ככה מול המסך (אני הרבה יותר טובה בפנים אל פנים...)

Mאיה

New member
הסתבכת!!!

תגדירי גדולה!! בגיל? במשקל? בגובה? (איך אני מתה על זה! חהההההה ואף אחד אף פעם לא לומד!...לא מכינים פה שיעורי בית??? אף פעם?? גרועים אתם!!!
) ומזה קצת קשנ לך עם כל האהבה הזאת? אם זה לא בעית לב קצר, לא מקבלת את התירוץ!! נו, בבקשה..... ועתה? לכרוע על ברכיי ולהתחנן?? רק תגידי...מה? מה יגרום לכך שתבואי היום?? מחכה..... Mאיה(עם שעון סטופר ביד)

ג.

New member
ותראי איך מהר הוא נעצר ../images/Emo28.gif

מצטערת, לגבי היום חייבת להימנע, אסביר במפגש הבא ושוב מאוד מאוד מאוד... מחכה לשבוע הבא בקיסריה. זה עדיין רלוונטי, לא?

Mאיה

New member
שיט!

מה מהר נעצר??.....נגמרה הבטריה! Cהזכויות שמורות. נו,טוב פגישה הבאה אמרת?? מחכה... להפעיל את הסטופר?? לא,לא...מה מעכשיו?

למעלה