כמה נחמד..

כמה נחמד..

איך הגעתי בשיטוטי לכאן????? הגעתי, ואני נשארת.!!!!!!!!! נחמד לראות את הפרגון. שאלה לי אליכן: אני חייבת לחדש את המלתחה, אני שונאת לקנות בגדים. מיד אני נהיית עיפה, מתוסכלת.. אני מחפשת בגדים לא רק טי שרט חלק במחיר סביר ונמוך בגדים פשוטים, נוחים, ולא יקרים. אני גננת אם לא ציינתי והביגוד צריך להיות בהתאם מבחינת מחיר וכד'. אין יותר מאכזב מלחזור הביתה עם כתם גואש/דבק על חולצה שעלתה 250 ויותר. גם אין לי את האפשרות כלכלית להוציא כל כך הרבה. אז שפכתי את הלב, ומקווה לעזרה. אני תושבת השרון. ת ו ד ה ע נ ק י ת.

rozalinda22

New member
אני בעד אריסטו שמט../images/Emo108.gif

בטוח יש סניף באיזור מגורייך
ממליצה בחום
באמת
במיוחד עכשיו לאור המבצעים שיש, סוף עונה וכאלה
כדאי! אוהבת ת'גזרות, ת'בדים ות'מוכרות
וכולן פה בפורום ממליצות בחום על הבזאר של ניקול, שלמיטב ידיעתי מבקרת לא מעט באיזור השרון והיא בטח תשמח לתת לך יותר פרטים
בהצלחה!

DREAM111

New member
לגננת הייתי ממליצה בחום הרבה

בגדי טריקו נוחים של השוק ובערב כל חברה אחרת. כמי שהיתה המון בגן של האחיינית שלה ובילתה איתם יודעת איך הכל מתלכלך ובאמת סתם חבל. בשוק בראשון יש דוכן שיש לו מידות גדולות ויש לו כל מיני חליפות חולצה ומכנס טריקו נוחים לעבודה שכזו. בשמחה אנסה לברר איתו אם הוא מגיע לשוק באיזור שלך.

בנות...צפוניות וגם אחרות..

אולי מישהי מכן יודעת היכן ניתן למצוא את אופנת אריסטו-שמט בצפון/איזור חיפה/העמקים ??? בעבר הצלחתי למצוא פריטים בודדים אצל איקס מיקס בקריון. בבדיקה שעשיתי שם לאחרונה - אין שום פריט של אריסטו... תודה, אישה

rozalinda22

New member
יש בקניון בנהריה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

עם מוכרות [אלו שהיו כשאני הייתי] מקסימות
מבחר והכל...ממש נחמד

בנות - תודה על המידע

מענייןמדוע אין לאריסטו שמט סניפים בקניונים בחיפה, למשל. אישה

שלום לך אישה../images/Emo140.gif

ובכן אני מהצפון ויש חנות של אריסטו שמט בכניסה לרמת ישי מכיוון חיפה,. טבעון בקניון הקטן בצד ימין.בהצלחה וספרי לנו מה קנית.

שלום גם לך מיה

אני מקווה שהשירשור הזה יביא תועלת לכל הצפוניות האלמוניות שמזדמנות לכאן ומקוות למצוא עוד טיפים לחנויות נוספות לבגדים במידות ביניים-גדולות. האם בטבעון- את מתכוונת לקניון הקטן בצומת קרית טבעון/קרית עמל/חיפה/נצרת ? תודה על תשומת הלב
ובריאות טובה לך ! אישה

סליחה על הבלבול אישה

התכוונתי שבאים מכיוון טבעון זה ברמת ישי מימין רואים את השלט מהכביש על גג הקניון הקטן.

תודה מיה../images/Emo140.gif

אבדוק את המקום בהזדמנות קרובה. אישה (ואני מקווה שהפעם לא אקפיץ שוב את ההודעה לראש הדף) בעצם איך עושים זאת (לא מקפיצים כל הודעה..) ???

DREAM111

New member
לכל הצפוניות

אשמח באם תביאו עמכן כתובות וטלפונים של חנויות שאתן קונות בהן באיזור הצפון כדי שנוכל להעלות אותם למאמרים לבאות ושואלות. מודה לי ולצפון אין חיבור לא מכירה בכלל ואשמח להעלות למאמרים מידע.

סקסיית

New member
טיפ שקיבלתי מחברה טובה...

בחנויות לבגדי גברים (לאו דווקא למידות גדולות) יש חולצות טריקו מאוד זולות שמגיעות עד מידה XXXL שזה ענקקקקקקקקקק!!! ואפשר לקנות שם המון חולצות במחירים מצחיקים..

למעלה