o n m y w a y
New member
אף על פי
שהתיחסותך לוקה בחסר (אתה מנהל דיון עם עצמך קצת
... חשוב לי שתבין משהו. 1.עצם השימוש במילה "נגע" כלפי אדם או קבוצה מסויימת הוא נגוע. אני מבין את המקום ממנו אתה נובע ומדוע אתה חש שהינך מבצע את חובתך המוסרית וייתכן בהחלט שהינך גם מיישם, אך מדוע זה אתה חייב להיות כל כך שלילי בחלק כה גדול של הודעותייך? עזוב אותך משטויות איש, אני פה, אני מזמין אותך להשתתף ולתרום לדיונים את האמת הפנימית שלך (שאני משער שהיא איננה מסתיימת בדעה החד גונית שהצגת כאן עד עכשיו
2.אני לא מבין לאיזו רמה אתה לא תרד? מה אתה לא מוכן לעשות את הניסוי?איזו רמה? מה קרה? על מה אתה מדבר?
3."החמישה" ששופכים את הזיותיהם והפרעותייהם הנפשיות שהמוטיבציה הנפשית והמרכזית של אותן מפלצות התהילה המדוברות נובעת מאגו על כל פניו המעוותים במיוחד!!!! זה נשמע לך נורמלי? אתה רציני? אילו דברים שאתה כותב על אנשים אחרים שרובנו כאן אין להם כלל מושג מה עוללו לך ולמען האמת גם לא איכפת לי מה הם עוללו לך! נמאס לי לפתוח את הודעות השיטנה שלך איש! במיוחד לאור העובדה שאני רואה אותך ויודע מי אתה ולמה אתה מסוגל. תתאפס על עצמך איש תפסיק עם השטות הזאת הרדיפה המוסרית בכל אשר אלך האיה האביר שמציל את הנפשות המסכנות והתוהות שמחפשות את דרכן וירחם עליהם השם ובטעות הם נכנסו לפורום מדיטציה אוי ואבוי שומו שמים, מפלצות התהילה עם האגו עם הפנים המעוותים במיוחד אורבים להם בפינה ומחכים שיפלו לידיים שלהם על מנת שיוכלו ללמד אותם את סודות הרוחניות ההפוכה! ואתה שאינך חסר אונים כלל וכלל מנסה להגן על האומללים שתועים..... צא מהסרט איש!. 4. סיימתי. עד אשר אינך משנה את גישתך. ברכות? רוצה, רוצה, תמיד רוצה! אז יאללה שחרר קצת לכיוון...
שהתיחסותך לוקה בחסר (אתה מנהל דיון עם עצמך קצת