כמה עובדות מן החיים!

Candy Doll

New member
כמה עובדות מן החיים!

לפני כמה שנים: טסתי לאמריקה, אז עוד ללא ממש אהבתי את בריטני, פגשתי בניו יורק את בריטני, והתחלתי להיות המעריצה הכי שרופה שלה: היו לי (ועדייו יש לי) 8000 תמונות של בריטני (בשיא הרצינות), כל החדר שלי היה מפוצץ בתמונות שלה, לכל מקום שהלכתי אליו, רשמתי: בריטני הפצצה העולמית! המצעים שלי היו אפילו בדמותה. בקיצור, תבינו לבד (הייתי משוגעת עלייה)! לאט לאט (אני אפילו לא יודעת איך זה קרה לי,) התחלתי לשנוא אותה! ועכשיו אני אפילו לא יכולה להסתכל על תמונה שלה, בלי להגיד ´איכס´!

אז רגע...

לא הבנתי משהו אחדד... איך התחלת לשנוא אותה? כאילו מאיזה סיבה?

אפשר להגיד עלייך

שאתה בת אדם קיצונית... את או לשם או לשם.. אהבת את בריטני בפנאטיות ועכשיו את שונאת אותה ואפילו נגעלת ממנה?? זה מוזר בטירוף!! אני מכיר אנשים שאהבו את בריטני בפנאטיות.. אבל זה עבר להם לאט לאט ועכשיו הם לא מעריצים את בריטני, אבל עדיין אוהבים אותה..

כמוני...

בהתחלה הערצתי אותה... מה זה הערצתי...הייתי אובססית כלפיה! טיפשי מצידי! עם הזמן בעצם הבנתי משהו אחד... בריטני אחלה זמרת כשרונית וכ´ו... אבל ליהיות אובססים כלפיה? מה היא אלוהים? לא!!!

RIP CURL1

New member
גם אחד שאני מכיר

אהב את בריטני כמו שאף אחד לא אוהב או קנה כל דבר קטן עליה אפילו שזה עולה 1000 שקל הוא רצה לקנות סוניפלייסטשן 2 בשביל המשחק של בריטני היה לו אובססיה כלפיה ,כל הקיר שלו היה של בריטני ויעל בר זוהר (הוא העריץ גם אותה) עכשיו הוא אוהב אותן אבל לא כמו פעם שיאסוף עליהם דברים וכדומה אני לא מעריץ את בריטני אין לי עליה כלום אפילו קליפים כבר אין לי עליה אבל היא הזמרת הכי נורמלית שאני מכיר גם ג´ניפר אני אוהב

TetiBETTY

New member
באמת קיצונית...

חברה שלי עדיין לא הגיעה לשלב של לשנוא אותה,או להעריץ אותה פחות... עד היום כשהיא רואה קליפ חדש של בריטני היא בוכה

למעלה