דובי ד. תודה למידע.
אני רוצה לענות לך תשובה די קשה. אבל תחילה אגיד, כמו שנהוג בארה"ב בה חייתי פרק זמן: I am appreciating your business, במיוחד שיש לי כוונה להתארח אצלך במפגש הקרוב, והכל כדי לכבד אותך. הבעיה היא בד"כ בכיוון ההפוך. כלומר, רבים ממוכרי ה- ***** (שים את שם המוצר במקום ה- ****) מתהדרים באיכות תוצרתם, גובים מחירים מפולפלים בעוד שבפועל מדובר רק ברווח שלהם, והמוצר...רגיל בהחלט. קשה באמת להאמין היום לסוחר. אסור היום להאמין לסוחר. בד"כ אתה יכול לזהות את החבר'ה האלה ע"י זה שדבר ראשון, במקום תשובה עניינית הם משמיצים את האחרים, או שהם מנסים לנטוע בך אמפטיה...שיש להם הוצאות...והם צריכים להרוויח...ובבית התינוקות מתים להם מרעב.... נסה לעבור היום מיס להוט, מקווי זהב להוטנט. הכל זה השמצות, למרות שיש להם מוצרים טובים שעומדים בפני עצמם, שיכולים לשכנע אותי בלי השמצות. מיצבת את עצמך בפורום כידען בכל תחום, כאיש כייפי, פתוח לתת עזרה ומסייע. למה הדרדרת ככה, האם יבואו אליך עתה יותר קונים לרכוש קפה? שיטתך מביאה עלינו את המצב הנורא, שבקפה אילנ'ס אתה קונה קפה במחיר של 220 ש"ח לקילו, ובחנויות אחרות 160-200 ש"ח לקילו, כי אם זה לא ככה, אז הקפה נחות. יש לך הוכחות למידע על קפה רוטשילד? במיוחד שלא פגשת אותו אף פעם. בספורה נאמר לי שהקפה אותו קניתי עבר קליה לפני כמה ימים. ובקפה רות, זה הרי נעשה מול עיניך. ציינתי שאני קונה תערובת קפה טעימה, והדגש הוא על טעימה, במחיר 70-80 ש"ח. יתכן שאתה רואה בי סוג של חבר לפורום ובאמת מספק לי מידע אמיתי...וואו...אני בבעיה אמיתית מה להחליט. בכל מקרה הגעתי לסוג של איזון. התערובות טעימות במידה כזאת שלא שווה לי להשקיע יותר בשביל שיפור לכיוון התערובות האחרות. אני בנקודת עבודה טובה המאזנת בין הפרמטרים החשובים לי. אני ממליץ לכל חברי הפורום לנהוג כמוני.