כמה נושאים משולבים :

מה לא לעזוב ?

הלימודים כאן ברמה שאי אפשר לתאר אנחנו לומדים מ'זה משפטטט .. כאילו אתם קולטים ? מי לא יודע את זה? רמה של כיתה ו' .. רק מדרדרים אותנו פה .. עם המדים החמים האלה ... בקיצור הכל הכל הכל הכל ..

Flash Button

New member
אם את מתכוונת ללשון

אז בעיקרון אני יכול להגיד לך שכולם עושים את אותה בגרות, ובסוף את תדעי כול מה שילד אחר בביצפר אחר יודע..אבל במקצועות אחרים, הרמה באמת נמוכה למרות שכולם מגיעים לאותה בגרות, היא עדיין נמוכה.

who is this

New member
רז..

אני לא לומד השנה לשון כי בבגרות שעשיתי בטכני למדתי חומר שבעמ"ל עוד לא למדו... אבל במקצועות אחרים יש פיגור ענקי מצד הטכני.. וגם היחס... אתה מדבר עם מנהל הבי"ס כאילו הוא חבר שלך ואין איזה ננס עם כותפות של סיטרואן שחושב שהוא יכול להגיד לך ולהורים שלך מה לעשות..

לא כל בן אדם מתאים למסגרת של טכני

גם אם את אקסטרנית וגם אם לא... אצלי למשל, בכיתה ט' עזבו 3-4 ילדים מהכיתה (במהלך השנה) ובסוף שנה (מעבר מ-ט' ל-י') עזבו עוד 4 אנשים. לפעמים הילדים עזבו בעצמם, ולפעמים העזיבו אותם
אם לא טובה ולא מתאימה לך המסגרת של טכני, את יכולה לעזוב. אבל קודם תחשבי טיפונת על העתיד שצפוי לך... ותעני לפחות על כמה מהשאלות הבאות: א. האם את לא אוהבת את מסגרת הצבאית או את הלימודים עצמם בטכני
ב. האם את טובה יותר במקצועות מתמטיים או הומניים
(כמו ספרות, תנ"ך, היסטוריה, וכו'...) ג. האם את כבר יודעת מה את רוצה ללמוד ואיזה מקצוע יהיה לך בעתיד
ד. האם טכני מלמג את המקצוע הזה ונותן הכשרה לכך
בסוף, אחרי שתעני על כל השאלות הלללו ותסיקי מסכנה שטכני לא עונה על הדרישות שלך... את יכולה לעזוב ולהקל על חייך! לדעתי... בן אדם שלא רואה את עצמו בעתיד מתקבל לי"ג י"ד ו\או זה לא מעניין אותו ו\או הוא לא רוצה להמשיך בקריירה צבאית (כי זאת אחת הדרכים) יכול בלב שקט לעזוב את הטכני וכמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב
אל תמשו את הזמן ותגידו לעצמכם: "נשאר עוד שנה וניראה מה יהיה.." יהיה לכם יותר קשה! בעיקר בלימודים.. אז למה לבזבז את השנים האלה בטכני ואח"כ לעבור לבי"ס רגיל (ואולי אפילו להישאר כיתה כדי להשלים את החומר החסר של המגמה שאתם רוצים ללמוד בה)
פשוט אין טעם
כי בדיוק את אותה תעודת בגרות את יכולה לקבל בכל בי"ס אחר, וללמוד בכיף את מה שאת אוהבת ולא "לסבול" כמו שאת מתארת. אז אני מקווה שתחליטי מה הכי טוב בשבילך, ושיהיה לך בהצלחה...

eliranamar

New member
לדניאלה .....

לא נראה לך המקום עופי משם אני עזבתי שנה שעברה אני עכשיו כולי געגועים כי נקשרתי לחברים אבל מסיבות כאלה ואחרות עזבתי את החור (הטכני), תעשי מה שהראש והלב אומרים. ואל תקשיבי לאף אחד, אבל קבלי עצה מה חשוב לך יותר העתיד או הילדות??????? אם העתיד אז תשארי ( לא שיעזור אבל עדיף מפני בית ספר רגיל) ילדות תעופי כבר יום ראשון.

יהללל

New member
לא חושבת שזה המצב.

השאלה "מה חשוב לך יותר, העתיד או הילדות", לא רלוונטית
הטכני מאפשר (-כמובן למי שיודע לעשות את זה בשושו
) גם לכייף בילדות וגם להבטיח במידה חלקית את העתיד.

../images/Emo127.gif את צודקת ../images/Emo45.gif

הטכני מאפשר (-כמובן למי שיודע לעשות את זה בשושו) גם לכייף בילדות.. חחח.... וסתכלי גם החודש הוחצי הראשונים שלי בטכני היו קשים אבל עכשיו אני מאושרת שלא עזבתי... למדתי הרבה דברים מהטכני ולא רק בלימודים של בית ספר אלא גם הרבה על החיים... עם כמה שיש חרא בטכני, בסה"ך זה לא כזה גרוע, מתרגלים ואת עוד אקסטרנית אז בכלל יש לך את כל אחר הצהריים בבית

murzik3591

New member
דיאגנוזה: ניצוצות של חרישה על שכל.

מי גרם לך להאמין בדבר המגונה הזה
--> "...וגם להבטיח במידה חלקית את העתיד." בזמנך הפנוי אני מזמין אותך למרכז להכיר לך בוגרים, אמנם של הולץ אבל מכיוון שזה אותו מסלול אני מרשה לעצמי להכריז שממש לא מובטח לך כלום חוץ מעתודה טכנולוגית. שעם האבטלה של היום קשה להגיד שזה קלי חזק לביסוס כלכלי. עכשיו אם תסלחי לי יש לי אגוזים לשפשף, לא יכולתי להתאפק ולא לכתוב את מה שהעלתי ממוחי הקט. ערב טוב.

who is this

New member
אלירן..

גם אתה נפלת קורבן למסכת השקרים וההטעיות של הטכני... הטכני מבטיח לך עתיד בחיל האוויר, ורק בחיל האוויר.. בי"ס אזרחי מבטיח גם עתיד, ואת יכולה גם מבי"ס אזרחי לצאת לי"ג י"ד למשל.. אם תלמיד מספיק משקיע בעצמו אז הוא יכול מבי"ס אזרחי להתקדם יותר מאשר בטכני וללמוד מקצועות יותר מגוונים.. את צריכה להחליט מה יותר חשוב לך ותשמעי רק לעצמך כי ינסו להשאיר אותך וינסו להעזיב אותך... תנסי עוד קצת אולי בסוף יסתדר...

למעלה