כמה עצוב

shacta man

New member
כמה עצוב ../images/Emo58.gif

קודם כל לפני הכל יש כאן ספויילרים לסרט
אז מי שלא ראה שילך לראות תסרט דחוף(למה אתם מחכים?)
לעיניננו מה? הרגו את lady d? ככה בלי שהיא תוציא מילה כל הסרט ועוד איך?!!! ממש קרע לי את הלב
ובכלל בסרט לא קראו לה ככה, קראו לה יוריקו אז למה הם רושמים ככה על הפוסטרים? מה שאהבתי אבל זה שבריאן סינגר הלך עד הסוף עם הקומיקס הכניס מלא קאמיאוס של דמויות וממש רואים שהוא מבין את הקומיקס הזה אבל עדיין נשאר הבריאן סינגר של פעם ככה בלי רחמים חיסל את ג'ין סטרייקאר וליידי ד בדיוק כמו בימים הטובים של החשוד העיקרי. שמעתי מלא שמועות שהסרט הבא הולך ליהיות על בסיס dark phenix saga ניראה לי הגיוני רק לא ניראה לי שהם יכניסו חייזרים לסדרה. מה שבטוח הוא שרמי סוף סוף יהיה בסרט. (דרך אגב אני חדש בפורום אז היי לותיקים)

yoo

New member
מה קרה לך...

זה כמו שתגיד, למה אמרו שקוראים להוא וולברין קוראים לו לוגן לא? למה אמרו שקוראים לו סייקלופס, לא קוראים לו סקוט? אותו הדבר, הכינוי שלה הוא ליידי דאת' סטיק, ושמה בסרט היה נוריקו, (קצת שינו את העניין שהיא אמורה להיות אחותו של וולברין, אבל נסלח להם) זה ברור שהסרט הבא יהיה על הפיניקס, לא ראית את הסוף של הסרט?

shacta man

New member
אבל

ללוגן קראו וולברין בסרט לסקוט השתמשו בכינוי סייקלופס אפילו לקורט קראו נייטקרולר רק ליוריקו לא השתמשו בכינוי שלה לא ראיתי את הסוף כי הדליקו אצלנו את האור מה היה?

yoo

New member
נכון שמעת ז...

ג'ין גריי דיברה בסוף והראו את האגם שנוצר שבו כביכול היא "טבעה", אז ראו את צליליתה של הפיניקס באגם.. (אני לא ראיתי כל כך טוב את הקטע, איש שמן ביותר קם מלפני, אבל חבר שלי אמר לי שהצורה היתה בצורתה של הפיניקס)

Evil Beast

New member
לא, זה קצת טעות..

א. קראו לה יוריקו אויימה.(אני טוב בשמות יפניים חחחח) ב. היא לא הייתה אהובתו של וולברין, פוקס הייתה אהובתו. ליידי דת' סטרייק היא דגם משופר של וולברין.... שבנו המדענים שעשו את וולברין כזה.. פשוט בסרט הם השתלטו עליה.. בעזרת החומר ההוא. אבל הקטע שהיא מתה, היה מגניב.(ביותר!)

HotSnot

New member
למה שרמי יהיה בסרט?

ותזכירו לי בבקשה איך החייזרים עצרו את הפיניקס בסדרה? כי שכחתי כבר...

shacta man

New member
ניראה לי הגיוני

כי (
סיבה קלושה לפניך) השם שלו הופיע במחשב בסרט ובסרט הקודם כל קמיאו שהיה בצורה מרומזת אפילו הופיע בסרט הזה עכשיו שאני חושב על זה זה נראה לי ממש דבילי אז תשכחו מזה

Evil Beast

New member
איזה הופעות אורח היו בסרט הראשון?

ואם כבר בסרט השלישי יהיה את ביסט, כי בסרט השני הייתה לו קמיאו או וואטאבר..

shacta man

New member
מה שאני זוכר

ג'ובילי קולוסוס פירו(קראו לו ג'ון בסרט בדיוק כמו בקומיקס ונראה לי גם בX2) היו עוד כמה אבל הם די קלושים כמו בלוב איפה היה את ביסט בשני?

Evil Beast

New member
איפה היה את בלוב קולוסוס וג'ובילי ב

סרט הראשון? בסרט השנ היה את ביסט בטלוויזיה לפני שיסטיק הכניסה לצ'אבי טאבי את הברזל לגוף.

בסרט הראשון היו...

אייסמן ופיירו (פיירו עשה כדור אש קטן מאחורי הגב באמצע השיעור ואייסמן הקפיא לו את זה וזה נפל והתנפץ). מצטער, זה מה שאני זוכר. ותגידו, איך הסנטור קלי חי? הוא לא מת בסרט הראשון?

Woogyman

New member
זאת מיסטיק בסרט השני. ../images/Emo110.gif

בסוף הסרט הראשון ראו שהיא תופסת את הדמות שלו.

shlomitosh

New member
גם ג'ייסון מת לא?

כל הבניין הזה או מה שזה לא היה נפל עליו.. לא?

shacta man

New member
אבל עליו

לא כאב לי כלכך ניראה לי שהגיע לו. אבל סטרייקר הוא אחד הרעים היותר טובים שראיתי לאחרונה הרבה יותר מעניין ממגנטו וליידי ד מתה לפני שהבנו מהי בכלל הקיצר כואב הלב

Lion_Heart

Well-known member
כמה דברים

1: יוריקו לא היתה אהובתו של וולורין. יותר גרוע , היא היתה אישתו גמביט יהיה בסרט הב! למה? כי אני אמרתי ככה זה למה !!! הי הי הי!!! מה אני לא מטורף. . .אני שפוי והקולות הבטיחו לע את זה!!

shlomitosh

New member
שכחתי למה בסרט מיסטיק ערומה..

הסברתם את זה ואני לא מוצאת.. אז אם יש לכם כוח.. תסבירו שוב בבקשה תודה!

למעלה