כמה עצוב

Lion_Heart

Well-known member
צריך. . .

כנראה . . .לא יודע למה אבל נראה ש מה זה קר לה

frodo1

New member
היא האמא המאמצת של רוג

והאמא האמיתית של נייטקרולר וקריד (זה ששונא מוטציות מהסידרה הישנה) וסייברטות' הוא אבא שלהם.

frodo1

New member
היא האמא המאמצת של רוג

והאמא האמיתית של נייטקרולר וקריד (זה ששונא מוטציות מהסידרה הישנה) וסייברטות' הוא אבא שלהם. ואני חושב שמיסטיק לא ערומה. הרי יש חלקים בעור שלה שחלקים, למי ששם לב, ויש חלקים שהם יותר כהים ומחוספסים. אני חושב שהקטעים המחוספסים הם התלבושת שלה.

netaK

New member
היא כן הוציאה מילה ../images/Emo3.gif

כשמיסטיק הייתה שם והוציאה כל מיני דברים מהמדפסת ואז יוריקו נכנסה ומיסטיק הפכה לעובד ניקיון יוריקו אמרה: what are you doing here? ושלום אני נטע ואני מכורה לאקס מן (הסרטים)

netaK

New member
אם אתה כבר פה תגיד שנייה...

ראו את חיה בסרט ה2? מי מה מו איפה? ראיתי את זה היום ולא מוצאת את חיה בשום מקום מלפ מי פליז

ראית את הסרט 7 פעמים

ולא הראו את ביסט:\ למיטב ידיעתי אלה אם כן הראו איזה דוקטור ולא שמתי לב

netaK

New member
כשהילד ההוא העביר ערוצים עם העיניים

ראו איזה דוקטור מדבר אבל מישהו פה אמר שהוא ראה שם את ביסט anyone knowes...?

jerri

New member
בדיון שהיה בטלויזיה כשליץ' החליף

ערוצים, הראו דיון שעסק במוטאנטים והויכוח העיקרי היה בין ד"ר האנק מקוי (ביסט) לבין ד"ר סבסטיאן שואו, כך שהיה קמיאו של שניהם בסרט. מי ששם לב אגב, ראה גם קטע ממסע בין כוכבים- הדור הבא.

netaK

New member
../images/Emo12.gif ליץ'?

אז פשוט הפרופסור הראשון שרואים בטלויזיה שם...? תודה

Stimpi487

New member
קראתי את השירשור שלכם...

ויש לי שאלה: אם אני לא טועה, בסדרה ג'ין הופכת לפיניקס כשהיא ועוד כמה אנשים מהאקס מן טסים לחלל ומתקרבים יותר מידי לשמש (או משהו דומה). כך שאם בסרט השלישי ג'ין תהפכך לפיניקס אז הם ממש שינו את העלילה של הסדרה, לא? הסרט בעיקרון היה יפה מאוד, ממש אהבתי. אבל קצת העציב אותי שלדוגמה כשהצבא חדר לבית הספר ראו את קולוסוס (הרוסי שיכול לעטוף את גופו בברזל) שאין לי מושג איך הוא הגיע לשם...עזר לילדים. גם כשסופה רואה את הילדים כלואים בחדר היא צועקת "ג'ובילי" כשג'ובילי מגיעה לבית הספר בגיל מבוגר יותר מהילדים שהיו שם. אם אני טועה אז אני מצטערת כי ראיתי את הסדרה ממש מזמן, וכן, אני יודעת שאני שמה לב יותר מידי לפרטים הקטנים... מצטערת על בלבול השכל, נועה

jerri

New member
התשובה היא שבראיין זינגר, כמו רבים

וטובים לפניו (כמו ברטון בבאטמנים הראשונים) לקח "חירות אומנותית" בכל מה שקשור לסדרה, ועל כן חלק מהעלילות או סיפורי הרקע שונו/הותאמו וגם התסריטים עצמם הם לא מבוססי קומיקס. כך למשל רוג בסרט היא די תעתיק דווקא של ג'ובילי, הילדים צעירים ממקביליהם בקומיקס (אייסמן כזכור היה חלק מהחבורה המקורית) וחלק מסיפורי הרקע שונו.

yoo

New member
זה לא ככה...

סטן לי ידוע בכך שבכל עשור הוא משנה גרסאות של כל הסדרות שלו (קחו לדוגמא את ספיידרמן הסדרה משנות ה 80 הסדרה משנות ה 90 והסרט, עלילות שונות לגמריי) וכך גם באקס מן...

shacta man

New member
מספר דברים

הסדרת טלויזיה וכך גם הסרט מתבססים על הקומיקס. וגם הסדרה וגם הסרט שינו דברים רבים גם בדמויות וגם בעלילה, הסדרה עשתה זאת בצורה פחות טובה לטעמי. לדעתי הסרט מצליח להעביר טוב יותר את הרעיון המקורי של הקומיקס ולכן אני גם לא חושב שהם יכניסו לסרט הבא חייזירים או כל מיני דברים בסגנון הזה. בקשר לג'ובילי היא צריכה ליהיות בת 16-15 לפי הסדרה ולפי הקומיקס בדיוק כמו רוג' ואייסמן כך שמהבחינה הזו זה מסתדר. היא גם הופיעה בסרט הראשון בתור תלמידה באחת הכיתות. אגב קולוסוס את גם לא יודעת איך סופה הגיע לשם וסייקלופס וג'ין לא כל דבר הסרט צריך להסביר בשביל זה יש סרט המשך

shlomitosh

New member
לפני מה שזכור לי בסידרה המצויירת

ג'ובילי היה עם מעיל צהוב.. לא שחור.. והיא הייתה באקס מן.. אבל כנראה שאני לא זוכרת טוב.. תקנו אותי אם טעיתי..

למעלה