כמה נעים לישון

• פותח הנושא Mist2
  • פורסם בתאריך

o n m y w a y

New member
אף על פי

שהתיחסותך לוקה בחסר (אתה מנהל דיון עם עצמך קצת :)... חשוב לי שתבין משהו. 1.עצם השימוש במילה "נגע" כלפי אדם או קבוצה מסויימת הוא נגוע. אני מבין את המקום ממנו אתה נובע ומדוע אתה חש שהינך מבצע את חובתך המוסרית וייתכן בהחלט שהינך גם מיישם, אך מדוע זה אתה חייב להיות כל כך שלילי בחלק כה גדול של הודעותייך? עזוב אותך משטויות איש, אני פה, אני מזמין אותך להשתתף ולתרום לדיונים את האמת הפנימית שלך (שאני משער שהיא איננה מסתיימת בדעה החד גונית שהצגת כאן עד עכשיו :) 2.אני לא מבין לאיזו רמה אתה לא תרד? מה אתה לא מוכן לעשות את הניסוי?איזו רמה? מה קרה? על מה אתה מדבר? :) 3."החמישה" ששופכים את הזיותיהם והפרעותייהם הנפשיות שהמוטיבציה הנפשית והמרכזית של אותן מפלצות התהילה המדוברות נובעת מאגו על כל פניו המעוותים במיוחד!!!! זה נשמע לך נורמלי? אתה רציני? אילו דברים שאתה כותב על אנשים אחרים שרובנו כאן אין להם כלל מושג מה עוללו לך ולמען האמת גם לא איכפת לי מה הם עוללו לך! נמאס לי לפתוח את הודעות השיטנה שלך איש! במיוחד לאור העובדה שאני רואה אותך ויודע מי אתה ולמה אתה מסוגל. תתאפס על עצמך איש תפסיק עם השטות הזאת הרדיפה המוסרית בכל אשר אלך האיה האביר שמציל את הנפשות המסכנות והתוהות שמחפשות את דרכן וירחם עליהם השם ובטעות הם נכנסו לפורום מדיטציה אוי ואבוי שומו שמים, מפלצות התהילה עם האגו עם הפנים המעוותים במיוחד אורבים להם בפינה ומחכים שיפלו לידיים שלהם על מנת שיוכלו ללמד אותם את סודות הרוחניות ההפוכה! ואתה שאינך חסר אונים כלל וכלל מנסה להגן על האומללים שתועים..... צא מהסרט איש!. 4. סיימתי. עד אשר אינך משנה את גישתך. ברכות? רוצה, רוצה, תמיד רוצה! אז יאללה שחרר קצת לכיוון...

dharmax

New member
->

אני חושש שאין לנו מה להמשיך "להתדיין" יותר, לדעתי. בנקודה שלוש, אתה הדגמת משהו שאני לא מתכוון להתמודד איתה, בזה שעיוותת את הציטוט. אל תפתח הודעות שלי. אל תתייחס אלי. ואל תדאג לי, עם השליליות שלי. תודה ושלום. ברכות

o n m y w a y

New member
בוא בוא שנייה

אני לא אתן לך את המוצא הקל. ההודעה שלי נכתבה תוך שימוש בהומור. חלק שלוש בפרט הוא החלק בו הוספתי גוזמות על מנת "להוציא לאור" את האמת שאתה אומר רושם כותב... מה שאתה עושה כעת הוא חוסר התמודדות ידידי ואני מצידי איני מוכן לשתף פעולה עם זאת. אתה בוחר להיעלב במקום לקבל את הביקורת המוצדקת יש לומר וכמו כן שנאמרה בעדינות תוך שימוש בהומור, מפניי שאני מכבד אותך! מאד! לכן חורה לי ההתנהגות שלך כאן! אני לא מנסה לפגוע בך או להוכיח אותך. אני מזמין אותך שוב לרשום כאן לדעתי יש לך המון מה לתרום לי בכל אופן אני לא יכול לדבר בשמם של אחרים. וכן ידידי מה לעשות, זה מה אני מקבל ממך כאן כבר כמה שנים! אתה לא מכיר אותי אך אני עוקב כבר זמן רב! אני מבקש ממך להתעשת, ולענות לי ממקום יותר שליו בתוכך. תתיחס למסר שחשוב באמת בהודעה שלי, המטרה היא עלייה ידידי, של שנינו. אם אתה זקוק לזמן אז יופי, אבל לא הייתי רוצה לוותר עלייך מבחינתי. אני מזמין אותך לקרוא את ההודעה הקודמת שוב, אך הפעם היה בטוח שאני רושם זאת עם חיוך.

dharmax

New member
->

איש יקר, מוצא, אני לא צריך שיתנו לי בשביל שאקח. אני לא מקבל את מה שאתה אומר, לא בהודעה הזו ולא בקודמת. לא את התוכן, לא את הצורה, ולא את הלך הרוח שמשתקף בהן. לא שורה אחת ולא משפט אחד. אם אתה מכבד אותי כמו שאתה אומר, תקרא *אתה* את אוסף הטענות שלך, בעין שונה - תרגול טוב בפני עצמו - ואז אני מזמין אותך למשהו אחר: למחול על האגו שלך ולהתנצל על כל אחד ואחד מהטיעונים שהעלת, קבל עם ועדה ובצורה מסודרת ובוגרת. בלי הומור ובלי התחכמויות. כל עוד אפילו אחת מהנקודות שהעלת היא נכונה בעינך, אין לנו מה לדבר. ברכות

o n m y w a y

New member
טוב

ברור ונהיר שכל הנקודות שהעליתי נכונות. ברור לי, ברור לך, ברור לנו ולכולנו. ניסיתי להעיר בדרך נאותה לא הצלחתי...דה... בוא ואתן לך קצת מהאנרגיה שלך בחזרה, מעתה בכל פעם שיצוץ לך חשק להראות פה את פניך השליליות והדוגמטיות, אני אהיה כאן על מנת לתת את התיזכורת הנאותה. שא ברכה. וכן יש לנו הרבה על מה לדבר, אבל אתה כנראה צריך קצת זמן..

genius69

New member
כן

גם פה למה אתה שואל??? זה לא מטרת הפורום??? סוג של מקום מפגש של אנשים שרוצים להשתחרר מסבל בעולם באמת ובתמים??? אם לא אז אשמח לקבל אישור ממנהל הפורום ואם כן אז תשובתך אינה במקום לדעתי

alissa

New member
גאון יקר

אם ברצונך באמת ובתמים להשתחרר מהסבל. אם אתה מוכן בכל מאודך לשחרר ולהשתחרר מתפיסות ישנות שהובילו אותך לסבל מתוך הבנה שאין לך מה להפסיד מלבד הסבל עצמו. אתה תמצא את הדרך , את האנשים, את הספר, הסדנא שיובילו אותך אל עצמך. השאר סבלני ופתוח. אתה כבר פה וזו כבר התחלה. דרך צלחה.

dharmax

New member
->

אני מציע לך לבחון את מה שקורה פה, את הרמה, ולהשוות לאלטרנטיבות (עדיין באינטרנט, בינתיים). ישנם פורומים רבים, גם בעברית. ברכות רבות :)

קמהדנו

New member
כן גם פה ../images/Emo13.gif

וברוך הבא ל..פה מקווה שתמצא תועלת משהותך כאן, ארוכה או קצרה ככל שתהיה

למעלה